Vloeistofdichte vloer van Boekhout

Boekhout vloeistofdichte vloeren van pvc zijn oersterk, slijtvast en tegelijkertijd bijzonder representatief en comfortabel. De naden tussen de tegels worden thermisch dichtgelast, met een naadloze en volledig vloeistofdichte vloer als resultaat.

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133056Magazine

iconfinder 24 2133056Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133056Bestekinformatie

iconfinder 24 2133056Specificaties

 

SOORTEN VLOEISTOFDICHTE VLOEREN

Vloeistofdichte PVC-vloeren zijn breed toepasbaar en geschikt voor bijna alle bedrijfsruimtes.

 

Van garage tot gaarkeuken en van koelcel tot medisch laboratorium. Voor alle toepassingen is de natuurlijke anti-slip-eigenschap gewaarborgd. 

 

Doordat de tegels volledig naadloos worden gelegd en vloeistofdicht zijn, is een PVC-vloer ook geschikt voor een ruimte waarin wordt gewerkt met vloeistoffen. Dit geldt voor zowel water, oliën en vetten, als chemicaliën. Gemorste vloeistoffen lekken niet weg naar de ondervloer.

 

PVC is kras-, scheur- en slijtvast

Ook onder zware, extreem belastende omstandigheden, zoals veelvuldig belopen, berijden met voertuigen, verplaatsen van zware machines of onder invloed van de meeste soorten chemicaliën blijft uw vloer intact.

 

U bent verzekerd van een vloer die voldoet aan de HACCP-norm. Een goed reinigbare vloer, zonder kieren waarin vuil zich ophoopt.

 

Dus ook in medische ruimten en horecagelegenheden voldoet deze vloer aan de hoge hygiënestandaard.

 

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

Centraal gelegen
Kwalitatieve vloeren
Grote en kleine projecten
Snelle respons
Expert in de B2B branche

VOORDELEN BOEKHOUT VLOEISTOFDICHTE VLOEREN

 • Antislip, ook als de vloer nat is

  PVC blijft in natte toestand veilig te belopen, zonder extra risico om uit te glijden. Ook vlak na reiniging, na morsen van vloeistoffen of bij ingelopen regen/sneeuw.

 • Hygiënisch (volgens HACCP-norm) en eenvoudig te reinigen

  Een vloeistofdichte PVC-vloer past binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek ('Hazard Analysis and Critical Control Points'). HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen. Dankzij de thermisch gelaste naden heeft u een naadloze vloer die snel en grondig met water en schoonmaakmiddelen kan worden schoongemaakt. Er is nergens ruimte voor zich ophopende vuilresten. Daarmee past de vloer in een HACCP-genormeerde bedrijfsomgeving. Omdat de vloer volledig naadloos wordt gemonteerd, krijgen vuil en vettigheid geen kans om zich op te hopen. Het is tevens mogelijk om de tegels naadloos door te laten lopen op uw (keuken-)wand. Dit is niet alleen extra hygiënisch, maar geeft ook een representatieve, luxe uitstraling.

 • Stootbestendig en slijtvast

  Schuiven met spullen, rijden met voertuigen, karren of bureaustoelen en belasting door veelvuldig belopen: deze vloer kan er tegen. Ook bij zware omstandigheden gaat PVC lang mee. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Vloeistofdicht (VVV-verklaring)

  PVC in combinatie met thermisch gelaste naden, maken de vloer volledig vloeistofdicht. De vloer is geschikt voor het verkrijgen van de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV).

 • Scheurbestendig en veerkrachtig

  Het sterke PVC van Boekhout Bedrijfsvloeren scheurt niet, ook niet na jaren intensief gebruik. Samen met de slijtvaste en stootbestendige eigenschappen maakt dit de vloer bijna onverwoestbaar, hygiënisch en veilig. PVC is door de dempende, veerkrachtige werking comfortabel en ondersteunend voor medewerkers die veel staand of lopend werk doen.

 • Snel gelegd en zwaar belastbaar

  De bedrijfsvloeren kunnen vaak in een dag worden gelegd. Uw nieuwe vloer is dezelfde dag nog te belopen. De vloer heeft een bijzonder hoge drukbelastbaarheid. Het is bestand tegen een zware inventaris en veelvuldige belasting van voertuigen en machines.

 • Geschikt voor elke dragende ondervloer

  Iedere ondervloer is geschikt voor een PVC bedrijfsvloer.

 • Bestand tegen veel logen, zuren en chemicaliën

  Het dikke en sterke PVC is bestand tegen de inwerking van veel chemische stoffen.

Bezoek onze showroom!

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren