Vloeistofdichte Boekhout Kapsalon vloeren

Een kappersvloer die niet alleen praktisch is, maar ook nog stijlvol? Ja, dat kan! PVC vloertegels zijn de ideale vloerkeuze voor een hedendaagse  kapperszaak. Dit omdat een PVC kapsalonvloer niet alleen aan alle standaardeisen voldoet, maar ook nog eens een mooie, representatieve uitstraling heeft. U kunt zelfs de kleuren van uw huisstijl doorvoeren in de vloer of een logo aan laten brengen.

Vloeistofdichte pvc kapsalonvloer van Boekhout

 • Hygiënisch (volgens haccp-norm) en veilig: door de thermisch gelaste naden is de vloer volkomen naadloos en kunnen vuil en haren zich nergens ophopen. Ook tijdens werktijden snel tussendoor nat reinigen is geen probleem. PVC blijft ook in natte toestand zijn anti-slipeigenschappen behouden.

 • Bestand tegen zware belasting: er wordt veel over een kappersvloer gelopen, of gerold met een kruk/werkkar; PVC slijt niet onder die omstandigheden. Kappersgerei dat valt, laat geen schade achter.

 • Bestand tegen veel logen, zuren en chemicaliën: PVC kan eveneens tegen het morsen van bijvoorbeeld haarverf of andere haarproducten. Omdat de vloer vloeistofdicht wordt gelegd, zal er ook niks weglekken naar de bodem.

 • Snel gelegd en direct te belopen: tijdens het leggen hoeft uw kapperszaak niet of slechts korte tijd dicht. De vloer kan gefaseerd worden gelegd, zodat u uw werkzaamheden nauwelijks hoeft te onderbreken. Na het leggen is uw vloer direct te belopen.

Vraag over een vloer?

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

Meer dan 20 jaar ervaring
De meest complete service
Centraal gelegen
Kwalitatieve vloeren
Grote en kleine projecten
Snelle respons
Expert in de B2B branche

VOORDELEN BOEKHOUT PVC

 • Antislip, ook als de vloer nat is

  PVC blijft in natte toestand veilig te belopen, zonder extra risico om uit te glijden. Ook vlak na reiniging, na morsen van vloeistoffen of bij ingelopen regen/sneeuw.

 • Geluiddempend

  De PVC toplaag heeft een isolerende en geluiddempende werking. Hierdoor kan er comfortabel en rustig worden gewerkt.

 • Veerkrachtig

  PVC is door de dempende, veerkrachtige werking comfortabel en ondersteunend voor medewerkers die veel staand of lopend werk doen.

 • Hygiënisch (volgens HACCP-norm)

  Een vloeistofdichte PVC-vloer past binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek ('Hazard Analysis and Critical Control Points'). HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen.

 • Stootbestendig en slijtvast

  Schuiven met spullen, rijden met voertuigen, karren of bureaustoelen en belasting door veelvuldig belopen: deze vloer kan er tegen. Ook bij zware omstandigheden gaat PVC lang mee. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Vloeistofdicht (VVV-verklaring)

  PVC in combinatie met thermisch gelaste naden, maken de vloer volledig vloeistofdicht. De vloer is geschikt voor het verkrijgen van de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV).

 • Scheurbestendig

  Het sterke PVC van Boekhout Bedrijfsvloeren scheurt niet, ook niet na jaren intensief gebruik. Samen met de slijtvaste en stootbestendige eigenschappen maakt dit de vloer bijna onverwoestbaar, hygiënisch en veilig.

 • Snel gelegd en direct te belopen

  De bedrijfsvloeren kunnen vaak in een dag worden gelegd. Uw nieuwe vloer is dezelfde dag nog te belopen.

 • Gefaseerd aan te brengen

  Het is mogelijk om de bedrijfsvloer in fases aan te laten brengen. Wij maken dan samen met u een planning welke dagen er gelegd kan worden. Zo hoeft u uw bedrijf niet te sluiten tijdens de werkzaamheden.

 • Eenvoudig te reinigen

  Dankzij de thermisch gelaste naden heeft u een naadloze vloer die snel en grondig met water en schoonmaakmiddelen kan worden schoongemaakt. Er is nergens ruimte voor zich ophopende vuilresten. Daarmee past de vloer in een HACCP-genormeerde bedrijfsomgeving.

 • Geschikt voor vloerverwarming

  Met vloerverwarming combineert u comfort en bewust energiegebruik. Bij een PVC-vloer is vloerverwarming toepasbaar.

 • Representatief en naadloos

  Omdat de vloer volledig naadloos wordt gemonteerd, krijgen vuil en vettigheid geen kans om zich op te hopen. Het is tevens mogelijk om de tegels naadloos door te laten lopen op uw (keuken-)wand. Dit is niet alleen extra hygiënisch, maar geeft ook een representatieve, luxe uitstraling.

 • Gerecycled pvc

  Onze PVC vloeren zijn geproduceerd uit 100% gerecycled PVC. De vloeistofdichtheid garandeert dat gelekte chemicaliën niet in het milieu terechtkomen.

 • Geschikt voor elke dragende ondervloer

  Iedere ondervloer is geschikt voor een PVC bedrijfsvloer.

 • Bestand tegen veel logen, zuren en chemicaliën

  Het dikke en sterke PVC is bestand tegen de inwerking van veel chemische stoffen.

 • Bestand tegen zware belasting

  De vloer heeft een bijzonder hoge drukbelastbaarheid. Het is bestand tegen een zware inventaris en veelvuldige belasting van voertuigen en machines.

Een kapsalonvloer die praktisch en stijlvol is

Zoekt u een kapsalonvloer die aan deze standaarden voldoet? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Daarnaast bent u welkom om de vloer eerst te bekijken en te testen in de showroom. Wij houden van een heldere visie en eerlijk advies. Onze jarenlange ervaring garandeert duidelijkheid en een goede planning. Want wij zijn ervan overtuigd dat deze werkwijze voor beide partijen het prettigst werkt. 

 

U heeft de ideale kappersvloer gekozen en wat volgt er nu?

Service staat bij Boekhout bedrijfsvloeren voorop. Onze vloerenexperts maken een gedetailleerd plaatsingsplan en stemmen dat volledig af met uw persoonlijke voorkeuren en wensen. Handig om te weten: een PVC vloer kan op iedere ondervloer worden aangebracht zonder ingewikkelde voorbereidingen. Uw kapsalonvloer kan na de minimale droogtijd direct worden belast. 

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Kortom: u heeft straks een perfect verlijmde vloer, in korte tijd gelegd en met vanzelfsprekend volledige garantie.

 

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133056 Magazine

iconfinder 24 2133056 Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133056 Bestekinformatie

iconfinder 24 2133056 Specificaties

Ik wil graag contact met Boekhout Vloeren