Vloeistofdichte Horecavloeren

In een restaurant, café of discotheek zijn mooie horecavloeren essentieel om een uitnodigende en stijlvolle uitgaansgelegenheid te creëren. Naast dit stijlvolle uiterlijk moet de vloer eenvoudig te reinigen en stootvast zijn, zodat uw vloer hygiënisch is en jarenlang meegaat. Hierbij staan veiligheid en een  brandvertragende werking uiteraard voorop.

 

Een PVC horecavloer heeft al deze eigenschappen. 

Wat zijn de kenmerken van ideale horecavloeren?

 • Antislip: in iedere horecagelegenheid wordt gemorst. Een PVC bedrijfsvloer is een vloer die ook in natte toestand niet glad wordt.

 • Geluiddempend: feestelijke muziek, stemmen van uw vrolijke gasten; u wilt geen overlast veroorzaken. PVC is van nature geluiddempend.

 • Hygiënisch: de vloeistofdichte bedrijfsvloeren van Boekhout passen binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-norm.

 • Vloeistofdicht: Boekhout PVC horecavloeren voldoen aan de VVV-norm. U heeft geen last van kieren waartussen vuil ophoopt en vloeistoffen weglekken. Uw vloer is daarmee hygiënisch en makkelijk in onderhoud.

Zoekt u een horecavloer die aan deze standaarden voldoet?

 

Wij informeren u graag over de overige voordelen en wat de mogelijkheden zijn voor uw horecabedrijf. Iedere vorm van horeca stelt andere eisen. Daarom vinden wij het belangrijk om goed te luisteren naar uw specifieke wensen.

 

Alleen zo kunnen wij een eerlijk advies op maat geven. Onze heldere visie, overtuiging en jarenlange ervaring garanderen een strakke planning en open communicatie. 

Vraag over vloeren?

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

Centraal gelegen
Kwalitatieve vloeren
Grote en kleine projecten
Snelle respons
Expert in de B2B branche

VOORDELEN BOEKHOUT PVC

 • Antislip, ook als de vloer nat is

  PVC blijft in natte toestand veilig te belopen, zonder extra risico om uit te glijden. Ook vlak na reiniging, na morsen van vloeistoffen of bij ingelopen regen/sneeuw.

 • Hygiënisch (volgens HACCP-norm) en eenvoudig te reinigen

  Een vloeistofdichte PVC-vloer past binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek ('Hazard Analysis and Critical Control Points'). HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen. Dankzij de thermisch gelaste naden heeft u een naadloze vloer die snel en grondig met water en schoonmaakmiddelen kan worden schoongemaakt. Er is nergens ruimte voor zich ophopende vuilresten. Daarmee past de vloer in een HACCP-genormeerde bedrijfsomgeving. Omdat de vloer volledig naadloos wordt gemonteerd, krijgen vuil en vettigheid geen kans om zich op te hopen. Het is tevens mogelijk om de tegels naadloos door te laten lopen op uw (keuken-)wand. Dit is niet alleen extra hygiënisch, maar geeft ook een representatieve, luxe uitstraling.

 • Vloeistofdicht (VVV-verklaring)

  PVC in combinatie met thermisch gelaste naden, maken de vloer volledig vloeistofdicht. De vloer is geschikt voor het verkrijgen van de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV).

 • Stootbestendig en slijtvast

  Schuiven met spullen, rijden met voertuigen, karren of bureaustoelen en belasting door veelvuldig belopen: deze vloer kan er tegen. Ook bij zware omstandigheden gaat PVC lang mee. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Scheurbestendig en veerkrachtig

  Het sterke PVC van Boekhout Bedrijfsvloeren scheurt niet, ook niet na jaren intensief gebruik. Samen met de slijtvaste en stootbestendige eigenschappen maakt dit de vloer bijna onverwoestbaar, hygiënisch en veilig. PVC is door de dempende, veerkrachtige werking comfortabel en ondersteunend voor medewerkers die veel staand of lopend werk doen.

 • Snel gelegd en zwaar belastbaar

  De bedrijfsvloeren kunnen vaak in een dag worden gelegd. Uw nieuwe vloer is dezelfde dag nog te belopen. De vloer heeft een bijzonder hoge drukbelastbaarheid. Het is bestand tegen een zware inventaris en veelvuldige belasting van voertuigen en machines.

 • Geschikt voor elke dragende ondervloer

  Iedere ondervloer is geschikt voor een PVC bedrijfsvloer.

 • Bestand tegen veel logen, zuren en chemicaliën

  Het dikke en sterke PVC is bestand tegen de inwerking van veel chemische stoffen.

Een goede samenwerking en service vinden wij belangrijk!

Service staat bij Boekhout bedrijfsvloeren voorop. Wij gaan pas aan de slag als al uw vragen zijn beantwoord. Wij garanderen daarnaast minimale hinder bij het leggen van de vloer. Onze vloerenexperts maken vooraf een gedetailleerd plaatsingsplan en stemmen dat met uw wensen af. Want een goede samenwerking is voor beide partijen het meest efficiënt.

 

Een PVC vloer kan op iedere ondervloer worden aangebracht zonder ingewikkelde voorbereidingen. Door de vloer gefaseerd te leggen kunt u doorwerken terwijl de vakmannen van Boekhout uw vloer plaatsen. De PVC vloer kan na de minimale droogtijd direct worden belast.

 

Wij garanderen een perfect verlijmde vloer, in korte tijd gelegd en met vanzelfsprekend volledige garantie.

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Waarom adviseren wij PVC?

Wij krijgen vaak te horen dat PVC vloeren worden verward met rubbervloeren. Hoewel er een aantal  overeenkomsten zijn, kiest Boekhout Bedrijfsvloeren heel bewust voor de voordelen van PVC. Onze horecavloeren zijn gemaakt van 100% gerecycled PVC.

 • PVC is vele malen sterker en beter bestand tegen slijtage dan de standaard rubbervloer. Dit gerecyclede materiaal is een duurzame, milieuvriendelijke keuze. Omdat het veel langer meegaat, is het voor u voordeliger.

 • PVC is in vele kleuren en stijlen beschikbaar. U kunt kiezen voor een vloer die volledig aansluit bij uw huisstijl en deze, indien gewenst, voorzien van uw logo.

Wilt u meer weten over het verschil tussen rubber en PVC of de mogelijkheden voor uw horecabedrijf? Wij helpen u graag.

 

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133056Magazine

iconfinder 24 2133056Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133056Bestekinformatie

iconfinder 24 2133056Specificaties

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren