banner
banner
< Terug

PVC betontegel – Goes

Goes zal door zijn grijze betonlook goed staan in een kledingzaak, modezaak of etalage. Uiteraard is deze kunststof steen tegel ook voor andere toepassingen geschikt in zowel particuliere als bedrijfsmatige sferen.

 

Toepasbaarheid PVC vloer Goes

De tegels kunnen we recht of halfsteens leggen of op een manier zoals u dat wenst! Goes is voorzien van een afgeschuinde rand om een v- groef te creëren tussen de tegels voor een effect dat de tegels apart van elkaar te zien zijn. Het is ontzettend belangrijk dat wij bij het leggen op een egale vloer kunnen werken. Is de vloer nog niet vlak, dan kunnen wij hem uiteraard voor u egaliseren. Vervolgens zullen de grijze PVC tegels worden verlijmd met de ondervloer. Een verwarming onder deze tegels zal geen problemen veroorzaken.

 

Specificaties PVC vloer Goes

Goes is een vierkante tegel van 45,7 cm x 45,7 cm met uitstekende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn onder andere dat het PVC van de tegels goed geluid en warmte opnemen, daarnaast wettelijk gecertificeerd en gekeurd zijn, gemakkelijk te onderhouden zijn en ook nog eens een lange levensduur hebben door de dikke slijtlaag (0,55 mm). Wij kunnen het goed voorstellen dat u na het zien van de vloer en het lezen van deze tekst geïnteresseerd bent geworden. Op aanvraag kunt u een vloerstaal bekijken!

Staal aanvragen

Technische specificaties*Bij korte inwerking van gebruikelijke huishoudmiddelen
Vloersoort Heterogene planken/tegels EN 649
Totale dikte 2,5 mm EN 428
Totaalgewicht 3,34 m2 / 200,40 m2  
Restindruk 0,05 mm EN 433
Bestand tegen stoelwielen Ja, type W EN 12529
Vloerverwarming Ja, geschikt max. 28℃  
Brandweerstand Bfl-s1 EN 13501-1
Warmtedoorlaatweerstand 0,02 m2 K / W ISO 8302
dB waarde 4 dB ISO 10140
Lichtechtheid > 6 EN 20105-B02/2
Stroomgeleiding > 1010 Ω  
Chemicaliën bestand Ja* EN 423
Stroefheidsklasse R9  


*Bij korte inwerking van gebruikelijke huishoudmiddelen