Vloeistofdichte IJsbaanvloeren

Met de stijlvolle PVC vloertegels van Boekhout Bedrijfsvloeren heeft u een ideale, sterke vloer voor toepassing in een ijsbaan. Een vloer die klasse uitstraalt en bovenal bestand is tegen de zware belasting van grote aantallen bezoekers. Onze vloeistofdichte PVC ijsbaanvloeren zijn in vele kleuren leverbaar, passend bij uw huisstijl. U kunt bijvoorbeeld verschillende looprichtingen markeren met andere kleuren. Ook verwerking van het logo van uw ijsbaan is mogelijk.

Op zoek naar de ideale ijsbaanvloer?

 • Geluiddempend: PVC heeft van nature geluiddempende eigenschappen. Grote ruimtes hebben vaak de eigenschap geluiden hol te weerkaatsen. PVC heeft een sterk dempende werking.
 • Gefaseerd aan te brengen: door middel van een strak plaatsingsschema, dat volledig is afgestemd op uw wensen kunnen wij er voor zorgen dat uw ijsbaancomplex niet volledig gesloten hoeft te worden tijdens het leggen.
 • Vloeistofdicht: PVC in combinatie met thermisch gelaste naden, maken de vloer volledig vloeistofdicht. De vloer is geschikt voor het verkrijgen van de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV).
 • Bestand tegen zware belasting: PVC is oersterk en bestand tegen de zware belasting van  bezoekers en dweilmachines. Ook kunnen uw schaatsers klunen, zonder dat daarbij uw vloertegels of de schaatsen beschadigen.

 

Zoekt u een representatieve vloer voor uw ijsbaan die aan deze standaarden voldoet? Een vloer die ook in natte toestand veilig en antislip is? Dan zijn PVC vloertegels de juiste keuze voor u.

Vraag over een vloer?

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

Centraal gelegen
Kwalitatieve vloeren
Grote en kleine projecten
Snelle respons
Expert in de B2B branche

VOORDELEN BOEKHOUT PVC

 • Antislip, ook als de vloer nat is

  PVC blijft in natte toestand veilig te belopen, zonder extra risico om uit te glijden. Ook vlak na reiniging, na morsen van vloeistoffen of bij ingelopen regen/sneeuw.

 • Hygiënisch (volgens HACCP-norm) en eenvoudig te reinigen

  Een vloeistofdichte PVC-vloer past binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek ('Hazard Analysis and Critical Control Points'). HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen. Dankzij de thermisch gelaste naden heeft u een naadloze vloer die snel en grondig met water en schoonmaakmiddelen kan worden schoongemaakt. Er is nergens ruimte voor zich ophopende vuilresten. Daarmee past de vloer in een HACCP-genormeerde bedrijfsomgeving. Omdat de vloer volledig naadloos wordt gemonteerd, krijgen vuil en vettigheid geen kans om zich op te hopen. Het is tevens mogelijk om de tegels naadloos door te laten lopen op uw (keuken-)wand. Dit is niet alleen extra hygiënisch, maar geeft ook een representatieve, luxe uitstraling.

 • Vloeistofdicht (VVV-verklaring)

  PVC in combinatie met thermisch gelaste naden, maken de vloer volledig vloeistofdicht. De vloer is geschikt voor het verkrijgen van de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV).

 • Stootbestendig en slijtvast

  Schuiven met spullen, rijden met voertuigen, karren of bureaustoelen en belasting door veelvuldig belopen: deze vloer kan er tegen. Ook bij zware omstandigheden gaat PVC lang mee. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Scheurbestendig en veerkrachtig

  Het sterke PVC van Boekhout Bedrijfsvloeren scheurt niet, ook niet na jaren intensief gebruik. Samen met de slijtvaste en stootbestendige eigenschappen maakt dit de vloer bijna onverwoestbaar, hygiënisch en veilig. PVC is door de dempende, veerkrachtige werking comfortabel en ondersteunend voor medewerkers die veel staand of lopend werk doen.

 • Snel gelegd en zwaar belastbaar

  De bedrijfsvloeren kunnen vaak in een dag worden gelegd. Uw nieuwe vloer is dezelfde dag nog te belopen. De vloer heeft een bijzonder hoge drukbelastbaarheid. Het is bestand tegen een zware inventaris en veelvuldige belasting van voertuigen en machines.

 • Geschikt voor elke dragende ondervloer

  Iedere ondervloer is geschikt voor een PVC bedrijfsvloer.

 • Bestand tegen veel logen, zuren en chemicaliën

  Het dikke en sterke PVC is bestand tegen de inwerking van veel chemische stoffen.

Neem gerust contact met ons op voor informatie of een vrijblijvende offerte. U vindt ook veel informatie op onze website. Daarnaast kunt u de vloeren en toepassingsmogelijkheden altijd komen bekijken in onze riante showroom in Nieuwegein. De koffie staat klaar voor u!

 

Uw ijsbaan wordt snel en goed voorzien van een nieuwe vloer

Vanzelfsprekend staat service bij Boekhout bedrijfsvloeren voorop. Heldere communicatie vinden wij zeer belangrijk. Dit voorkomt dat een van beide partijen voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij kunnen snel voor u aan de slag, houden ons aan gemaakte afspraken en garanderen daarnaast minimale hinder bij het leggen van de vloer. Onze vloerenexperts maken vooraf een gedetailleerd plaatsingsplan en stemmen dat volledig met uw wensen af.

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Een PVC ijsbaanvloer kan op iedere ondervloer worden aangebracht zonder ingewikkelde voorbereidingen. De PVC vloer kan na de minimale droogtijd direct worden belast. Doordat wij gefaseerd kunnen leggen is het mogelijk om uw ijsbaan gedeeltelijk open te houden voor uw gasten.

 

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133056 Magazine

iconfinder 24 2133056 Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133056 Bestekinformatie

iconfinder 24 2133056 Specificaties

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren