Vloeistofdichte Koelcelvloer

Een koelcelvloer vraagt om een strikte naleving van hygiëneregels en moet daarnaast veilig zijn voor u en uw personeel, ook in natte toestand. Een koelcelvloer van Boekhout is geschikt voor deze strenge eisen op het gebied van hygiëne en veiligheid. Daarnaast biedt PVC meer voordelen waardoor het de meest ideale vloer is voor koelcellen en andere gekoelde ruimtes.

Vloeistofdichte pvc koelcelvloer van Boekhout

 • Antislip: in iedere koelcel heeft men te maken met vloeistof, bijvoorbeeld door condensvorming of door lekken en morsen van vloeistoffen. Een PVC bedrijfsvloer is een vloer die ook in natte toestand niet glad wordt.  

 • Zwaar te belasten: zware opslag, of in- en uitrijden met steekwagens of zelfs heftrucs. PVC bedrijfsvloeren zijn bestand tegen dergelijke belasting, zonder slijtage of scheurvorming.

 • Hygiënisch: de vloeistofdichte bedrijfsvloeren van Boekhout passen binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-norm.

 • Vloeistofdicht: Boekhout PVC koelcelvloeren voldoen aan de VVV-norm. U heeft geen last van kieren waartussen vuil ophoopt en vloeistoffen weglekken. Uw vloer is daarmee hygiënisch en makkelijk in onderhoud.

Vraag over vloeren?

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

Centraal gelegen
Kwalitatieve vloeren
Grote en kleine projecten
Snelle respons
Expert in de B2B branche

VOORDELEN BOEKHOUT PVC

 • Antislip, ook als de vloer nat is

  PVC blijft in natte toestand veilig te belopen, zonder extra risico om uit te glijden. Ook vlak na reiniging, na morsen van vloeistoffen of bij ingelopen regen/sneeuw.

 • Hygiënisch (volgens HACCP-norm) en eenvoudig te reinigen

  Een vloeistofdichte PVC-vloer past binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek ('Hazard Analysis and Critical Control Points'). HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen. Dankzij de thermisch gelaste naden heeft u een naadloze vloer die snel en grondig met water en schoonmaakmiddelen kan worden schoongemaakt. Er is nergens ruimte voor zich ophopende vuilresten. Daarmee past de vloer in een HACCP-genormeerde bedrijfsomgeving. Omdat de vloer volledig naadloos wordt gemonteerd, krijgen vuil en vettigheid geen kans om zich op te hopen. Het is tevens mogelijk om de tegels naadloos door te laten lopen op uw (keuken-)wand. Dit is niet alleen extra hygiënisch, maar geeft ook een representatieve, luxe uitstraling.

 • Vloeistofdicht (VVV-verklaring)

  PVC in combinatie met thermisch gelaste naden, maken de vloer volledig vloeistofdicht. De vloer is geschikt voor het verkrijgen van de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV).

 • Stootbestendig en slijtvast

  Schuiven met spullen, rijden met voertuigen, karren of bureaustoelen en belasting door veelvuldig belopen: deze vloer kan er tegen. Ook bij zware omstandigheden gaat PVC lang mee. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Scheurbestendig en veerkrachtig

  Het sterke PVC van Boekhout Bedrijfsvloeren scheurt niet, ook niet na jaren intensief gebruik. Samen met de slijtvaste en stootbestendige eigenschappen maakt dit de vloer bijna onverwoestbaar, hygiënisch en veilig. PVC is door de dempende, veerkrachtige werking comfortabel en ondersteunend voor medewerkers die veel staand of lopend werk doen.

 • Snel gelegd en zwaar belastbaar

  De bedrijfsvloeren kunnen vaak in een dag worden gelegd. Uw nieuwe vloer is dezelfde dag nog te belopen. De vloer heeft een bijzonder hoge drukbelastbaarheid. Het is bestand tegen een zware inventaris en veelvuldige belasting van voertuigen en machines.

 • Geschikt voor elke dragende ondervloer

  Iedere ondervloer is geschikt voor een PVC bedrijfsvloer.

 • Bestand tegen veel logen, zuren en chemicaliën

  Het dikke en sterke PVC is bestand tegen de inwerking van veel chemische stoffen.

Op zoek naar een geschikte vloer voor een koelcel?

Zoekt u een koelcelvloer die aan deze standaarden voldoet? Of het gaat om een grote of kleine koelcel, wij helpen u graag verder. Heeft u vragen, behoefte aan extra informatie of een vrijblijvende offerte? Neem gerust contact met ons op. Naast de uitgebreide informatie die u op onze website vindt, kunt u de vloeren en toepassingsmogelijkheden ook komen bekijken in onze showroom in Nieuwegein.

 

Een goede samenwerking en service vinden wij belangrijk!

Service staat bij Boekhout bedrijfsvloeren voorop. Geen standaard service, maar net dat beetje meer: een tevreden klant is voor ons als de hoofdprijs winnen. Wij garanderen daarnaast minimale hinder bij het leggen van de vloer. Onze vloerenexperts maken vooraf een gedetailleerd plaatsingsplan en stemmen dat met uw wensen af. Op deze wijze is uw koelcel in korte tijd weer operationeel. Een dergelijke samenwerking is voor beide partijen het meest efficiënt.

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Een PVC koelcelvloer kan op iedere ondervloer worden aangebracht zonder ingewikkelde voorbereidingen. De PVC vloer kan na de minimale droogtijd direct worden belast, ook bij lage temperaturen.

 

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133056 Magazine

iconfinder 24 2133056 Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133056 Bestekinformatie

iconfinder 24 2133056 Specificaties

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren