banner

Kapsalon vloeren | Boekhout bedrijfsvloeren

Vloeistofdichte pvc kapsalonvloer van Boekhout

Voor kapperszaken is een Boekhout pvc vloer een uitstekende bedrijfsvloer. Deze sterke en vloeistofdichte kappersvloeren voldoen aan alle eisen die een moderne kapsalon aan een bedrijfsvloer stelt.

 

Een pvc vloeistofdichte kappersvloer, de beste bedrijfsvloer voor uw kapsalon

Het kappersbedrijf stelt veel en behoorlijk verschillende eisen. Uiteraard moet de vloer er bijzonder representatief uitzien en de stijl vertegenwoordigen die u wilt uitstralen. Maar tegelijkertijd dient de vloer bijzonder robuust en slijtvast te zijn om die uitstraling jarenlang te behouden. Ook wilt u de vloer vaak en snel kunnen reinigen en wilt u natuurlijk een veilige kappersvloer voor uw zaak.

 

Een prachtige vloer in uw kapperszaak, uiterst comfortabel en veilig bovendien

Met de keuze voor een Boekhout pvc vloer heeft u alle vrijheid op het gebied van stijl en kleur. Er is een groot pallet beschikbaar aan kleuren en u kunt uw kapsalon iedere uitstraling meegeven, van klassiek tot trendy. De opbouw uit tegels van 50cm maakt het ook mogelijk om eenvoudig verschillende kleuren te combineren en eventueel een visuele scheiding te maken tussen verschillende delen van uw kapperszaak. Ook uw naam of logo kan in de vloer worden verwerkt. Uw vloer wordt daadwerkelijk een visitekaartje voor uw kapsalon.

 

Uw vloer is tegelijkertijd uiterst comfortabel. De pvc tegels zijn geproduceerd uit ergonomisch veerkrachtig pvc zodat uw medewerkers tijdens hun werkdag optimaal comfort hebben als ze staan en ook uw klanten zullen hun wachttijd en kapbeurt als bijzonder prettig ervaren. Daarbij is de vloer geluidsdempend wat zeker in grotere kapsalons een voordeel is. Desgewenst kunt u de bedrijfsvloer ook combineren met vloerverwarming.

 

De keuze voor een vloeistofdichte vloer is een veilige keuze voor uw klanten, kappers en kapsters. Niet alleen dankzij de brandvertragende eigenschappen van het gerecyclede pvc, maar ook omdat de vloer bijzonder anti-slip is. Ook als de vloer vochtig is vanwege het schoonmaken of omdat klanten regenwater naar binnen lopen, is de kans op glijpartijen en valpartijen minimaal.

Een duurzame en hygiënische kapsalonvloer, die ook milieuvriendelijk is

Uw kappersvloer wordt intensief belopen. Zeker op de plaatsen waar uw klanten ontspannen hun knipbeurt krijgen, lopen uw medewerkers intensief rond en valt er ook wel eens een schaar of ander kappersgerei op de vloer. U wilt een vloer die daar tegen kan, niet direct wordt beschadigd en slijtvast is. Die eigenschappen vindt u terug in een vloeistofdichte pvc vloer van Boekhout. De slijtvastheid, krasvastheid en stootvastheid van de vloer garanderen een lange levensduur waarin uw vloer bijzonder mooi blijft.

 

U wilt uw kappersvloer vaak en snel reinigen. Er ligt natuurlijk regelmatig geknipt haar op de vloer dat snel moet worden weggeveegd zonder dat het in kieren terecht kan komen, maar uiteraard wilt u de vloer ook regelmatig nat en met reinigingsmiddelen kunnen schoonmaken. De vloeistofdichtheid van onze pvc vloeren is daarvoor ideaal. Gemorste shampoo, haarverf en chemicaliën kunnen niet weglekken en de vloer nat reinigen is geen probleem. Door de thermisch gelaste naden is de vloer volkomen naadloos en kunnen vuil en haren zich nergens ophopen. Onze vloeistofdichte vloeren voldoen volledig aan de vloeistofdichtheidsnorm VVV (Verklaring Vloeistofdichte Voorziening).

 

Uw nieuwe kappersvloer is naast slijtvast en hygiënisch ook bijzonder duurzaam. Niet alleen omdat de vloeistofdichtheid betekent dat er geen reinigingsmiddelen en andere chemicaliën kunnen weglekken, maar vooral omdat het pvc in de vloertegels is geproduceerd uit 100% gerecycled pvc. Bovendien heeft het pvc warmte-isolerende eigenschappen zodat u als kapper kunt besparen op uw energiekosten.

 

Een kosteneffectieve kapsalonvloer supermarktvloer, snel en effectief geplaatst.

U wilt natuurlijk een goedkope bedrijfsvloer en ook daarin denkt Boekhout mee. Als pvc vloerenspecialist koopt Boekhout groot en scherp in en dat merkt u als klant aan de vloerprijs per vierkante meter. Maar vooral ook de lage onderhoudskosten en de snelheid en eenvoud waarmee uw vloer kan worden schoongemaakt, maken uw kapsalonvloer financieel een zeer aantrekkelijke keuze.

 

Onze vloerenexperts zorgen ervoor dat uw kapsalon niet of slechts heel kort dicht moet om de vloer te plaatsen. De vloeistofdichte pvc vloer kan direct worden gelijmd op vrijwel iedere ondervloer zonder extra voorbewerkingen. Ook het verlijmen van de tegels onderling en het thermisch lassen van de naden gaat snel. Omdat er vervolgens vrijwel geen droogtijd is en de vloer direct volledig kan worden belast, kan uw kapsalon snel weer open voor uw klanten.

Enkele voordelen van een vloeistofvrije pvc vloer voor uw kapsalon.

 Zeer slijtvast en stootvast
 Eenvoudig te reinigen
 Hygiënisch (voldoet aan HACCP normen)
 Vloeistofdicht (voldoet aan VVV normen)
 Antislip
 Chemisch bestendig
 Representatief en stijlvol
 Hoogwaardig verlijmd
 Ergonomisch
 Veerkrachtig
 Warmte- en geluidisolerend
 Geschikt voor vloerverwarming
 Milieuvriendelijk
 Brandvertragend

erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving