banner
banner
< Terug

PVC plankenvloer - Haarlem ClickPVC

De PVC strokenvloer ‘Haarlem’ heeft een Donkerbruine houtkleur met gevarieerde opdrukken. De houtsoort doet denken aan wengé of panga panga. Ideaal om ruimtes meer warmte en gezelligheid te bieden. Geschikt om een knus klimaat te creëren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld restaurants, cafés of andere gelegenheden die baat hebben bij een gemoedelijke sfeer.

 

Toepasbaarheid PVC vloer Haarlem

Deze vloer is goed te combineren met vloerverwarming en is gemakkelijk te leggen. Door directe verlijming blijft de vloer goed op haar plek. Voor het beste resultaat is het zaak dat de ondervloer goed egaal is. Boekhout kan dit professioneel voor u verzorgen. Als legpatroon kunt u tussen verschillende opties kiezen. Het visgraatpatroon is een geschikte optie, maar de vloer kan ook willekeurig gelegd worden voor een losse en ontspannen sfeer.

 

Specificaties PVC vloer Haarlem

De Haarlem PVC planken worden geleverd in een lengtemaat van 1220 mm en een breedtemaat van 180 mm. De toplaag is 0,55 mm dik en daardoor uiterst slijtvast, wat de levensduur van het materiaal verlengd. De Haarlem PVC stroken zijn voorzien van een v- groef die zorgt voor een natuurlijke overgang tussen elke plank. Keurmerken en certificaten voor deze vloerenserie, waaronder dus ook Haarlem, zijn perfect op orde. Deze vloer is uiterst geluiddempend en absorbeert goed warmte. Op onderhoudsgebied is deze vloer onderhoudsvriendelijk en erg hygiënisch. Stalen kunt u direct bij ons opvragen.

Staal aanvragen

Technische specificaties*Bij korte inwerking van gebruikelijke huishoudmiddelen
Vloersoort Heterogene planken/tegels EN 649
Totale dikte 2,5 mm EN 428
Totaalgewicht 3,34 m2 / 200,40 m2  
Restindruk 0,05 mm EN 433
Bestand tegen stoelwielen Ja, type W EN 12529
Vloerverwarming Ja, geschikt max. 28℃  
Brandweerstand Bfl-s1 EN 13501-1
Warmtedoorlaatweerstand 0,02 m2 K / W ISO 8302
dB waarde 4 dB ISO 10140
Lichtechtheid > 6 EN 20105-B02/2
Stroomgeleiding > 1010 Ω  
Chemicaliën bestand Ja* EN 423
Stroefheidsklasse R9  


*Bij korte inwerking van gebruikelijke huishoudmiddelen

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren