banner
banner
< Terug

PVC steen tegel - Uden

Met de Uden PVC stenen tegels krijgt u een opzienbarende vloer met een lichte geelrode kleur en vervaagde motieven. Geeft een mooie entourage aan uw bedrijfsvloer in bijvoorbeeld uw kantoor. De Uden PVC bedrijfsvloer is bijvoorbeeld geschikt voor een gastvrije serre in het restaurant.

 

Toepasbaarheid PVC vloer Uden

Het PVC van de Uden tegels kan goed samen met vloerverwarming, werkt geluiddempend en neemt warmte op. Bij het leggen is het belangrijk dat de ondervloer egaal is zodat de tegels zonder reliëf verlijmd kunnen worden. Voor een perfect egale vloer kunt u onze hulp inschakelen. Tussen de tegels zit een v- groef in het eindresultaat. Deze v- groef zorgt ervoor dat de vloer niet bestaat uit één enkele tegel, maar uit meerdere tegels. Het leggen kan gedaan worden in verschillende vormen zoals halfsteens, maar ook een blokpaneel is mogelijk.

 

Specificaties PVC vloer Uden

De Uden PVC tegels zijn zo ontworpen dat de breedtemaat tweemaal in de lengtemaat past met een lengte van 61,0 centimeter en een breedte van 30,5 centimeter. De toplaag geeft een goede bescherming tegen slijtage met zijn 0,55 millimeter dikte. Het resultaat is een kwalitatief hoogstaande vloer. Voldoet aan de wettelijke eisen en beschikt over de juiste certificaten en keurmerken. Bijna onderhoudsvrij door het frisse design. Proefstalen zijn direct bij ons aan te vragen.

Staal aanvragen

Technische specificaties*Bij korte inwerking van gebruikelijke huishoudmiddelen
Vloersoort Heterogene planken/tegels EN 649
Totale dikte 2,5 mm EN 428
Totaalgewicht 3,34 m2 / 200,40 m2  
Restindruk 0,05 mm EN 433
Bestand tegen stoelwielen Ja, type W EN 12529
Vloerverwarming Ja, geschikt max. 28℃  
Brandweerstand Bfl-s1 EN 13501-1
Warmtedoorlaatweerstand 0,02 m2 K / W ISO 8302
dB waarde 4 dB ISO 10140
Lichtechtheid > 6 EN 20105-B02/2
Stroomgeleiding > 1010 Ω  
Chemicaliën bestand Ja* EN 423
Stroefheidsklasse R9  


*Bij korte inwerking van gebruikelijke huishoudmiddelen