banner
banner
< Terug

PVC houtvloer – Den Haag

Het klinkt misschien gek, maar de Den haag pvc stroken lijken qua design ietwat op een olifantshuid. Mooi grijs van kleur met een fijn reliëf. Deze bijzondere vloer zal bijvoorbeeld goed staan in een kapperszaak of bloemenzaak.

 

Toepasbaarheid PVC vloer Den Haag

Voor een strak resultaat is het effectief om eerst een egale ondervloer te creëren (kan Boekhout voor u doen) alvorens wij de vloer plaatsen. Wanneer dit zover is, zullen de stroken naar wens gelegd en verlijmd worden op de ondervloer. Vloerverwarming heeft tot en met 28 graden geen invloed. Legmotieven die u zou kunnen kiezen zijn bijvoorbeeld het achtereen laten leggen in stroken of het leggen in blokken of blokpanelen. Om de planken los van elkaar te laten zien, zijn de randen van de planken afgeschuind. De optische ruimte die dit creëert, heet een v- groef.

 

Specificaties PVC vloer Den Haag

Den Haag PVC stroken hebben ruime afmetingen met een lengte van 121,9 centimeter en een breedte van 18,3 centimeter. In stroken achtereen geeft dit een verlengend effect aan een ruimte zoals een hal of gang. De vloer voldoet aan de wettelijke eisen wat betreft certificering en keuring. Heeft veel absorberend vermogen om geluiden te verzachten en warmte op te nemen. onderhoudsvriendelijk en schoon van oppervlak. Per direct op te vragen als sample.

Staal aanvragen

Technische specificaties*Bij korte inwerking van gebruikelijke huishoudmiddelen
Vloersoort Heterogene planken/tegels EN 649
Totale dikte 2,5 mm EN 428
Totaalgewicht 3,34 m2 / 200,40 m2  
Restindruk 0,05 mm EN 433
Bestand tegen stoelwielen Ja, type W EN 12529
Vloerverwarming Ja, geschikt max. 28℃  
Brandweerstand Bfl-s1 EN 13501-1
Warmtedoorlaatweerstand 0,02 m2 K / W ISO 8302
dB waarde 4 dB ISO 10140
Lichtechtheid > 6 EN 20105-B02/2
Stroomgeleiding > 1010 Ω  
Chemicaliën bestand Ja* EN 423
Stroefheidsklasse R9  


*Bij korte inwerking van gebruikelijke huishoudmiddelen