Design Boekhout Onderwijs-, universiteit en schoolvloer

Voor een vloer in het onderwijs, van basisschool tot universiteit, is design PVC een geschikte keuze. Design PVC biedt uw onderwijsruimte een warme, huiselijke uitstraling waarin leerlingen en studenten zich op hun gemak zullen voelen.

Een onderwijsvloer met een warme uitstraling

PVC is slijtvast en zal dus jarenlang meegaan. Zeker in het basisonderwijs en op middelbare scholen ligt er natuurlijk geregeld iets op de vloer. Lunchtrommels en drinkbekers gaan om, of zand en modder worden mee naar binnengelopen. In die gevallen wilt u een vloer die eenvoudig kan worden schoongemaakt. De strokenvloer van design PVC kent alle gemakken van een gladde vloer.

 • Geluiddempend: PVC heeft van nature geluiddempende eigenschappen. Het lawaai dat uw enthousiaste leerlingen produceren wordt gedempt.

 • Gefaseerd aan te brengen: door middel van een strak plaatsingsschema, dat volledig is afgestemd op uw wensen kunnen wij er voor zorgen dat uw school niet volledig gesloten hoeft te worden tijdens het leggen. U zit dus niet vast aan schoolvakanties of weekenden.

 • Stoot- en slijtvast: PVC laat geen afdrukken achter van tafels, stoelen, ook niet als hiermee wordt geschoven. Onze vloertegels zijn ook bestand tegen veelvuldig belopen, zonder sporen achter te laten.

 • Hygiënisch: een makkelijk te reinigen, gladde vloer zonder achterblijvend vuil.  Een onderwijsvloer waar u weinig omkijken naar heeft.

 

Vraag over een vloer?

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

Centraal gelegen
Kwalitatieve vloeren
Grote en kleine projecten
Snelle respons
Expert in de B2B branche

VOORDELEN BOEKHOUT PVC

 • Lange levensduur en slijtvast

  Hoeveel schuivende spullen, rijdende bureaustoelen of springende en rennende schoenen er ook dagelijks de vloer belasten, het PVC gaat jarenlang mee zonder aan kwaliteit te verliezen. PVC strokenvloeren zijn slijtvast en gaan daardoor lang mee zonder in kwaliteit achteruit te gaan. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Geluiddempend en stil

  PVC is geluiddempend, wat zorgt voor een comfortabele werkomgeving. De vloeren zijn zeer geschikt voor zwenkwielen met soft-wieltjes. Daarbij wordt een contactgeluidvermindering van 4dB gerealiseerd. Anders dan bij veel gangbare, zwevende vloeren is er bij PVC-stroken geen sprake van de typische klosgeluiden. Dit bespaart uw personeel stress door overlast van hinderlijke echo en andere harde werkgeluiden.

 • Allergie verlagend

  Een design PVC strokenvloer kent de gemakken van een gladde vloer. Het is eenvoudig in onderhoud en wordt strak gelegd. Stof, pollen en haren zijn makkelijk te verwijderen en zullen zich niet snel ophopen.

 • Veel representatieve designs en kleuren

  U heeft de keuze uit meer dan 150 verschillende tijdloze designs en uitvoeringen, van klassieke houtlook tot moderne tegels. Er is een design PVC-vloer passend bij iedere huisstijl en iedere onderneming. De vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende designs, diverse kleuren, breedtes en lengtes. Met de natuurgetrouwe designs en voelbare structuren, krijgt u een vloer met het uiterlijk van bijvoorbeeld hout of natuursteen. Een sterke, representatieve vloer, maar dan zonder kans op vroegtijdige slijtage en zonder het ingewikkelde onderhoud.

 • Eenvoudig te reinigen en hygiënisch

  De design PVC-vloeren van Boekhout passen binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek, die staat voor 'Hazard Analysis and Critical Control Points'. HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen. PVC is eenvoudig te reinigen en zeer hygiënisch. Vuil en vlekken laten zich eenvoudig verwijderen van de gladde, beschermende toplaag.

 • Vlek- en afdrukbestendig

  Omdat PVC eenvoudig te reinigen is en de beschermende toplaag niet snel hecht met de vlek, blijft uw vloer er bij goed onderhoud als nieuw uitzien. De veerkrachtige werking van PVC zorgt ervoor dat er geen afdrukken achterblijven.

 • Goed bestand tegen vocht

  PVC bedrijfsvloeren zijn niet alleen slijtvast, maar kunnen ook goed tegen vocht.

 • Makkelijk vervangen van eventueel beschadigde stroken

  Mocht het voorkomen dat een of meerdere stroken onverhoopt toch schade oplopen door extreme belasting, dan is dit geen probleem. De PVC design stroken zijn makkelijk individueel te vervangen.

 • Voelt warm en comfortabel aan

  De PVC strokenvloeren zijn bijzonder comfortabel. PVC heeft van nature een dempende werking en voelt aanmerkelijk zachter dan hout of steen.

 • Geschikt voor vloerverwarming

  De vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende designs, diverse kleuren, breedtes en lengtes. Met de natuurgetrouwe designs en voelbare structuren, krijgt u een vloer met het uiterlijk van bijvoorbeeld hout of natuursteen. Een sterke, representatieve vloer, maar dan zonder kans op vroegtijdige slijtage en zonder het ingewikkelde onderhoud.

Een onderwijsvloer in korte tijd gelegd

Uw schoolgebouw hoeft niet dicht tijdens het leggen. Wij kunnen bijvoorbeeld lokaal voor lokaal leggen. Wij zorgen vooraf voor een duidelijk plaatsingsplan, een planning volledig afgestemd op uw mogelijkheden.

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Boekhout Bedrijfsvloeren levert en plaatst snel. Een PVC vloer kan op iedere ondervloer worden aangebracht zonder ingewikkelde voorbereidingen. Eventuele gebreken in de ondervloer kunnen wij repareren. Uw schoolvloer kan na de minimale droogtijd direct worden belast.

 

Ook met het intensieve gebruik zoals in schoolgebouwen normaal is, bieden wij volledige garantie. Kiest u toch liever voor een vloer die nog intenser kan worden belast, omdat u bijvoorbeeld werkt met zware apparatuur en scheikundige chemicaliën, dan adviseren wij u onze vloeistofdichte onderwijsvloer.

 

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133060 Magazine

iconfinder 24 2133060 Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133060 Bestekinformatie

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren