banner

Ijsbaan vloeren | Boekhout bedrijfsvloeren

Vloeistofdichte PVC ijsbaanvloer van Boekhout

Als beheerder of exploitant van een ijsbaan heeft u behoefte aan een stevige vloer waarop uw gasten kunnen klunen zonder de schaatsen te beschadigen, en zonder dat de vloer beschadigd raakt. De Boekhout vloeistofdichte vloeren zijn daarom bij uitstek geschikt als ijsbaanvloer.

 

Een vloeistofdichte pvc ijsbaanvloer, de professionele vloer voor uw ijsbaan

De vloeren bij een kunstijsbaan moeten zoals aangegeven geschikt zijn voor gasten met schaatsen aan hun voeten, maar uiteraard stelt u ook nog andere eisen. De vloer zal snel en goed schoongemaakt moeten kunnen worden en multifunctioneel zijn om zoveel mogelijk in het gehele ijsbaancomplex gebruikt te kunnen worden. En uiteraard moet uw ijsbaanvloer er ook mooi uitzien.

 

Een sterke, vloeistofdichte en hygiënische ijsbaanvloer die bovendien milieuvriendelijk is

Uw ijsbaanvloer krijgt nogal wat te verduren en moet dus bijzonder sterk en slijtvast zijn. De schaatsers zullen vanaf de bankjes met hun schaatsen over de vloer klunen en u wilt uiteraard niet dat de schaatsen daardoor beschadigd raken, maar ook de vloer moet tegen het scherpe ijzer van de schaatsen kunnen zonder beschadigd te raken. De pvc vloeren van Boekhout zijn onverwoestbaar en bij uitstek geschikt voor toepassing in ijsbaancomplexen. Ze zijn bovendien slijtvast en blijven jarenlang mooi, hoe zwaar de belasting ook is. Want er lopen uiteraard niet alleen bezoekers over uw vloer, ook het onderhoudsmateriaal voor uw ijsbaan zal over de vloer naar de ijsbaan worden gereden.

 

Omdat er nogal wat vuil en smeltwater van de schaatsen komt, zult u de ijsbaanvloer regelmatig grondig willen reinigen. Dankzij de vloeistofdichtheid - onze vloeren voldoen aan alle eisen van de strenge vloeistofdichtheidsnorm VVV - kunt u de vloeren goed en snel met water en schoonmaakmiddelen kunnen schoonmaken. Omdat de naden van de vloer thermisch worden gelast ontstaat een volmaakt gladde vloer waarop nergens vuil kan achterblijven. Het maakt de vloer ook direct geschikt voor alle andere ruimtes in uw ijsbaancomplex, van toiletten tot horecaruimtes, maar ook als vloer voor de entreehal van uw ijsbaan.

 

De nieuwe vloeren dragen direct bij aan het milieuvriendelijke karakter van uw ijsbaan. De pvc vloer is geheel geproduceerd uit 100% hergebruikt pvc. De volledige vloeistofdichtheid en chemische bestendigheid zorgen ervoor dat er gegarandeerd geen reinigingsmiddelen via uw vloer naar andere ruimtes of zelfs in de grond kunnen weglekken. En de isolerende eigenschappen helpen u bij de energiehuishouding binnen een wintersportcentrum. Uw pvc ijsbaanvloer is een bijzonder duurzame en milieuvriendelijke bedrijfsvloer.

Een sportieve, veilige en comfortabele vloer voor uw schaatsbaan

U wilt uw gasten een veilige recreatieomgeving bieden. Dat begint met een vloer waarop ze niet snel zullen uitglijden. Want of uw gasten nu op hun schaatsen naar de ijsbaan klunen, of gewoon over de vloer lopen, het zal er door smeltwater meestal vochtig zijn en u wilt valpartijen voorkomen. Het helpt dan ook dat onze pvc vloeren bijzonder slipvast zijn en ongewenste glijpartijen tot een minimum weten te beperken. Maar de veiligheid beperkt zich niet tot slipvastheid. De pvc vloer is ook brandvertragend dankzij de brandvertragende materialen in de pvc tegels.

 

Overigens betekent dit niet dat er concessies zijn gedaan op het gebied van comfort. Het pvc is ergonomisch veerkrachtig en zal bijzonder prettig aanvoelen voor uw gasten. Niet alleen in de ruimtes direct om de ijsbaan, maar ook in bijvoorbeeld de horecaruimtes en in de sanitairblokken. In de grote ruimte van een schaatshal is de akoestiek vaak minder prettig en het is daarom prettig dat de vloer ook geluidsdempend is. Op die plaatsen waar dat gewenst is, bijvoorbeeld in de horecazone van uw schaatscomplex, kan de vloer bovendien worden gecombineerd met vloerverwarming.

 

Maar dat alles zou niet genoeg zijn, als uw schaatsvloer er ook niet gewoon mooi uit zou kunnen zien. Boekhout heeft een uitgebreid assortiment aan kleuren en stijlen waaruit u kunt kiezen bij het samenstellen van uw ijsbaanvloer. Samenstellen inderdaad, want doordat een vloer wordt opgebouwd uit tegels van 50 bij 50 centimeter, kunt u uiteraard verschillende kleuren combineren. Zo kunt u verschillende delen van uw schaatscentrum visueel van elkaar onderscheiden maar ook bijvoorbeeld looproutes markeren. En uiteraard kan ook de naam of het logo van uw schaatsbaan in de vloer worden verwerkt.

 

Een zeer kostenefficiënte ijsbaanvloer, die we snel en effectief plaatsen

IJsbanen zijn grote complexen of hallen en u zult dan ook kritisch kijken naar de prijs per vierkante meter bij uw investeringsplannen voor een nieuwe vloer in uw schaatscomplex. Dat begrijpen we en u zult aangenaam verrast zijn als u ziet hoe we als grote leverancier van vloeistofdichte pvc vloeren scherp kunnen inkopen bij de kwaliteitsproducenten en merkt dat we dat inkoopvoordeel zoveel mogelijk aan u doorberekenen. Maar minstens zo belangrijk zult u de lage onderhoudsprijzen vinden en de besparing die kan worden gerealiseerd als een vloer zo snel kan worden gereinigd. En dat alles gedurende de gehele, lange levensduur. De scherpste prijs per vierkante meter per jaar is eigenlijk wat u zoekt, en bij ons heeft u die gevonden.

 

Onze vakmensen gaan enthousiast aan de slag om de nieuwe vloer in uw ijscentrum zo goed en snel mogelijk te installeren. We plannen het project in detail met u en uw medewerkers om te zorgen dat uw openingstijden, trainingstijden en andere activiteiten slechts minimale hinder ondervinden. De nieuwe ijsbaanvloer kan zonder complexe voorbehandeling over vrijwel ieder type ondervloer worden aangebracht. Eerst worden de tegels op de ondervloer en met elkaar verlijmd. Daarna worden de tegels thermisch gelast zodat een naadloze vloer overblijft. Als de vloer is aangebracht is er slechts een minimale droogtijd en kan de vloer direct daarna volledig worden belast.

Alle voordelen van een vloeistofvrije pvc vloer voor uw schaatscentrum

 Zeer slijtvast en stootvast
 Eenvoudig te reinigen
 Vloeistofdicht (voldoet aan VVV normen)
 Antislip
 Hygiënisch (voldoet aan HACCP normen)
 Chemisch bestendig
 Representatief en stijlvol
 Hoogwaardig verlijmd
 Ergonomisch
 Veerkrachtig
 Warmte- en geluidisolerend
 Geschikt voor vloerverwarming
 Milieuvriendelijk
 Brandvertragend

erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving