banner
banner
< Terug

PVC houtvloer – Zeist

Wilt u een krachtige vloer die warmte uitstraalt? Dan bent u bij de Zeist PVC vloer aan het juiste adres. Deze vloer maakt een ruimte gezellig, comfortabel en luxe. Heeft een mooie houtstructuur zonder noesten en een bruine kleur met rode gloed. Staat mooi in bijvoorbeeld een wijnzaak, slijterij of drankenhandel. Maar ook prima in uw kantoor.

 

Toepasbaarheid PVC vloer Zeist

De nieuwe vloer op een bestaande ondervloer plaatsen doen we door middel van verlijming. Belangrijk is dat de ondervloer is geëgaliseerd, de combinatie met vloerverwarming is geen probleem. Met een v- groef zijn de diverse planken afzonderlijk te zien. Te leggen in zowel visgraatmotief, blokpaneel, trapsgewijs, in stroken als willekeurig. U kunt natuurlijk onze hulp inschakelen om de basisvloer egaal te maken voordat wij de vloer leggen.

 

Specificaties PVC vloer Zeist

De mooie lange stroken doen de vloer goed. Zeist stroken hebben een lengte van 1219 millimeter en een breedtemaat van 183 millimeter. Ze kunnen goed tegen slijtage, stoten, krassen en beschadigingen door de slijtlaag van 0,55 millimeter. Voorzien van de juiste keurmerken, certificaten en absorberen goed warmte en geluid. Indien u interesse heeft om deze vloer in het echt te zien of meer informatie wil, dan kunt u direct contact met ons opnemen.

Staal aanvragen

Technische specificaties*Bij korte inwerking van gebruikelijke huishoudmiddelen
Vloersoort Heterogene planken/tegels EN 649
Totale dikte 2,5 mm EN 428
Totaalgewicht 3,34 m2 / 200,40 m2  
Restindruk 0,05 mm EN 433
Bestand tegen stoelwielen Ja, type W EN 12529
Vloerverwarming Ja, geschikt max. 28℃  
Brandweerstand Bfl-s1 EN 13501-1
Warmtedoorlaatweerstand 0,02 m2 K / W ISO 8302
dB waarde 4 dB ISO 10140
Lichtechtheid > 6 EN 20105-B02/2
Stroomgeleiding > 1010 Ω  
Chemicaliën bestand Ja* EN 423
Stroefheidsklasse R9  


*Bij korte inwerking van gebruikelijke huishoudmiddelen

Ik wil graag contact met Boekhout Vloeren