Vloeistofdichte Industriële vloeren

Wij adviseren PVC vloertegels als het meest geschikt voor uw industrie. De industriële vloeren van Boekhout zijn niet alleen vloeistofdicht; PVC is ijzersterk, zeer stoot- en slijtvast en daarmee de perfecte ondergrond voor alle mogelijke industriële toepassingen.

 

Wat u ook produceert in uw bedrijfsruimte, PVC vloertegels kunnen het aan.  Deze vloer is tevens bestand tegen olie, vetten, smeermiddelen en andere chemicaliën en laat zich eenvoudig reinigen

Vloeistofdichte industriële vloer van Boekhout

 • Geluiddempend: machinale productie is doorgaans niet stil. PVC werkt geluiddempend en zal geluid absorberen in plaats van terugkaatsen.

 • Stootbestendig en slijtvast: intensief belopen, verslepen van producten, rijdende karren, vallend gereedschap, deze belastende factoren vormen geen probleem voor PVC.

 • Scheurbestendig: ook bij langdurig intensief gebruik ontstaan er geen scheuren. PVC droogt niet uit en gaat jarenlang mee.

 • Bestand tegen zware belasting: in- en uitrijdende heftrucs en andere voertuigen, zware machines en trillende installaties vragen om een sterke, stootvaste ondergrond. PVC is bestand tegen dergelijk belasting.

 

Vraag over vloeren?

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

Centraal gelegen
Kwalitatieve vloeren
Grote en kleine projecten
Snelle respons
Expert in de B2B branche

VOORDELEN BOEKHOUT PVC

 • Antislip, ook als de vloer nat is

  PVC blijft in natte toestand veilig te belopen, zonder extra risico om uit te glijden. Ook vlak na reiniging, na morsen van vloeistoffen of bij ingelopen regen/sneeuw.

 • Hygiënisch (volgens HACCP-norm) en eenvoudig te reinigen

  Een vloeistofdichte PVC-vloer past binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek ('Hazard Analysis and Critical Control Points'). HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen. Dankzij de thermisch gelaste naden heeft u een naadloze vloer die snel en grondig met water en schoonmaakmiddelen kan worden schoongemaakt. Er is nergens ruimte voor zich ophopende vuilresten. Daarmee past de vloer in een HACCP-genormeerde bedrijfsomgeving. Omdat de vloer volledig naadloos wordt gemonteerd, krijgen vuil en vettigheid geen kans om zich op te hopen. Het is tevens mogelijk om de tegels naadloos door te laten lopen op uw (keuken-)wand. Dit is niet alleen extra hygiënisch, maar geeft ook een representatieve, luxe uitstraling.

 • Vloeistofdicht (VVV-verklaring)

  PVC in combinatie met thermisch gelaste naden, maken de vloer volledig vloeistofdicht. De vloer is geschikt voor het verkrijgen van de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV).

 • Stootbestendig en slijtvast

  Schuiven met spullen, rijden met voertuigen, karren of bureaustoelen en belasting door veelvuldig belopen: deze vloer kan er tegen. Ook bij zware omstandigheden gaat PVC lang mee. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Scheurbestendig en veerkrachtig

  Het sterke PVC van Boekhout Bedrijfsvloeren scheurt niet, ook niet na jaren intensief gebruik. Samen met de slijtvaste en stootbestendige eigenschappen maakt dit de vloer bijna onverwoestbaar, hygiënisch en veilig. PVC is door de dempende, veerkrachtige werking comfortabel en ondersteunend voor medewerkers die veel staand of lopend werk doen.

 • Snel gelegd en zwaar belastbaar

  De bedrijfsvloeren kunnen vaak in een dag worden gelegd. Uw nieuwe vloer is dezelfde dag nog te belopen. De vloer heeft een bijzonder hoge drukbelastbaarheid. Het is bestand tegen een zware inventaris en veelvuldige belasting van voertuigen en machines.

 • Geschikt voor elke dragende ondervloer

  Iedere ondervloer is geschikt voor een PVC bedrijfsvloer.

 • Bestand tegen veel logen, zuren en chemicaliën

  Het dikke en sterke PVC is bestand tegen de inwerking van veel chemische stoffen.

Service en een snelle levering gelden ook voor industriële toepassing

Een industriële vloer betreft vaak een groot oppervlak. Dit vormt geen enkel probleem voor onze specialisten die uw vloer komen leggen. Boekhout Bedrijfsvloeren levert en plaatst snel. Wij zorgen voor minimale hinder bij het leggen van de vloer.

 

Wij stemmen vooraf met een duidelijk plaatsingsplan af op wat er binnen uw bedrijf mogelijk is. Dit werkt zowel voor u als klant als voor ons het meest efficiënt. Gefaseerd leggen kan een uitkomst bieden. Op deze wijze hoeft u uw werkzaamheden slechts minimaal te onderbreken en kan er gedeeltelijk worden doorgewerkt door u en uw personeel.

 

Een PVC vloer kan op iedere ondervloer worden aangebracht zonder ingewikkelde voorbereidingen. Uw bedrijfsvloer kan na de minimale droogtijd direct worden belast. Wij bieden een perfect verlijmde vloer, in korte tijd gelegd en met volledige garantie.

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Onze heldere visie en jarenlange ervaring staan garant voor een strakke planning en open communicatie. Wij geven alleen eerlijk advies, want wij zijn ervan overtuigd dat deze betrouwbaarheid vanzelfsprekend is om een goede service te waarborgen.

 

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133056Magazine

iconfinder 24 2133056Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133056Bestekinformatie

iconfinder 24 2133056Specificaties

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren