banner
banner
< Terug

PVC houtvloer – Delft

Delft is de benaming voor deze PVC houtstroken met een lichtbruine kleur die neigt naar eikenhout. De vloer lijkt uit meerdere stroken te bestaan met allerlei lichte houtvarianten. Hij heeft wel houtstructuren, maar deze komen niet direct naar voren en blijven meer op de achtergrond. Zal goed staan in bijvoorbeeld een kledingzaak, modezaak of bij een juwelier.

 

Toepasbaarheid PVC vloer Delft

Voordat de vloer gelegd wordt, is het eerst zaak dat de ondervloer recht is (egaliseren is mogelijk). Vervolgens zullen de stroken gelegd en verlijmd worden op deze ondervloer. Of de ondervloer vloerverwarming heeft of niet, maakt niet uit. U kunt kiezen tussen legpatronen als willekeurig in stroken of kwart om kwart. Andere opties zijn uiteraard ook mogelijk. Er is tussen de planken een v- groef aanwezig.

 

Specificaties PVC vloer Delft

De Delft PVC planken zijn smal met een lengte van 914 millimeter x 102 millimeter in de breedtemaat. Het geheel aan stroken is goed isolerend en neemt prima warmte en geluid op. Kwalitatief is dit een zeer goede vloer, met natuurlijk ook de juiste certificaten en keurmerken. Tenslotte is dit ook nog eens een goed schoon te maken vloer dankzij het hygiënisch design. Voor een proefstuk kunt u direct bij ons terecht.

Staal aanvragen

Technische specificaties*Bij korte inwerking van gebruikelijke huishoudmiddelen
Vloersoort Heterogene planken/tegels EN 649
Totale dikte 2,5 mm EN 428
Totaalgewicht 3,34 m2 / 200,40 m2  
Restindruk 0,05 mm EN 433
Bestand tegen stoelwielen Ja, type W EN 12529
Vloerverwarming Ja, geschikt max. 28℃  
Brandweerstand Bfl-s1 EN 13501-1
Warmtedoorlaatweerstand 0,02 m2 K / W ISO 8302
dB waarde 4 dB ISO 10140
Lichtechtheid > 6 EN 20105-B02/2
Stroomgeleiding > 1010 Ω  
Chemicaliën bestand Ja* EN 423
Stroefheidsklasse R9  


*Bij korte inwerking van gebruikelijke huishoudmiddelen