banner
banner
< Terug

PVC tegel – Geldrop Loose-Lay

Kan bijvoorbeeld worden gebruikt om looppaden mee te creëren. Kan bijvoorbeeld worden gebruikt als kledingwinkelvloer, vloer in een outdoorzaak of vloer in een fietsenwinkel.

 

Toepasbaarheid PVC vloer Geldrop Loose-lay

Te leggen op elk gewenste wijze, uiteraard kunnen wij u hierbij helpen. Voorbeelden zijn halfsteensverband of recht achter elkaar. Een mooie groef tussen de tegels zorgt ervoor dat elke tegel individueel te zien is in het eindresultaat. Deze groef noemen wij ook wel een v- groef. Voor een strak resultaat is het zaak dat de ondervloer recht en egaal is alvorens de tegels erop verlijmd worden. Zowel het egaal maken van de ondervloer en het leggen van de tegels kan door Boekhout Bedrijfsvloeren geregeld worden. Tot een maximum van 28 graden is deze vloer prima te combineren met vloerverwarming.

 

Specificaties PVC vloer Geldrop 

Zoals in de inleiding te lezen, is deze Geldrop tegel groot van formaat. Deze vierkante tegels hebben zowel een lengte- als breedtemaat van 60 maal 60 centimeter. Met een slijtlaagdikte van 0,55 millimeter kunnen de tegels veel aan wat betreft gebruik en slijtage. De tegel geeft een isolerend effect op geluid- en warmtegebied. Heeft een hygiënisch oppervlak, is nagenoeg onderhoudsvrij en heeft de correcte keurmerken en certificaten. Nu aan te vragen als vloerstaal.

Staal aanvragen

Technische specificaties*Bij korte inwerking van gebruikelijke huishoudmiddelen
Vloersoort Heterogene planken/tegels EN 649
Totale dikte 2,5 mm EN 428
Totaalgewicht 3,34 m2 / 200,40 m2  
Restindruk 0,05 mm EN 433
Bestand tegen stoelwielen Ja, type W EN 12529
Vloerverwarming Ja, geschikt max. 28℃  
Brandweerstand Bfl-s1 EN 13501-1
Warmtedoorlaatweerstand 0,02 m2 K / W ISO 8302
dB waarde 4 dB ISO 10140
Lichtechtheid > 6 EN 20105-B02/2
Stroomgeleiding > 1010 Ω  
Chemicaliën bestand Ja* EN 423
Stroefheidsklasse R9  


*Bij korte inwerking van gebruikelijke huishoudmiddelen

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren