banner
banner
< Terug

PVC vloerstrook - Zutphen ClickPVC

De combinatie van lichte en donkere PVC stroken zorgt voor een interessante vloer in de meeste ruimtes. Zutphen heeft mooie houtgravures en een duidelijk reliëf. Komt tot zijn recht in bijvoorbeeld een grote hal, een gastenruimte, entreeruimte of kledingzaak.

 

Toepasbaarheid PVC vloer Zutphen

Het mooie design van deze vloer zal goed naar voren komen door de v- groef die bij het leggen een mooie rand tussen de verschillende planken toont. Wordt gelegd door middel van directe verlijming met een egale ondervloer. Vloerverwarming in de ondervloer zal deze vloer niet aantasten. U kunt de planken uiteraard laten leggen zoals u wilt. Visgraatmotief, trapsgewijs, in een blokpaneel of bijvoorbeeld willekeurig in stroken zijn mogelijk. Het plat maken van de vloer doen wij indien dat nodig is.

 

Specificaties PVC vloer Zutphen

Zutphen PVC stroken zijn 122 centimeter lang en 18 centimeter breed. De vloer zal veel beschadigingen zoals krassen, scheuren en slijtage voorkomen. Dit komt door de 0,55 millimeter dikke slijtlaag. Daarnaast dempt de vloer geluid en absorbeert warmte. Dit zijn eisen met betrekking tot certificaten en keurmerken. Het onderhoud is niet arbeidsintensief door het cleane design. Een voorbeeld vloer of vloerstaal kunt u direct bij ons opvragen.

Staal aanvragen

Technische specificaties*Bij korte inwerking van gebruikelijke huishoudmiddelen
Vloersoort Heterogene planken/tegels EN 649
Totale dikte 2,5 mm EN 428
Totaalgewicht 3,34 m2 / 200,40 m2  
Restindruk 0,05 mm EN 433
Bestand tegen stoelwielen Ja, type W EN 12529
Vloerverwarming Ja, geschikt max. 28℃  
Brandweerstand Bfl-s1 EN 13501-1
Warmtedoorlaatweerstand 0,02 m2 K / W ISO 8302
dB waarde 4 dB ISO 10140
Lichtechtheid > 6 EN 20105-B02/2
Stroomgeleiding > 1010 Ω  
Chemicaliën bestand Ja* EN 423
Stroefheidsklasse R9  


*Bij korte inwerking van gebruikelijke huishoudmiddelen

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren