banner
banner
< Terug

PVC vloerstrook - Zwijndrecht ClickPVC

Polyvinylchloride ofwel PVC wordt in de volksmond ook wel kunststof, plastic, rubber of vinyl genoemd. Dit materiaal is uiterst geschikt om vloeren van te maken en een design te geven dat niet van echt te onderscheiden is. Zo is de Zwijndrecht PVC strook een goed voorbeeld van een natuurgetrouwe houtstructuur met houtkleur opdruk. Het design heeft een mooi kleurenpalet van licht bruin tot donkerbruin met een warme gloed. Dit is een PVC notenhouten vloer die goed staat in bijvoorbeeld een restaurant.

 

Toepasbaarheid PVC vloer Zwijndrecht

De stroken worden gelegd in de vorm die u wilt. Denk hierbij aan trapsgewijs of willekeurig achtereen in stroken. De planken worden gelijmd op een geëgaliseerde ondervloer die vloerverwarming mag bevatten. Bij het leggen is het natuurlijk het mooiste als de planken afzonderlijk van elkaar goed te zien zijn. Daarom is er een optische ruimte gemaakt, de zogeheten v- groef. Een bedrijfsruimte die nog geen egale ondervloer bevat, vormt geen probleem voor ons. Wij maken de ondervloer graag vlak voor u.

 

Specificaties PVC vloer Zwijndrecht

Zwijndrecht planken zijn 1220 millimeter lang bij 180 millimeter breed. Met een 0,55 millimeter dikke slijtlaag is de vloer beschermd tegen stoten, krassen en voorkomt hij beschadigingen. Dempt geluid en absorbeert warmte. Onderhoudsvriendelijk en voorzien van zowel de juiste keurmerken als certificaten. Bij belangstelling hoeft u niet te aarzelen, u kunt direct een proefexemplaar bij ons opvragen.

Staal aanvragen

Technische specificaties*Bij korte inwerking van gebruikelijke huishoudmiddelen
Vloersoort Heterogene planken/tegels EN 649
Totale dikte 2,5 mm EN 428
Totaalgewicht 3,34 m2 / 200,40 m2  
Restindruk 0,05 mm EN 433
Bestand tegen stoelwielen Ja, type W EN 12529
Vloerverwarming Ja, geschikt max. 28℃  
Brandweerstand Bfl-s1 EN 13501-1
Warmtedoorlaatweerstand 0,02 m2 K / W ISO 8302
dB waarde 4 dB ISO 10140
Lichtechtheid > 6 EN 20105-B02/2
Stroomgeleiding > 1010 Ω  
Chemicaliën bestand Ja* EN 423
Stroefheidsklasse R9  


*Bij korte inwerking van gebruikelijke huishoudmiddelen