Vloeistofdichte Garagevloer

Een professionele garage straalt kwaliteit uit. Dit begint met degelijke garagevloeren die geen gebreken vertonen.

 

De ideale garagevloer is zeer sterk, duurzaam, vloeistofdicht en eenvoudig schoon te houden. Zelfs onder de zwaar belastende omstandigheden die normaal zijn binnen een garagebedrijf.

Op zoek naar de ideale garagevloer?

Een PVC garagevloer van Boekhout Bedrijfsvloeren heeft onder andere deze belangrijke eigenschappen:

 

 • Stootvast en sterk: in- en uitrijdende auto’s, zware machines en trillende installaties vragen om een sterke, stootvaste en geluiddempende ondergrond.

 

 • Duurzaam: bij een grote investering wilt u dat deze lang mee gaat. Gebruik van gerecycled PVC, de vloeistofdichtheid en de wijze van reinigen helpen het milieu te sparen.

 

 • Vloeistofdicht: van olie en vetten tot koelvloeistof, het is belangrijk dat er niets weglekt naar andere ruimtes of de bodem, zodat uw bedrijf garant staat voor hygiëne en de vloeistofdichtheidsnorm VVV.

 

 • Eenvoudig en snel te reinigen: olie, vetten, smeermiddelen en andere chemicaliën zorgen voor zwaar bevuilde vloeren. Voor veiligheid, comfort en een professionele uitstraling, dient uw vloer grondig schoon te zijn.

 

U wilt toch ook dat uw vloer aan deze standaarden voldoet en dat het proces van offerte tot plaatsing goed verloopt?

 

Onze jarenlange ervaring en heldere visie zorgen voor een eerlijk advies, uitgebreide informatie, een strakke planning en open communicatie. Wij vinden dit niet alleen belangrijk voor u als klant, maar ook werken wij zelf graag zo efficiënt mogelijk. Dit betekent tijd- en kostenbesparing voor beide partijen.

Vraag over vloeren?

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

Centraal gelegen
Kwalitatieve vloeren
Grote en kleine projecten
Snelle respons
Expert in de B2B branche

VOORDELEN BOEKHOUT PVC

 • Antislip, ook als de vloer nat is

  PVC blijft in natte toestand veilig te belopen, zonder extra risico om uit te glijden. Ook vlak na reiniging, na morsen van vloeistoffen of bij ingelopen regen/sneeuw.

 • Hygiënisch (volgens HACCP-norm) en eenvoudig te reinigen

  Een vloeistofdichte PVC-vloer past binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek ('Hazard Analysis and Critical Control Points'). HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen. Dankzij de thermisch gelaste naden heeft u een naadloze vloer die snel en grondig met water en schoonmaakmiddelen kan worden schoongemaakt. Er is nergens ruimte voor zich ophopende vuilresten. Daarmee past de vloer in een HACCP-genormeerde bedrijfsomgeving. Omdat de vloer volledig naadloos wordt gemonteerd, krijgen vuil en vettigheid geen kans om zich op te hopen. Het is tevens mogelijk om de tegels naadloos door te laten lopen op uw (keuken-)wand. Dit is niet alleen extra hygiënisch, maar geeft ook een representatieve, luxe uitstraling.

 • Vloeistofdicht (VVV-verklaring)

  PVC in combinatie met thermisch gelaste naden, maken de vloer volledig vloeistofdicht. De vloer is geschikt voor het verkrijgen van de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV).

 • Stootbestendig en slijtvast

  Schuiven met spullen, rijden met voertuigen, karren of bureaustoelen en belasting door veelvuldig belopen: deze vloer kan er tegen. Ook bij zware omstandigheden gaat PVC lang mee. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Scheurbestendig en veerkrachtig

  Het sterke PVC van Boekhout Bedrijfsvloeren scheurt niet, ook niet na jaren intensief gebruik. Samen met de slijtvaste en stootbestendige eigenschappen maakt dit de vloer bijna onverwoestbaar, hygiënisch en veilig. PVC is door de dempende, veerkrachtige werking comfortabel en ondersteunend voor medewerkers die veel staand of lopend werk doen.

 • Snel gelegd en zwaar belastbaar

  De bedrijfsvloeren kunnen vaak in een dag worden gelegd. Uw nieuwe vloer is dezelfde dag nog te belopen. De vloer heeft een bijzonder hoge drukbelastbaarheid. Het is bestand tegen een zware inventaris en veelvuldige belasting van voertuigen en machines.

 • Geschikt voor elke dragende ondervloer

  Iedere ondervloer is geschikt voor een PVC bedrijfsvloer.

 • Bestand tegen veel logen, zuren en chemicaliën

  Het dikke en sterke PVC is bestand tegen de inwerking van veel chemische stoffen.

Waarom adviseren wij PVC?

In de volksmond worden PVC vloeren vaak verward met rubbervloeren. Hoewel er veel overeenkomsten zijn, kiezen wij voor de voordelen van PVC. Onze garagevloeren zijn gemaakt van 100% gerecycled PVC.

 • PVC is vele malen sterker, milieuvriendelijker en beter bestand tegen slijtage dan de standaard rubbervloer

 • PVC is in vele kleuren en stijlen beschikbaar. Op maat gemaakt voor uw garage, passend bij uw huisstijl en eventueel voorzien van een logo.

Meer weten over het verschil tussen rubber en PVC of de mogelijkheden op maat? Neem gerust contact op, wij leggen het u graag uit.

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Uw garagevloer snel en goed geplaatst

U ondervindt minimale hinder door het leggen van de garagevloer. Onze vloerenexperts maken een gedetailleerd plaatsingsplan en stemmen dat met u af.

 

Een PVC vloer kan op iedere ondervloer worden aangebracht zonder ingewikkelde voorbereidingen. Door de vloer gefaseerd te leggen kunt u doorwerken terwijl de vakmannen van Boekhout uw vloer plaatsen. De PVC-vloer kan na de minimale droogtijd direct worden belast.

 

Kortom: u heeft in korte tijd een perfect verlijmde vloer met vanzelfsprekend volledige garantie.

 

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133056Magazine

iconfinder 24 2133056Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133056Bestekinformatie

iconfinder 24 2133056Specificaties

 

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren