Vloeistofdichte Restaurantvloer

In een restaurant is een mooie vloer essentieel om een uitnodigende en stijlvolle uitgaansgelegenheid te creëren. Naast dit stijlvolle uiterlijk moet de vloer eenvoudig te reinigen en stootvast zijn, zodat uw vloer hygiënisch is en jarenlang meegaat. U kunt hierbij kiezen voor onze design PVC vloerstroken voor een gezellige, huiselijke sfeer en ruime keuze aan dessins.

Een stijlvolle restaurantvloer

Heeft u liever een meer industriële uitstraling, of zoekt  een restaurantvloer die vloeistofdicht is en extra bestand is tegen een stootje? Dan adviseren wij onze vloeistofdichte vloertegels. Hierbij staan veiligheid en een brandvertragende werking uiteraard voorop. Een PVC vloeistofdichte tegelvloer heeft al deze eigenschappen.

 

 • Antislip: in ieder restaurant wordt wel eens gemorst. Om onveilige situaties te voorkomen is het van belang dat de vloer antislip is, ook in natte toestand.
 • Geluiddempend: feestelijke muziek, stemmen van uw vrolijke gasten; u wilt geen overlast veroorzaken. PVC is van nature geluiddempend.
 • Hygiënisch: de vloeistofdichte bedrijfsvloeren van Boekhout passen binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-norm.
 • Vloeistofdicht: Boekhout PVC horecavloeren voldoen aan de VVV-norm. U heeft geen last van kieren waartussen vuil ophoopt en vloeistoffen weglekken. Uw vloer is daarmee hygiënisch en makkelijk in onderhoud.

 

Het ligt voor de hand dat een restaurantvloer minimaal aan bovenstaande eisen voldoet. Het toepassen van PVC vloertegels heeft meer voordelen voor u.  Wij informeren u graag over de overige pluspunten en wat de mogelijkheden zijn voor uw restaurant.

Vraag over vloeren?

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

Centraal gelegen
Kwalitatieve vloeren
Grote en kleine projecten
Snelle respons
Expert in de B2B branche

VOORDELEN BOEKHOUT PVC

 • Antislip, ook als de vloer nat is

  PVC blijft in natte toestand veilig te belopen, zonder extra risico om uit te glijden. Ook vlak na reiniging, na morsen van vloeistoffen of bij ingelopen regen/sneeuw.

 • Hygiënisch (volgens HACCP-norm) en eenvoudig te reinigen

  Een vloeistofdichte PVC-vloer past binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek ('Hazard Analysis and Critical Control Points'). HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen. Dankzij de thermisch gelaste naden heeft u een naadloze vloer die snel en grondig met water en schoonmaakmiddelen kan worden schoongemaakt. Er is nergens ruimte voor zich ophopende vuilresten. Daarmee past de vloer in een HACCP-genormeerde bedrijfsomgeving. Omdat de vloer volledig naadloos wordt gemonteerd, krijgen vuil en vettigheid geen kans om zich op te hopen. Het is tevens mogelijk om de tegels naadloos door te laten lopen op uw (keuken-)wand. Dit is niet alleen extra hygiënisch, maar geeft ook een representatieve, luxe uitstraling.

 • Vloeistofdicht (VVV-verklaring)

  PVC in combinatie met thermisch gelaste naden, maken de vloer volledig vloeistofdicht. De vloer is geschikt voor het verkrijgen van de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV).

 • Stootbestendig en slijtvast

  Schuiven met spullen, rijden met voertuigen, karren of bureaustoelen en belasting door veelvuldig belopen: deze vloer kan er tegen. Ook bij zware omstandigheden gaat PVC lang mee. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Scheurbestendig en veerkrachtig

  Het sterke PVC van Boekhout Bedrijfsvloeren scheurt niet, ook niet na jaren intensief gebruik. Samen met de slijtvaste en stootbestendige eigenschappen maakt dit de vloer bijna onverwoestbaar, hygiënisch en veilig. PVC is door de dempende, veerkrachtige werking comfortabel en ondersteunend voor medewerkers die veel staand of lopend werk doen.

 • Snel gelegd en zwaar belastbaar

  De bedrijfsvloeren kunnen vaak in een dag worden gelegd. Uw nieuwe vloer is dezelfde dag nog te belopen. De vloer heeft een bijzonder hoge drukbelastbaarheid. Het is bestand tegen een zware inventaris en veelvuldige belasting van voertuigen en machines.

 • Geschikt voor elke dragende ondervloer

  Iedere ondervloer is geschikt voor een PVC bedrijfsvloer.

 • Bestand tegen veel logen, zuren en chemicaliën

  Het dikke en sterke PVC is bestand tegen de inwerking van veel chemische stoffen.

Een goede samenwerking en service vinden wij belangrijk!

Het geven van eerlijk advies en goede service, is een bewuste keuze op basis van jarenlange ervaring en expertise. Wij zijn ervan overtuigd dat dit het meest efficiënt is voor beide partijen. Uiteraard gaan wij pas aan de slag als al uw vragen zijn beantwoord.

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Wij garanderen zo min mogelijk overlast bij het leggen van de vloer. Onze vloerenexperts maken vooraf een gedetailleerd plaatsingsplan en stemmen dat met uw wensen af. Een PVC vloer kan op iedere ondervloer worden aangebracht zonder ingewikkelde voorbereidingen. De vloertegels kunnen na de minimale droogtijd direct worden belast.

 

Wij garanderen een perfect verlijmde restaurantvloer, in korte tijd gelegd en met vanzelfsprekend volledige garantie.

 

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133056 Magazine

iconfinder 24 2133056 Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133056 Bestekinformatie

iconfinder 24 2133056 Specificaties

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren