banner
banner

Gezondheidszorg vloer | Boekhout Vloeren

Pvc strokenvloeren voor de gezondheidszorg

Onze fraaie, sterke en goed reinigbare pvc strokenvloeren worden veel toegepast in de gezondheidszorg. Van huisarts tot tandarts of ziekenhuis vormt de combinatie van pvc eigenschappen het antwoord op het strenge en brede eisenpakket uit de gezondheidszorg.

 

Eindeloos combineren met pvc stroken in de gezondheidszorg

In de gezondheidszorg zoekt u een vloer die niet alleen voldoet aan uw strikte eisen op gebieden als hygiëne en onderhoud. U wilt ook dat cliënten zich op hun gemak voelen. Dat de vloer een visitekaartje is voor bijvoorbeeld uw verpleeginrichting of fysiotherapie ruimte. Met de strokenvloeren van Boekhout kunt u eindeloos combineren. Of u nu een tegelvloer in halfsteensverband of een klassiekere visgraatvloer zoekt, een rustige grijstint of juist opvallend rood, met Boekhout heeft u ruime keuze in vloeren voor zorginstellingen. U heeft de keuze uit een pvc toplaag met bijvoorbeeld fraaie natuursteenprofielen of houtnerven. Het geeft u de mogelijkheid om de vloer van uw apotheek, revalidatiecentrum of andere instelling in de gezondheidszorg volledig aan te passen aan uw verdere inrichting.

 

IJzersterke en slijtvaste vloeren, bijvoorbeeld in uw behandelkamers

Juist als medewerkers intensief over de vloeren lopen, er met wagentjes of apparatuur overheen wordt gereden en het een komen en gaan is van patiënten, is robuustheid en slijtvastheid een belangrijke eigenschap. U wilt een blijvend fraaie vloer voor uw zorginstelling. Een vloer die er ook na jaren intensief gebruik nog even fraai uitziet. Daarvoor zijn de slijtvaste en robuuste pvc vloeren van Boekhout bij uitstek geschikt. Ook in de meest intensief belopen wachtruimte of een behandelkamer waar steeds met apparatuur wordt gereden en geschoven. De sterke en dikke pvc stroken zijn voorzien van een extra sterke toplaag. Dit geeft u niet alleen de mogelijkheid om het uiterlijk naar wens te kiezen. Het maakt de vloer ook extra sterk.

 

Hygiënische vloeren voor ziekenhuizen en andere gezondheidsinstellingen

Juist in de gezondheidszorg vraagt men ons om vloeren die snel en grondig zijn te reinigen. Onze pvc strokenvloeren kunt u kiezen in allerlei uitvoeringen en prints, van houtnerf tot natuursteen. Maar wel zonder dat u de bijbehorende problemen heeft op het gebied van hygiëne. Want pvc strokenvloeren zijn door hun egale bovenlaag zeer goed en eenvoudig te reinigen. Het materiaal is niet poreus en heeft geen kieren of barstjes. Met pvc strokenvloeren in bijvoorbeeld verpleeginrichting of orthodontistenpraktijk kunt u tussen de afspraken door de vloer razendsnel even bijwerken. En ook een grondige schoonmaakbeurt is geen probleem.

 

Comfortabele en veilige vloeren in de gezondheidszorg

Zowel uw patiënten in de wachtkamer als artsen en verplegend personeel in behandelruimtes hebben baat bij een comfortabele vloer. Dat comfort ziet u onder andere terug in de warmte-isolatie die ervoor zorgt dat het behaaglijk blijft tijdens koude dagen. En uiteraard zijn de pvc vloeren prima te combineren met vloerverwarming. Ook dempt de vloer geluiden en rumoer wat voor een prettiger behandelomgeving zorgt. Dat u als zorginstelling ook de veiligheid van uw patiënten hoog in het vaandel heeft, is vanzelfsprekend. Boekhout pvc strokenvloeren zijn daarom uiterst slipvast dankzij de sterke toplaag met antislip eigenschappen.

Duurzaamheid van onze pvc vloeren

Juist de gezondheidszorg vraagt vaak om duurzame vloeren. Die duurzaamheid begint met de milieuvriendelijke eigenschappen. Zo worden restanten en oude pvc stroken zoveel mogelijk hergebruikt in onze vloertegels en -stroken. Daarnaast zijn de vloeren warmte-isolerend waarmee u bespaart op uw energiegebruik. Minstens zo belangrijk voor veel zorgmanagers is de lange levensduur van onze pvc stroken. De sterke kwaliteit pvc houdt jarenlang zijn kwaliteit en uitstraling waardoor de vloer extra lang meegaat.

 

Snelle plaatsing en lage cost-of-ownership

Boekhout plaatst uw pvc stroken bijzonder snel in het door u gewenste legpatroon. We verlijmen de vloer rechtstreeks op de ondervloer. Wanneer nodig zorgen we daarbij eerst voor de egalisatie van de ondervloer. Samen met u maken we een legplanning zodat de zorg aan uw patiënten en de werkzaamheden van uw personeel zo min mogelijk worden verstoord.

Boekhout pvc vloeren bieden een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, gaan zeer lang mee en u ontvangt een uitgebreide fabrieksgarantie. U investeert in een bijzonder duurzame vloer waarvan u jarenlang plezier zult hebben.

Enkele voordelen van een pvc strokenvloer voor de gezondheidszorg

 Hygiënisch en eenvoudig te reinigen
 Representatief en stijlvol
 Antislip
 Zeer sterk en slijtvast
 Hoogwaardig verlijmd
 Warmte- en geluidsisolerend
 Geschikt voor vloerverwarming
 Milieuvriendelijk

erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving