banner
banner
< Terug

PVC houtstroken - Vlissingen

Dit is een van de mooiste en grootste PVC planken van deze serie. De Vlissingen PVC stroken lijken op geraffelde donkerhouten planken. Deze vloer is echt overal geschikt voor. Denk ook zeker aan uw bedrijfsruimte zoals in een architecten bureau, bibliotheek, restaurant, hotel of in een uitgeverij. Een super veelzijdige vloer met een warm en aanlokkelijk karakter. Laat u verleiden door deze vloer, de charme spat ervan af.

 

Toepasbaarheid PVC vloer Vlissingen

Prachtig te leggen op verschillende manieren. Wij kunnen de vloer leggen in bijvoorbeeld visgraatmotief, trapsgewijs motief, in blokpaneel of recht achter elkaar in stroken. De PVC planken worden door middel van directe verlijming vastgekleefd aan de vloer. Dit dient een egale ondervloer te zijn (vloerverwarming is geen probleem). De afgeschuinde kanten zorgen voor een v- groef tussen de planken zodat de vloer echt uit afzonderlijke planken lijkt te bestaan. Onze experts zullen indien nodig de vloer voor u egaliseren.

 

Specificaties PVC vloer Vlissingen

Elke plank van de Vlissingen PVC vloer heeft een grootte van 1219 millimeter bij 228 millimeter en biedt goede bescherming tegen belasting, slijtage en stoten. Dit komt door de dikke slijtlaag van 0,55 millimeter. Uiteraard voldoet de vloer aan de wettelijk eisen zoals de juiste keurmerken en certificaten. Het hygiënische oppervlak zorgt voor een goed te onderhouden vloer. Bent u net zo enthousiast als wij over deze vloer? Dan kunt u per direct contact met ons opnemen en eventueel een proefexemplaar aanvragen. 

Staal aanvragen

Technische specificaties*Bij korte inwerking van gebruikelijke huishoudmiddelen
Vloersoort Heterogene planken/tegels EN 649
Totale dikte 2,5 mm EN 428
Totaalgewicht 3,34 m2 / 200,40 m2  
Restindruk 0,05 mm EN 433
Bestand tegen stoelwielen Ja, type W EN 12529
Vloerverwarming Ja, geschikt max. 28℃  
Brandweerstand Bfl-s1 EN 13501-1
Warmtedoorlaatweerstand 0,02 m2 K / W ISO 8302
dB waarde 4 dB ISO 10140
Lichtechtheid > 6 EN 20105-B02/2
Stroomgeleiding > 1010 Ω  
Chemicaliën bestand Ja* EN 423
Stroefheidsklasse R9  


*Bij korte inwerking van gebruikelijke huishoudmiddelen

Ik wil graag contact met Boekhout Vloeren