banner
banner
< Terug

PVC natuurtegel – Castricum

De Castricum PVC tegel heeft een siersteen design. Dit is een tegel met een romige kleur met invloeden van rood en geel. Geschikt om bijvoorbeeld te leggen als bureauvloer of kantoorvloer in een kapsalon of nagelstudio.

 

Toepasbaarheid PVC vloer Castricum

Kan gelegd worden zoals u dat wenst. Voorbeelden hiervan zijn kwart steens, halfsteens en de optie om diagonaal te leggen. Denk er hierbij om dat de ondergrond (waar de tegel op wordt verlijmd) egaal moet zijn. Dit egaal maken is een dienst die wij graag aanbieden. Bij het leggen is te zien dat de afgeschuinde kanten een groef vormen, de zogenaamde v- groef. U kunt uw vloerverwarming gewoon laten zitten, want deze PVC stroken kunnen daar prima mee gecombineerd worden.

 

Specificaties PVC vloer Castricum

Grote PVC tegels zoals de Castricum hebben de langste lengtemaat qua tegels in deze serie met een lengte van 61,0 centimeter. De breedtemaat is de helft van de lengtemaat met 30,5 centimeter. De tegels beschermen goed tegen slijtage door de toplaag van 0,55 millimeter. Daarnaast gemakkelijk in onderhoud, goed geluid dempend en warmte opnemend. Dit kwalitatief hoogstaande product bezit elk wettelijk vereiste keurmerk en certificaat. Bent u geïnteresseerd en nieuwsgierig naar een proefexemplaar? Dan kunt u nu direct een vloerstaal bij ons aanvragen.

Staal aanvragen

Technische specificaties*Bij korte inwerking van gebruikelijke huishoudmiddelen
Vloersoort Heterogene planken/tegels EN 649
Totale dikte 2,5 mm EN 428
Totaalgewicht 3,34 m2 / 200,40 m2  
Restindruk 0,05 mm EN 433
Bestand tegen stoelwielen Ja, type W EN 12529
Vloerverwarming Ja, geschikt max. 28℃  
Brandweerstand Bfl-s1 EN 13501-1
Warmtedoorlaatweerstand 0,02 m2 K / W ISO 8302
dB waarde 4 dB ISO 10140
Lichtechtheid > 6 EN 20105-B02/2
Stroomgeleiding > 1010 Ω  
Chemicaliën bestand Ja* EN 423
Stroefheidsklasse R9  


*Bij korte inwerking van gebruikelijke huishoudmiddelen