banner
banner
< Terug

PVC plankenvloer - Haarlemmermeer

De PVC strokenvloer genaamd ‘Haarlemmermeer’ heeft een herkenbaar licht eiken houtmotief die niet van echt te onderscheiden is. Uiterst geschikt om kalme, open ruimtes mee te creëren waarbij aandacht is voor rust en ontspanning. Denk hierbij aan bijvoorbeeld musea, kantines, sportvertrekken of andere gelegenheden die gebaat zijn bij een natuurlijke frisse look.

 

Toepasbaarheid PVC vloer Haarlemmermeer

vloerverwarming is geen probleem voor deze sterke isolerende vloer. Daarnaast zijn de planken prima te leggen op een egale ondervloer en zullen ze hiermee worden verlijmd. Het leggen en eventueel egaliseren kan door ons worden uitgevoerd. De planken kunnen op verschillende wijzen gelegd worden, zoals bijvoorbeeld trapsgewijs of wisselend. Maar de planken kunnen uiteraard ook op andere manieren worden gelegd.

 

Specificaties PVC vloer Haarlemmermeer

De Haarlemmermeer PVC planken zijn 1219 mm lang en 183 mm breed. Omdat deze planken zo lang zijn, hebben ze een verlengend effect voor elke ruimte. De slijtlaag is 0,55 mm en hierdoor is de vloer erg slijtvast. Haarlemmermeer kan dus tegen een stootje. De v- groef op de zijkanten van deze planken zorgen voor een mooi geheel bij het leggen. Qua certificering en keuring is deze vloer helemaal in orde. Niet onbelangrijk is dat de vloer onderhoudsarm en zeer hygiënisch is. Voorbeelden kunt u direct aanvragen.

Staal aanvragen

Technische specificaties*Bij korte inwerking van gebruikelijke huishoudmiddelen
Vloersoort Heterogene planken/tegels EN 649
Totale dikte 2,5 mm EN 428
Totaalgewicht 3,34 m2 / 200,40 m2  
Restindruk 0,05 mm EN 433
Bestand tegen stoelwielen Ja, type W EN 12529
Vloerverwarming Ja, geschikt max. 28℃  
Brandweerstand Bfl-s1 EN 13501-1
Warmtedoorlaatweerstand 0,02 m2 K / W ISO 8302
dB waarde 4 dB ISO 10140
Lichtechtheid > 6 EN 20105-B02/2
Stroomgeleiding > 1010 Ω  
Chemicaliën bestand Ja* EN 423
Stroefheidsklasse R9  


*Bij korte inwerking van gebruikelijke huishoudmiddelen