Vloeistofdichte Keukenvloeren

Bij een ideale keukenvloer zijn hygiëne en bedrijfsveiligheid topprioriteiten. Daarnaast moet een vloer in een professionele keuken brandveilig zijn en jaren meegaan zonder vroegtijdige slijtage of loslating.

 

Of het nu om een restaurantkeuken, instellingskeuken of andere horecakeuken gaat; werken onder tijdsdruk en vloeistoffen morsen zijn geen uitzondering. U wilt er op vertrouwen dat uw keukenvloer onder alle omstandigheden veilig en goed te reinigen is.

Een nieuwe keukenvloer aanschaffen?

 • Antislip: de bedrijvigheid van uw keuken vraagt om een vloer die ook in natte toestand niet glad wordt.

 • Hygiënisch: de vloeistofdichte bedrijfsvloeren van Boekhout passen binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek.

 • Vloeistofdicht: alleen een vloer waarbij geen vloeistoffen weglekken in kieren en gaten is hygiënisch en optimaal te reinigen. De Boekhout PVC keukenvloeren voldoen aan de VVV-norm.

 • Snel gelegd en direct te belopen: een keuken die tijdelijk gesloten moet worden, kost geld en dat wilt u natuurlijk tot het minimum beperken. PVC keukenvloeren zijn direct nadat de vloer is gelegd te belopen. Grondig reinigen kan nadat de naden zijn gedroogd.

Zoekt u een keukenvloer die aan deze standaarden voldoet?

 

Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Onze heldere visie en jarenlange ervaring garanderen een strakke planning en open communicatie.

 

Maar bovenal geven wij alleen eerlijk advies, want wij zijn ervan overtuigd dat deze betrouwbaarheid voor beide partijen het prettigst werkt.

Vraag over vloeren?

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

Centraal gelegen
Kwalitatieve vloeren
Grote en kleine projecten
Snelle respons
Expert in de B2B branche

VOORDELEN BOEKHOUT PVC

 • Antislip, ook als de vloer nat is

  PVC blijft in natte toestand veilig te belopen, zonder extra risico om uit te glijden. Ook vlak na reiniging, na morsen van vloeistoffen of bij ingelopen regen/sneeuw.

 • Hygiënisch (volgens HACCP-norm) en eenvoudig te reinigen

  Een vloeistofdichte PVC-vloer past binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek ('Hazard Analysis and Critical Control Points'). HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen. Dankzij de thermisch gelaste naden heeft u een naadloze vloer die snel en grondig met water en schoonmaakmiddelen kan worden schoongemaakt. Er is nergens ruimte voor zich ophopende vuilresten. Daarmee past de vloer in een HACCP-genormeerde bedrijfsomgeving. Omdat de vloer volledig naadloos wordt gemonteerd, krijgen vuil en vettigheid geen kans om zich op te hopen. Het is tevens mogelijk om de tegels naadloos door te laten lopen op uw (keuken-)wand. Dit is niet alleen extra hygiënisch, maar geeft ook een representatieve, luxe uitstraling.

 • Vloeistofdicht (VVV-verklaring)

  PVC in combinatie met thermisch gelaste naden, maken de vloer volledig vloeistofdicht. De vloer is geschikt voor het verkrijgen van de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV).

 • Stootbestendig en slijtvast

  Schuiven met spullen, rijden met voertuigen, karren of bureaustoelen en belasting door veelvuldig belopen: deze vloer kan er tegen. Ook bij zware omstandigheden gaat PVC lang mee. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Scheurbestendig en veerkrachtig

  Het sterke PVC van Boekhout Bedrijfsvloeren scheurt niet, ook niet na jaren intensief gebruik. Samen met de slijtvaste en stootbestendige eigenschappen maakt dit de vloer bijna onverwoestbaar, hygiënisch en veilig. PVC is door de dempende, veerkrachtige werking comfortabel en ondersteunend voor medewerkers die veel staand of lopend werk doen.

 • Snel gelegd en zwaar belastbaar

  De bedrijfsvloeren kunnen vaak in een dag worden gelegd. Uw nieuwe vloer is dezelfde dag nog te belopen. De vloer heeft een bijzonder hoge drukbelastbaarheid. Het is bestand tegen een zware inventaris en veelvuldige belasting van voertuigen en machines.

 • Geschikt voor elke dragende ondervloer

  Iedere ondervloer is geschikt voor een PVC bedrijfsvloer.

 • Bestand tegen veel logen, zuren en chemicaliën

  Het dikke en sterke PVC is bestand tegen de inwerking van veel chemische stoffen.

Waarom adviseren wij PVC?

In de volksmond worden PVC vloeren vaak verward met rubbervloeren. Hoewel er veel overeenkomsten zijn, kiezen wij voor de voordelen van PVC. Onze keukenvloeren zijn gemaakt van 100% gerecycled PVC.

 • PVC is vele malen sterker, duurzamer en beter bestand tegen slijtage dan de standaard rubbervloer. Oftewel een milieuvriendelijke en voordelige keuze.

 • PVC is in vele kleuren en stijlen beschikbaar. U kunt kiezen voor een vloer die volledig aansluit bij uw huisstijl en deze eventueel voorzien van een logo.

Wilt u meer weten over het verschil tussen rubber en PVC of de mogelijkheden op maat? Neem gerust contact op, wij helpen u graag.

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

U heeft de ideale vloer gekozen en wat volgt er nu?

Service staat bij Boekhout bedrijfsvloeren voorop. Wij zorgen voor duidelijkheid en minimale hinder bij het leggen van de vloer. Onze vloerenexperts maken een gedetailleerd plaatsingsplan en stemmen dat met uw wensen af.

 

Een PVC vloer kan op iedere ondervloer worden aangebracht zonder ingewikkelde voorbereidingen. Door de vloer gefaseerd te leggen kunt u doorwerken terwijl de vakmannen van Boekhout uw vloer plaatsen. De PVC vloer kan na de minimale droogtijd direct worden belast.

 

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133056Magazine

iconfinder 24 2133056Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133056Bestekinformatie

iconfinder 24 2133056Specificaties

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren