Vloeistofdichte Boekhout Magazijnvloeren

Een vloeistofdichte vloer van pvc is zeer geschikt als magazijnvloer. De vloer is slijtvast en stootvast en de perfecte invulling voor alle eisen die een modern magazijn stelt aan een bedrijfsvloer.

Vloeistofdichte PVC magazijnvloer van Boekhout

 • Stootvast en sterk: in- en uitrijdende auto’s, zware machines en trillende installaties vragen om een sterke, stootvaste en geluiddempende ondergrond.

 • Duurzaam: bij een grote investering wilt u dat deze lang mee gaat. Gebruik van gerecycled PVC, de vloeistofdichtheid en de wijze van reinigen helpen het milieu te sparen.

 • Vloeistofdicht: van olie en vetten tot koelvloeistof, het is belangrijk dat er niets weglekt naar andere ruimtes of de bodem, zodat uw bedrijf garant staat voor hygiëne en de vloeistofdichtheidsnorm VVV.

 • Eenvoudig en snel te reinigen: olie, vetten, smeermiddelen en andere chemicaliën zorgen voor zwaar bevuilde vloeren. Voor veiligheid, comfort en een professionele uitstraling, dient uw vloer grondig schoon te zijn.

Vraag over een vloer?

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

Meer dan 20 jaar ervaring
De meest complete service
Centraal gelegen
Kwalitatieve vloeren
Grote en kleine projecten
Snelle respons
Expert in de B2B branche

VOORDELEN BOEKHOUT PVC

 • Antislip, ook als de vloer nat is

  PVC blijft in natte toestand veilig te belopen, zonder extra risico om uit te glijden. Ook vlak na reiniging, na morsen van vloeistoffen of bij ingelopen regen/sneeuw.

 • Geluiddempend

  De PVC toplaag heeft een isolerende en geluiddempende werking. Hierdoor kan er comfortabel en rustig worden gewerkt.

 • Veerkrachtig

  PVC is door de dempende, veerkrachtige werking comfortabel en ondersteunend voor medewerkers die veel staand of lopend werk doen.

 • Hygiënisch (volgens HACCP-norm)

  Een vloeistofdichte PVC-vloer past binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek ('Hazard Analysis and Critical Control Points'). HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen.

 • Stootbestendig en slijtvast

  Schuiven met spullen, rijden met voertuigen, karren of bureaustoelen en belasting door veelvuldig belopen: deze vloer kan er tegen. Ook bij zware omstandigheden gaat PVC lang mee. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Vloeistofdicht (VVV-verklaring)

  PVC in combinatie met thermisch gelaste naden, maken de vloer volledig vloeistofdicht. De vloer is geschikt voor het verkrijgen van de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV).

 • Scheurbestendig

  Het sterke PVC van Boekhout Bedrijfsvloeren scheurt niet, ook niet na jaren intensief gebruik. Samen met de slijtvaste en stootbestendige eigenschappen maakt dit de vloer bijna onverwoestbaar, hygiënisch en veilig.

 • Snel gelegd en direct te belopen

  De bedrijfsvloeren kunnen vaak in een dag worden gelegd. Uw nieuwe vloer is dezelfde dag nog te belopen.

 • Gefaseerd aan te brengen

  Het is mogelijk om de bedrijfsvloer in fases aan te laten brengen. Wij maken dan samen met u een planning welke dagen er gelegd kan worden. Zo hoeft u uw bedrijf niet te sluiten tijdens de werkzaamheden.

 • Eenvoudig te reinigen

  Dankzij de thermisch gelaste naden heeft u een naadloze vloer die snel en grondig met water en schoonmaakmiddelen kan worden schoongemaakt. Er is nergens ruimte voor zich ophopende vuilresten. Daarmee past de vloer in een HACCP-genormeerde bedrijfsomgeving.

 • Geschikt voor vloerverwarming

  Met vloerverwarming combineert u comfort en bewust energiegebruik. Bij een PVC-vloer is vloerverwarming toepasbaar.

 • Representatief en naadloos

  Omdat de vloer volledig naadloos wordt gemonteerd, krijgen vuil en vettigheid geen kans om zich op te hopen. Het is tevens mogelijk om de tegels naadloos door te laten lopen op uw (keuken-)wand. Dit is niet alleen extra hygiënisch, maar geeft ook een representatieve, luxe uitstraling.

 • Gerecycled pvc

  Onze PVC vloeren zijn geproduceerd uit 100% gerecycled PVC. De vloeistofdichtheid garandeert dat gelekte chemicaliën niet in het milieu terechtkomen.

 • Geschikt voor elke dragende ondervloer

  Iedere ondervloer is geschikt voor een PVC bedrijfsvloer.

 • Bestand tegen veel logen, zuren en chemicaliën

  Het dikke en sterke PVC is bestand tegen de inwerking van veel chemische stoffen.

 • Bestand tegen zware belasting

  De vloer heeft een bijzonder hoge drukbelastbaarheid. Het is bestand tegen een zware inventaris en veelvuldige belasting van voertuigen en machines.

Een pvc vloeistofdichte magazijnvloer, de beste bedrijfsvloer voor uw magazijn

Uw magazijn vervult een centrale rol in de logistiek van uw organisatie. Het is het drukke centrum waar goederen worden gebracht en verder gedistribueerd. De inrichting en het intensieve gebruik vragen veel van uw bedrijfsvloer op gebieden als slijtvastheid en stootvastheid. Een vloeistofdichte vloer heeft deze eigenschappen als geen ander, maar is bovendien ook bijzonder goed te reinigen, veilig en geeft uw magazijn een fraai en representatief gezicht.

 

Een duurzame en hygiënische magazijnvloer die zeer milieuvriendelijk is

Uw magazijn is het logistieke hart binnen uw bedrijf en de dynamiek is groot. Goederen die zijn opgeslagen kosten geld, dus een snelle doorstroming is gewenst met alle bijbehorende drukte. Vrachtwagens arriveren en worden gelost of geladen, heftrucks en palletwagens rijden door uw magazijn en plaatsen pallets of kratten in de magazijnstellingen. Uw magazijnvloer dienst dus voorbereid te zijn op de continue en intensieve belasting van de heftrucks en palletwagens, maar dient ook bestand te zijn tegen de zware stellingen en de opgeslagen materialen. Bovendien zal de indeling van het magazijn onder invloed van operationele veranderingen zo nu en dan moeten worden aangepast. In die omstandigheden moet uw vloer bijzonder slijtvast en stootvast zijn en dat is exact waar een pvc vloeistofdichte vloer in uitblinkt. Hoe zwaar de belasting ook is en hoe scherp de goederen die op de grond vallen ook zijn, uw pvc vloer blijft de mooie, stevige en duurzame ondergrond voor uw magazijn.

 

Het hangt uiteraard af van de aard van de goederen, maar in veel gevallen zal uw magazijn ook vaak en intensief moeten worden gereinigd. Juist in die gevallen is het uiterst handig om een vloeistofdichte vloer zonder naden te hebben. Omdat de naden tussen de pvc tegels niet alleen verlijmd, maar ook thermisch gelast worden, heeft u met een Boekhout bedrijfsvloer een vloer die uitstekend te reinigen is, geen vloeistoffen doorlaat en geen naden heeft waarin vuil zich kan ophopen. De vloeren voldoen aan de eisen die horen bij de vloeistofdichtheidsnorm VVV (Verklaring Vloeistofdichte Voorziening).

 

Maar uiteraard moet uw magazijnvloer meer zijn dan slijtvast en hygiënisch. U besteedt ook aandacht aan de duurzaamheid en milieuvriendelijkheid ervan en ook daar is onze vloeistofdichte pvc vloer de juiste keuze. Er is duurzaam, want 100% gerecycled, pvc gebruikt bij de productie van onze vloertegels die bovendien uitstekende geluidsdempende en warmte-isolerende eigenschappen hebben. En de vloeistofdichtheid van onze vloeren garandeert dat er nooit schadelijke vloeistoffen en andere chemicaliën in andere ruimtes of de bodem terecht kunnen komen.

 

Een veilige en comfortabele magazijnvloer, verkrijgbaar in de stijl die u zoekt

Juist in grote magazijnen is brandpreventie een belangrijk onderwerp. Uw vloeistofdichte pvc vloer draagt hier direct aan bij. Dankzij de gebruikte materialen in de pvc tegels is de vloer brandvertragend en helpt de uitbreiding van een onverhoopte brand af te remmen. Daarnaast is de vloer zeer slipvast en dat is heel belangrijk als de vloer vaak vochtig is van het schoonmaken, lekkende vloeistoffen of binnengereden regenwater. Uw vloeistofdichte vloer levert daarmee een actieve bijdrage aan de veiligheid van uw personeel en de opgeslagen goederen.

 

Voor uw personeel is de vloer bovendien erg comfortabel. Dankzij het ergonomisch veerkrachtige pvc dat is gebruikt in de vloertegels, is het een aangename vloer om op te werken. Ook kan de vloer eventueel gecombineerd worden met vloerverwarming.

 

U kunt uw magazijnvloer volledig naar wens vormgeven. Er is een breed assortiment kleuren en stijlen beschikbaar en omdat de vloer wordt opgebouwd uit tegels, kan er bovendien worden gevarieerd met kleuren. Op die manier kunt u verschillende delen van uw magazijn visueel scheiden of de routing door het magazijn markeren. Naast de variatie in kleur en stijl van de vloer kunt u ook uw bedrijfsnaam of logo in de vloer laten terugkomen.

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Een zeer rendabele magazijnvloer, snel en effectief geplaatst

Uiteraard kijkt u bij de investering in een nieuwe bedrijfsvloer niet alleen naar de investering, maar naar de cost of ownership gedurende de hele levenscyclus. Die is bijzonder gunstig vergeleken met andere vloeren. Boekhout kan als grote leverancier van bedrijfsvloeren uiteraard scherp inkopen bij de producenten van kwaliteitsvloeren en zal dat altijd vertalen in gunstige prijzen voor onze klanten. Maar ook de verdere onderhoudskosten zijn aantrekkelijk laag, terwijl u zult merken dat ook uw operationele kosten laag zijn omdat de vloer snel en effectief kan worden gereinigd. Dit alles maakt een investering in een pvc vloeistofdichte magazijnvloer ook bedrijfseconomisch een verstandige keuze.

 

U kunt uw magazijn niet zomaar sluiten en daarom maken onze vloerexperts samen met u een gedetailleerd plaatsingsplan. Gelukkig kan onze vloer op vrijwel iedere ondervloer zonder verdere bewerkingen worden verlijmd en is ook de verdere verlijming van de tegels aan elkaar en het thermische lassen van de naden een proces dat onze vakmannen snel en efficiënt uitvoeren. Omdat er verder nauwelijks droogtijd is en de vloer erna direct volledig kan worden belast, zal de impact op uw logistieke proces minimaal zijn.

 

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133056 Magazine

iconfinder 24 2133056 Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133056 Bestekinformatie

iconfinder 24 2133056 Specificaties

Ik wil graag contact met Boekhout Vloeren