banner
banner
< Terug

PVC houtvloer – Ede

De Ede PVC stroken lijken uit meerdere horizontale plankjes te bestaan van slechts ongeveer een centimeter breed. Deze opbouw heet ook wel een planchetvloer. De vloer varieert in diverse soorten van licht bruin en een paar variaties van gewoon bruin. Een interessante vloer voor bijvoorbeeld een overlegruimte, spa of gezondheidscentrum. Deze vloer is veelzijdig en in allerlei ruimtes toepasbaar.

 

Toepasbaarheid PVC vloer Ede

Deze vloer kunt u bijvoorbeeld willekeurig in stroken of trapsgewijs laten leggen. De stroken zullen rechtstreeks op elkaar aansluiten zodat het niet lijkt op een aantal stroken, maar op meerdere dunne latjes. Elke plank wordt verlijmd met de ondervloer. Het is hierbij belangrijk dat de ondergrond, waarop de vloer gelegd wordt, egaal is. Wij zijn in staat om de ondervloer optimaal vlak te maken. De combinatie met een verwarmde vloer levert geen problemen op door de Ede stroken.

 

Specificaties PVC vloer Ede

Het betreffen lange stroken van 121,9 centimeter lengte en een breedtemaat van 18,3 centimeter. Geniet van een hoge kwaliteitsvloer met deze Ede PVC stroken. De stroken hebben namelijk een structuur die goed geluiden dempt en warmte opneemt. Daarnaast zijn de stroken voorzien van een dikke slijtlaag van 0,55 millimeter. Uiteraard zijn, zoals u mag verwachten, de papieren (keurmerken en certificaten) op orde. De oppervlakte van de vloer heeft een hygiënisch ontwerp en is daarom goed schoon te houden. De proefstukken liggen voor u klaar!

Staal aanvragen

Technische specificaties*Bij korte inwerking van gebruikelijke huishoudmiddelen
Vloersoort Heterogene planken/tegels EN 649
Totale dikte 2,5 mm EN 428
Totaalgewicht 3,34 m2 / 200,40 m2  
Restindruk 0,05 mm EN 433
Bestand tegen stoelwielen Ja, type W EN 12529
Vloerverwarming Ja, geschikt max. 28℃  
Brandweerstand Bfl-s1 EN 13501-1
Warmtedoorlaatweerstand 0,02 m2 K / W ISO 8302
dB waarde 4 dB ISO 10140
Lichtechtheid > 6 EN 20105-B02/2
Stroomgeleiding > 1010 Ω  
Chemicaliën bestand Ja* EN 423
Stroefheidsklasse R9  


*Bij korte inwerking van gebruikelijke huishoudmiddelen