banner
banner
< Terug

PVC marmertegel – Gorinchem

De Gorinchem PVC tegel lijkt erg op een marmeren tegel met een lichtgrijze kleur met ietwat grijze kleurtinten. Dit is een PVC tegel met een natuurstenen uiterlijk en een heterogene opdruk. Staat goed in veel woningen omdat de tegel het interieur mooi benadrukt. Is bedrijfsmatig ook geschikt in bijvoorbeeld een bedrijfshal of lampenzaak.

 

Toepasbaarheid PVC vloer Gorinchem

Voordat wij de vloer leggen is het zaak dat de ondervloer geëgaliseerd is. Wanneer de vloer mooi vlak is gemaakt door ons, zullen de tegels in een patroon naar keuze verlijmd worden met de ondervloer. Opties zijn bijvoorbeeld ladderpatroon, halfsteens, kwart steens of in blokken. Combineren met een verwarmde vloer is prima mogelijk. Om de individuele tegels te benadrukken heeft de vloer een v- groef.

 

Specificaties PVC vloer Gorinchem

Gorinchem is een van de grootste PVC tegels in ons assortiment met zijn lengtemaat van 91,4 centimeter en zijn breedtemaat van 45,7 centimeter. De vloer heeft isolerende en beschermende eigenschappen door de fijne structuur en sterke toplaag. Zo neemt de vloer geluid en warmte op en is hij slijtvast met een slijtlaagdikte van 0,55 millimeter. Tevens is de vloer voorzien van een schoon oppervlak waardoor hij gemakkelijk in onderhoud is. Uiteraard heeft deze vloer elk gewenst keurmerk of certificaat. Bij interesse kunt u eenvoudig een staal van de vloer bij ons aanvragen.

Staal aanvragen

Technische specificaties*Bij korte inwerking van gebruikelijke huishoudmiddelen
Vloersoort Heterogene planken/tegels EN 649
Totale dikte 2,5 mm EN 428
Totaalgewicht 3,34 m2 / 200,40 m2  
Restindruk 0,05 mm EN 433
Bestand tegen stoelwielen Ja, type W EN 12529
Vloerverwarming Ja, geschikt max. 28℃  
Brandweerstand Bfl-s1 EN 13501-1
Warmtedoorlaatweerstand 0,02 m2 K / W ISO 8302
dB waarde 4 dB ISO 10140
Lichtechtheid > 6 EN 20105-B02/2
Stroomgeleiding > 1010 Ω  
Chemicaliën bestand Ja* EN 423
Stroefheidsklasse R9  


*Bij korte inwerking van gebruikelijke huishoudmiddelen