banner
banner
< Terug

PVC houtlook tegel - Raalte

Raalte is een vreemde vogel tussen deze vloeren selectie. Vreemd op een positieve manier! Hij heeft namelijk een houtachtige opdruk terwijl het duidelijk aandoet als een stenen tegel. Dit laat zien wat er mogelijk is met PVC. De vloer is grijs bruin gekleurd en is geschikt voor hippe maar ook chique plekjes. Denk bij deze vloer aan onder andere een beddenzaak of beautyshop.

 

Toepasbaarheid PVC vloer Raalte

Kan worden gelegd op een vloer die vloerverwarming heeft. Vervolgens worden de tegels op de egale ondervloer gelijmd met een v- groef tussen de tegels. Hierdoor ontstaat de echte tegel look op de vloer. Is prima in halfsteensverband, kwart steens of recht toe recht aan te leggen. Voor andere motieven kunt u uiteraard ook kiezen. Indien uw bedrijfsruimte nog niet is voorzien van een egale ondervloer, egaliseert Boekhout deze graag voor u.

 

Specificaties PVC vloer Raalte

Raalte presteert top wat betreft geluiddemping, warmteopname en slijtbestendigheid. Dit komt door de fijne structuur van de vloer die een slijtlaag bezit van 0,55 millimeter dik. Deze PVC tegels zijn vierkant van vorm met een gelijke lengte en breedte van 45,7 centimeter. Tot slot is de Raalte tegel kwalitatief sterk, gecertificeerd en voorzien van alle keurmerken. Goed te onderhouden en hygiënisch qua design. Lijkt dit u ook wat voor uw bedrijf, dan kunt u direct een proefstaal aanvragen.

Staal aanvragen

Technische specificaties*Bij korte inwerking van gebruikelijke huishoudmiddelen
Vloersoort Heterogene planken/tegels EN 649
Totale dikte 2,5 mm EN 428
Totaalgewicht 3,34 m2 / 200,40 m2  
Restindruk 0,05 mm EN 433
Bestand tegen stoelwielen Ja, type W EN 12529
Vloerverwarming Ja, geschikt max. 28℃  
Brandweerstand Bfl-s1 EN 13501-1
Warmtedoorlaatweerstand 0,02 m2 K / W ISO 8302
dB waarde 4 dB ISO 10140
Lichtechtheid > 6 EN 20105-B02/2
Stroomgeleiding > 1010 Ω  
Chemicaliën bestand Ja* EN 423
Stroefheidsklasse R9  


*Bij korte inwerking van gebruikelijke huishoudmiddelen

Ik wil graag contact met Boekhout Vloeren