banner
banner
< Terug

PVC houtvloer – Deventer

De Deventer PVC stroken worden gekenmerkt door een vage eikenhoutenstructuur die gezaagd is of waar de jaarringen nog in te zien zijn. Lijkt op bruin hout met variaties in de kleur. Een prettige vloer in bijvoorbeeld de leesruimte of zitkamer door zijn relaxende voorkomen. Uiteraard ook voor bedrijfstoepassingen zoals in een schoenenzaak of hotelkamer.

 

Toepasbaarheid PVC vloer Deventer

Het leggen en eventueel egaliseren gebeurt door ons op een vlakke en vetvrije vloer. Dit kan gedaan worden door middel van in stroken recht achter elkaar te leggen of bijvoorbeeld in een elleboogmotief te leggen. De stroken zullen worden verlijmd met de ondervloer die zonder problemen vloerverwarming mag bevatten. De afgeschuinde kanten zorgen voor een zogenaamde v- groef tussen de planken.

 

Specificaties PVC vloer Deventer

Deventer is een gecertificeerde PVC vloer die tevens voldoet aan alle relevante keurmerken. De vloer gemakkelijk in onderhoud en neemt zowel warmte als geluid op door de fijne structuur van het materiaal. Afmetingen per strook zijn 152 millimeter in de breedte en 914 millimeter in de lengte. Met een 0,55 millimeter dikke slijtlaag wordt de vloer goed beschermd tegen bijvoorbeeld stoten of krassen. Bent u benieuwd hoe deze vloer er in het echt uitziet? Dan kunt u gemakkelijk en direct bij ons een vloerstaal aanvragen. 

Staal aanvragen

Technische specificaties*Bij korte inwerking van gebruikelijke huishoudmiddelen
Vloersoort Heterogene planken/tegels EN 649
Totale dikte 2,5 mm EN 428
Totaalgewicht 3,34 m2 / 200,40 m2  
Restindruk 0,05 mm EN 433
Bestand tegen stoelwielen Ja, type W EN 12529
Vloerverwarming Ja, geschikt max. 28℃  
Brandweerstand Bfl-s1 EN 13501-1
Warmtedoorlaatweerstand 0,02 m2 K / W ISO 8302
dB waarde 4 dB ISO 10140
Lichtechtheid > 6 EN 20105-B02/2
Stroomgeleiding > 1010 Ω  
Chemicaliën bestand Ja* EN 423
Stroefheidsklasse R9  


*Bij korte inwerking van gebruikelijke huishoudmiddelen