Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Een goede voorbereiding is het halve werk

Wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe bedrijfsvloer dan doorloopt u verschillende fases. Wij snappen bij Boekhout erg goed dat elke fase een andere aanpak nodig heeft. De eerste, verkennende fase: ‘welke vloer is voor mij geschikt’, verloopt daarbij bij ieder bedrijf weer anders.

Een goed eindresultaat vereist een gedegen voorbereiding. Wij helpen u daarom graag op weg met een aantal kosteloze services. Met minimale informatie van uw kant, kunnen wij zeer snel met een indicatief investeringsbedrag komen, zodat u kunt bepalen wat binnen uw budget past.

Om een indruk te geven hoe een PVC-vloer voelt en of dit een goede match is met uw bedrijf, hebben wij vele luxe sample-pakketten. Deze worden geheel kosteloos als brievenbuspakket verzonden. Daarnaast vindt u op onze website een handige referentietool. Hiermee kunt u eenvoudig zoeken naar referenties binnen uw eigen vakgebied. Uiteraard maken wij ook graag een referentielijst op maat aan de hand van uw vestigingsplaats zodat u een kijkje kunt nemen bij een bedrijf in uw omgeving met dezelfde vloer. Neem hiervoor contact op met Boekhout.

Contact en vraag offerte aan!

 • Contact

Locatiebezoek, is dat echt nodig?

Voldoet een Boekhout PVC-bedrijfsvloer aan uw verwachtingen en wensen, dan belandt u in de volgende fase waarbij u wellicht een offerte wilt aanvragen en gericht advies nodig heeft. Hiervoor komen wij bij voorkeur bij u op bezoek. Zoals elke onderneming uniek is, is vaak de (onder)vloer ook uniek. Waar bij het vooronderzoek een e-mail of telefoontje wel volstond, is het nu belangrijk dat wij persoonlijk komen kijken. Wij hebben altijd samples mee, die eventueel kunnen worden achtergelaten, zodat u alle tijd heeft om te bekijken wat het best bij uw bedrijf en huisstijl past.

Tijdens een locatiebezoek kunnen wij een goede inschatting maken van de benodigde voorbewerking en tijdsduur. Tevens beoordelen wij de ondergrond, werkomstandigheden en bedrijfsruimte op ‘afwijkingen van ideaal’, zodat we eventuele problemen in de toekomst op voorhand al elimineren.

Wat doen wij tijdens een bezoek?

Natuurlijk maakt u kennis met een vertegenwoordiger van Boekhout. Wij zijn ‘kind aan huis’ bij (ver)bouw projecten en kennen ondertussen het klappen van de zweep. Een gemiddeld bezoek bevat de volgende stappen:

 1. Beoordelen ondervloer
 2. Beoordelen tijdsduur van het hele proces
 3. Kennismaking en toelichting product
 4. Gelegenheid tot het stellen van vragen

Na het bezoek:

 1. Gericht voorstel met het oog op budget
 2. Vervolgstap: bespreken plan van aanpak; “hoe nu verder?”

Toelichting stappenplan

Beoordelen ondervloer
In de gevallen dat de ondervloer zichtbaar is, kunnen wij onder andere beoordelen op hechting met de constructie en/of dekvloer. We maken hierbij een schatting van de te verwachten hechting met de toekomstige Boekhout PVC-vloer. We bekijken tevens het risico op vocht van ‘onderaf’. Verder kijken we naar andere ‘afwijkingen’; zoals mogelijke hoogteverschillen die overbrugt moeten worden.

Beoordelen tijdsduur

Het is voor u als ondernemer belangrijk om te weten of u de ruimte wel of niet (deels) kunt gebruiken en/of hoe lang wij bezig zijn met het plaatsen van de vloer. Kunt u de vloer direct na plaatsing belasten? Zijn er ‘haken en ogen’ waaraan gedacht moet worden? Het goede nieuws is: Boekhout vloeren zijn na het installeren direct belastbaar! Overige vragen bekijken we ter plaatse.

Een eerste kennismaking met het product

Een Boekhout vloer wordt door bedrijven aangeschaft voor een lange periode. Door de vloerdikte: 10 mm slijtvast PVC zal het die wens ook waarmaken. U kunt zelf voelen en ervaren hoe solide het materiaal is. Ook bespreken wij overige mogelijkheden. Kleuren, plinten, strips, afvoeren/putaansluitingen; onze adviseurs vertellen u hier met plezier en oprechte passie over.

Vragen? Stel ze gerust!
Wij worden graag uitgedaagd met vragen en eventuele twijfels. Wij hebben al vele ondernemingen van een vloer voorzien, ook in uw branche en toepassing. Wij hoeven het wiel niet opnieuw uit te vinden. Wij brengen u - indien gewenst - graag in contact met ‘medegebruikers’ van een Boekhout-vloersysteem.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

Gericht voorstel

Na het bezoek van een medewerker van Boekhout hebben wij in 9 van de 10 gevallen een kloppend plan en voorstel. Wij streven er dan ook na om binnen een werkdag een uitgebreid en gericht voorstel te verzenden via de email. U heeft direct een overzicht van de investering, zodat u kunt bepalen of dit binnen uw budget past.

Vervolgstap

En hoe nu verder? Na ons bezoek en het verzenden van het voorstel bellen wij meestal na een week wat u van ons plan en voorstel vindt. Hierna bepalen we samen de vervolgstap van het traject. Wij hanteren geen standaard ‘afvinkschema’. Wij buigen met uw bedrijf mee en gaan met de eventuele opvolging mee in uw verwachtingspatroon en mogelijkheden. Geen opdringerige verkooppraatjes; wij zijn meedenkende en meewerkende ondernemers en medewerkers, met passie voor het vak.

Wij komen graag bij u op bezoek. Tot gauw!

Wilt u meer weten?

Heeft u na het lezen van bovenstaande nog vragen? Wij staan u graag te woord om u nog gerichter te informeren. Bel of mail en u heeft in de meeste gevallen dezelfde werkdag nog antwoord. Ook is het mogelijk om een gratis proefpakket aan te vragen.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

 • Garagevloeren

 • Horecavloeren

 • HACCP-vloeren

 • Industriële vloeren

Klik hier voor meer toepassingen