banner

Keukenvloeren | Boekhout Vloeren

 

Vloeistofdichte pvc keukenvloer van Boekhout

Keukenhygiëne is de top prioriteit voor iedere professionele keuken, of het nu om een restaurantkeuken, instellingskeuken of andere horecakeuken gaat. Boekhout vloeistofdichte pvc vloeren zijn de meest hygiënische basis die u als keuken eigenaar kunt laten plaatsen.

 

Boekhout vloeistofdichte pvc keukenvloeren, de juiste bedrijfsvloer voor uw professionele keuken.

Een vloeistofdichte bedrijfsvloer van Boekhout is een bijzonder hygiënische oplossing voor iedere keuken, maar is daarnaast vanwege de slipvastheid en brandwerendheid ook bijzonder veilig voor uw keukenpersoneel en klanten. Uit financieel oogpunt is een Boekhout bedrijfsvloer bovendien een zeer duurzame en kostenefficiënte investering.

 

Een hygiënische en milieuvriendelijke keukenvloer, die uiterst duurzaam is

Voedselveiligheid heeft uw grootste aandacht. U moet er als eigenaar en gebruiker van een professionele keuken in de horeca of in een instelling, niet aan denken dat er onder uw verantwoordelijkheid ook maar iets mis gaat met de hygiëne. Een pvc vloeistofdichte vloer is naadloos en zorgt ervoor dat er geen water en afvalstoffen uit uw keuken kunnen weglekken. Daarmee wordt het heel eenvoudig om uw keukenvloer zeer regelmatig nat te reinigen met ontsmettende en ontvettende schoonmaakmiddelen. Boekhout vloeistofdichte vloeren voldoen volledig aan de normen voor Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP normen) en de vloeistofdichtheid is conform de vloeistofdichtheidsnorm VVV (Verklaring Vloeistofdichte Voorziening) eisen. De vloer wordt volledig naadloos opgeleverd en de naden worden thermisch dichtgelast, waarmee een volmaakt egale vloer ontstaat zonder kieren of andere plaatsen waar vuil zich kan ophopen. Desgewenst kunnen de vloertegels doorgetrokken worden naar de wanden, zodat u een compleet dekkende hygiënische bekleding krijgt voor zowel vloeren als wanden in uw keuken.

 

Werken in een keuken betekent hollen of stilstaan, maar meestal hollen. Uw keuken stelt dan ook hoge eisen aan de slijtvastheid van de vloer en de vloeistofdichte pvc vloer is daarin zeer onderscheidend. De hoogwaardigheid en slijtvastheid van de vloer zorgt dat uw vloer jarenlang intensief gebruikt kan worden zonder een teken van slijtage. Onze vloeren zijn bovendien zeer geschikt voor de zware keukenapparatuur. Zowel de zware vloerbelasting als het schuiven met apparaten vormen geen enkel probleem.

 

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in de horeca. Dat hoeft niet alleen betrekking te hebben op de ingrediënten die u in uw keuken gebruikt, ook uw keuken inventaris kan duurzaam zijn. De Boekhout pvc vloer ondersteunt een duurzame bedrijfsvoering. De vloer is geproduceerd van volledig hergebruikt pvc. Bovendien is de vloer warmte isolerend en draagt direct bij aan de besparing op energiekosten.

Een veilige en comfortabele keukenvloer, in een mooie frisse stijl

In een vochtige en hectische omgeving is het belangrijk dat u de veiligheid van het keukenpersoneel kunt garanderen. Dat geldt uiteraard voor de slipvastheid want u wilt niet dat er iemand uitglijdt op een natte vloer. Boekhout vloeren zijn volledig anti-slip, ook in natte toestand. Maar u heeft met de keuze voor Boekhout ook een brandvertragende keukenvloer, dankzij de brandvertragende materialen die in de vloer zijn verwerkt. dat geeft een veilig gevoel met de ovens en andere apparatuur waarin verhitting een rol speelt.

 

Boekhout geeft uw keukenvloer exact die frisse en hygiënische uitstraling die uw werknemers een extra stimulans geeft. In een schone, frisse keuken is het prettiger werken en onze keukenvloeren passen uitstekend in die filosofie. Met het uitgebreide assortiment aan kleuren, vloerdiktes en stijlen kunt u vrijuit combineren. En ook uw logo of bedrijfsnaam kunnen in uw interieur worden verwerkt want ze kunnen een plaats krijgen op uw vloertegels. Via het gebruik van verschillende kleuren en lijnen kunt u verschillende delen van uw keuken duidelijk markeren en daarmee een goede organisatie van uw keukenprocessen ondersteunen. Overigens is vloeistofdicht pvc ook een prima vloer voor het gastengedeelte van uw restaurant. Daarvoor bieden we naast de pvc-vloertegel ook pvc-stroken met een prachtige look en feel. Het biedt de voordelen van een pvc-vloer, met de sfeer van bijvoorbeeld een houten parketvloer.

 

Dankzij het ergonomisch veerkrachtige pvc is een vloeistofdichte vloer van Boekhout bijzonder comfortabel voor keukenmedewerkers die een groot deel van hun tijd moeten staan of lopen. Het geluidsdempende effect maakt dat de typische keukengeluiden net iets minder hinderlijk zijn en omdat u ook nog vloerverwarming kunt combineren met onze pvc vloer, is een Boekhout bedrijfsvloer een zeer comfortabele keuze.

 

Een snel geplaatste vloer in uw keuken, zeer betaalbaar en onderhoudsarm

Keukenvloeren van Boekhout zijn een waardevaste investering. Als grote speler in de bedrijfsvloeren markt kan Boekhout efficiënt inkopen, wat u terugziet in scherpe prijzen voor een kwaliteitsvloer. Dankzij de gebruikte materialen is de vloer ook nog eens zeer onderhoudsarm en het gemak waarmee de vloer kan worden gereinigd, brengt ook de dagelijkse tijdsbesteding en kosten omlaag.

 

U wilt uw keuken niet sluiten voor het plaatsen een nieuwe vloer en dat hoeft gelukkig ook niet bij ons. Onze vloerenexperts maken een gedetailleerd plaatsingsplan en overleggen dat met u. Ze houden rekening met uw wensen en werken desgewenst ook buiten de reguliere werktijden. De pvc vloer kan op vrijwel iedere ondervloer worden aangebracht zonder ingewikkelde voorbereidingen. Na het plaatsen kan de vloer zonder droogtijd vrijwel direct worden belast en uw keuken kan zoveel mogelijk doorwerken zonder onderbrekingen. U heeft in korte tijd een perfect verlijmde vloer en uiteraard volledige garantie. Een PVC-tegelvloer wordt ook zeer eenvoudig op maat gelegd. Kookeilanden, werkblokken en smalle nissen vormen geen enkele belemmering voor onze vloerenleggers.

Alle voordelen van een vloeistofvrije pvc vloer voor uw horecakeuken of instellingskeuken

 Hygiënisch (voldoet aan HACCP normen)
 Vloeistofdicht (voldoet aan VVV normen)
 Brandvertragend
 Eenvoudig te reinigen
 Zeer slijtvast en stootvast
 Antislip
 Representatief en stijlvol
 Chemisch bestendig
 Hoogwaardig verlijmd
 Ergonomisch
 Veerkrachtig
 Warmte- en geluidisolerend
 Geschikt voor vloerverwarming
 Milieuvriendelijk

erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving