banner
banner

Onderwijs vloeren  | Boekhout Vloeren

PVC Strokenvloeren voor onderwijs, scholen en universiteiten

Weinig vloeren zullen veelzijdiger moeten zijn dan de vloer van een onderwijsinstelling. Want die moet er niet alleen warm en uitnodigend uitzien en voor een prettige sfeer zorgen. De vloer moet er tegelijkertijd uitstekend tegen kunnen dat hij zwaar en intensief wordt belast bij verschillende activiteiten. Ook wilt u dat de vloer veilig en comfortabel is en slechts minimaal onderhoud nodig heeft. En dat uiteraard tegen beperkte kosten, want geld moet naar het onderwijs gaan en niet naar vloeren. Die optelsom maakt een pvc strokenvloer voor onderwijsinstellingen een uitstekende keuze.

 

Een mooie en uitnodigende vloer voor scholen en universiteit

Of u nu de drempelvrees van kleuters op de basisschool wilt wegnemen of het studieklimaat op een universiteit wilt verhogen, uw vloer kan een steentje bijdragen. Een vloer in de juiste stijl en kleurstelling die goed past bij het verdere interieur zorgt voor een prachtige leer- en werkplek voor leerlingen, studenten en medewerkers. Met onze pvc vloeren kunt u daarin alle kanten uit. Van houtstroken tot strakke tegels, we hebben bijna 150 varianten beschikbaar. Door te variëren met kleuren en legpatronen zorgt u voor een unieke vloer die precies aansluit bij de inrichting van uw onderwijslocatie.

 

Belangrijk in het onderwijs, een robuuste en slijtvaste vloer

Of u nu dagelijks duizend middelbare scholieren over de vloer krijgt of een werkvloer zoekt voor de researchers van uw onderzoeksinstituut, uw vloer moet behoorlijk stevig zijn. Het gebruikte pvc in onze strokenvloeren maakt onderwijsvloeren niet alleen ijzersterk en robuust. De slijtvastheid is ook ongeëvenaard. Hoeveel schuivende, springende en rennende schoenen er ook dagelijks de vloer belasten, het pvc gaat jarenlang mee zonder aan kwaliteit te verliezen. Dat geldt natuurlijk ook voor bijvoorbeeld oefenruimtes en de kantine. Of praktijklokalen waar soms zware inventaris moet worden verschoven. Ook in het speciaal onderwijs waar soms specifieke eisen aan de inventaris worden gesteld, voorzien onze pvc strokenvloeren in een behoefte.

Pvc vloeren die snel reinigbaar en hygiënisch zijn

Zeker in het basisonderwijs en op middelbare scholen ligt er natuurlijk geregeld iets op de vloer. Lunchtrommels en drinkbekers gaan om, of de zandbak en modder worden mee naar binnengelopen. In die gevallen wilt u een vloer die razendsnel kan worden schoongemaakt. Ook dan is een pvc strokenvloer de ideale keuze. Door het strakke oppervlak zonder kieren is de vloer weer razendsnel helemaal schoon. Een pvc strokenvloer is daarom niet alleen mooi en robuust, maar ook gewoon praktisch voor uw medewerkers.

 

Een comfortabele en veilige schoolvloer  

Bovenal wilt u voor uw docenten, ander personeel en de leerlingen en studenten een veilige en comfortabele vloer. Een vloer waarop het prettig en veilig werken, leren en studeren is. Wat de pvc strokenvloeren heerlijk comfortabel maakt, is de fijne warmte isolatie. Het zorgt voor een prettig behaaglijke leeromgeving. Bovendien kunnen de vloeren uitstekend worden gecombineerd met vloerverwarming. Dat de vloer sterk geluiddempend is, vormt binnen veel onderwijsinstellingen natuurlijk een pré. En dankzij de slipvaste toplaag van de pvc stroken zijn de vloeren uitermate slipvast. Ook als de vloer wat vochtig is op een regenachtige dag houden we de kans op een glijpartij zou klein mogelijk.

 

Duurzame vloeren voor scholen en universiteiten

Van basisschool tot hogeschool, u wilt als schooldirecteur natuurlijk een duurzame vloer. Onze pvc vloeren worden daarom gedeeltelijk geproduceerd uit eerder gebruikt pvc. We recyclen onder andere oude vloeren en snijverlies bij het plaatsen van de vloeren. Daarnaast zorgt de sterk isolerende werking dat u met de pvc strokenvloer kunt bezuinigen op uw stookkosten. De vloer is overigens ook bijzonder duurzaam door de lange gebruiksduur. Zonder aan kwaliteit in te boeten gaan pvc strokenvloeren bijzonder lang mee.

 

Een duurzame onderwijsvloer die snel kan worden geplaatst

Dankzij de lange levensduur en het minimale onderhoud maakt u als school of universiteit met pvc stroken een zeer kostbewuste keuze. Vooral omdat u met bijna 150 verschillende vloeren voor iedere ruimte de ideale variant kunt selecteren. We plaatsen uw vloeren bijzonder snel. We zorgen dat de beschikbare ondervloer zo nodig wordt geprepareerd. Bijvoorbeeld door te schuren en te egaliseren. Daarna lijmen we de pvc stroken in het gewenste patroon. Dat gaat snel en efficiënt. Na het lijmen hoeft de vloer niet te drogen en kan hij direct intensief worden belast. We zorgen voor minimale overlast tijdens de plaatsing en kunnen de werkzaamheden natuurlijk ook buiten schooltijden inplannen.

Enkele voordelen van een pvc strokenvloer voor het onderwijs

Hygiënisch en eenvoudig te reinigen
 Representatief en stijlvol
 Antislip
 Zeer sterk en slijtvast
 Hoogwaardig verlijmd
 Warmte- en geluidsisolerend
 Geschikt voor vloerverwarming
 Milieuvriendelijk

erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving