Design Boekhout Gezondheidszorgvloeren

In de gezondheidszorg zoekt u een vloer die niet alleen voldoet aan uw strikte eisen op gebieden als hygiëne en onderhoud. U wilt ook dat cliënten zich op hun gemak voelen. Bij gezondheidszorg kunt u denken aan iedere vorm: een ziekenhuis of privékliniek, van tandartspraktijk tot huisartsenpost. Een vloer die zowel geschikt is voor toepassing in een spreekkamer, behandelkamer als wachtkamer.

Een stijlvolle en hygiënische vloer voor toepassing in de gezondheidszorg

 • Hygiënisch en allergievrij:  design PVC-vloeren van Boekhout passen binnen de hygiëne-eisen. Ze zijn eenvoudig te reinigen en worden strak gelegd. Een design PVC strokenvloer kent alle gemakken van een gladde vloer. Stof, pollen en haren zijn makkelijk te verwijderen en zullen zich niet snel ophopen, zo houdt u een allergievrije omgeving, geschikt voor uw cliënten.

 • Representatief: design PVC zijn in meer dan 150 verschillende tijdloze designs verkrijgbaar. Van klassieke houtlook tot moderne tegels. Passend bij iedere tak van de gezondheidszorg, geschikt voor elke ruimte.

 • Geschikt voor vloerverwarming: zeker in de gezondheidszorg dienen de praktijkruimtes goed verwarmd te. Met vloerverwarming combineert u comfort en bewust energiegebruik. PVC-design is toepasbaar in combinatie met vloerverwarming.

 • Comfortabel en geluiddempend: de PVC strokenvloeren zijn bijzonder comfortabel. PVC heeft zowel bij belasting als geluidsweerkaatsing een dempende werking en voelt aanmerkelijk zachter dan hout of steen. U zult merken dat werkgeluiden minder doorklinken.

 

Zoekt u een vloer voor een plastisch-chirurgenpraktijk, tandartsvloer, ziekenhuisvloer of huisartsvloer? Boekhout Bedrijfsvloeren design PVC leent zich voor iedere praktijkruimte in de gezondheidszorg.

Vraag over een vloer?

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

Centraal gelegen
Kwalitatieve vloeren
Grote en kleine projecten
Snelle respons
Expert in de B2B branche

VOORDELEN BOEKHOUT PVC

 • Lange levensduur en slijtvast

  Hoeveel schuivende spullen, rijdende bureaustoelen of springende en rennende schoenen er ook dagelijks de vloer belasten, het PVC gaat jarenlang mee zonder aan kwaliteit te verliezen. PVC strokenvloeren zijn slijtvast en gaan daardoor lang mee zonder in kwaliteit achteruit te gaan. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Geluiddempend en stil

  PVC is geluiddempend, wat zorgt voor een comfortabele werkomgeving. De vloeren zijn zeer geschikt voor zwenkwielen met soft-wieltjes. Daarbij wordt een contactgeluidvermindering van 4dB gerealiseerd. Anders dan bij veel gangbare, zwevende vloeren is er bij PVC-stroken geen sprake van de typische klosgeluiden. Dit bespaart uw personeel stress door overlast van hinderlijke echo en andere harde werkgeluiden.

 • Allergie verlagend

  Een design PVC strokenvloer kent de gemakken van een gladde vloer. Het is eenvoudig in onderhoud en wordt strak gelegd. Stof, pollen en haren zijn makkelijk te verwijderen en zullen zich niet snel ophopen.

 • Veel representatieve designs en kleuren

  U heeft de keuze uit meer dan 150 verschillende tijdloze designs en uitvoeringen, van klassieke houtlook tot moderne tegels. Er is een design PVC-vloer passend bij iedere huisstijl en iedere onderneming. De vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende designs, diverse kleuren, breedtes en lengtes. Met de natuurgetrouwe designs en voelbare structuren, krijgt u een vloer met het uiterlijk van bijvoorbeeld hout of natuursteen. Een sterke, representatieve vloer, maar dan zonder kans op vroegtijdige slijtage en zonder het ingewikkelde onderhoud.

 • Eenvoudig te reinigen en hygiënisch

  De design PVC-vloeren van Boekhout passen binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek, die staat voor 'Hazard Analysis and Critical Control Points'. HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen. PVC is eenvoudig te reinigen en zeer hygiënisch. Vuil en vlekken laten zich eenvoudig verwijderen van de gladde, beschermende toplaag.

 • Vlek- en afdrukbestendig

  Omdat PVC eenvoudig te reinigen is en de beschermende toplaag niet snel hecht met de vlek, blijft uw vloer er bij goed onderhoud als nieuw uitzien. De veerkrachtige werking van PVC zorgt ervoor dat er geen afdrukken achterblijven.

 • Goed bestand tegen vocht

  PVC bedrijfsvloeren zijn niet alleen slijtvast, maar kunnen ook goed tegen vocht.

 • Makkelijk vervangen van eventueel beschadigde stroken

  Mocht het voorkomen dat een of meerdere stroken onverhoopt toch schade oplopen door extreme belasting, dan is dit geen probleem. De PVC design stroken zijn makkelijk individueel te vervangen.

 • Voelt warm en comfortabel aan

  De PVC strokenvloeren zijn bijzonder comfortabel. PVC heeft van nature een dempende werking en voelt aanmerkelijk zachter dan hout of steen.

 • Geschikt voor vloerverwarming

  De vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende designs, diverse kleuren, breedtes en lengtes. Met de natuurgetrouwe designs en voelbare structuren, krijgt u een vloer met het uiterlijk van bijvoorbeeld hout of natuursteen. Een sterke, representatieve vloer, maar dan zonder kans op vroegtijdige slijtage en zonder het ingewikkelde onderhoud.

Een gezondheidszorgvloer wordt snel gelegd

Of het nu gaat om een vloer voor een kleine fysiotherapie- of tandartspraktijk of een grote medische zorginstelling, wij kunnen snel komen leggen. Boekhout Bedrijfsvloeren staat bekend om altijd goede service, een korte reactietijd en betrouwbaar advies.

 

Omdat er zoveel keuze is, kan het raadzaam zijn om eens te komen kijken in onze mooie showroom in Nieuwegein. De koffie staat voor u klaar. Heeft u een keuze gemaakt, dan plannen wij u zo snel mogelijk in.

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Een duidelijk plaatsingsplan: u weet waar u aan toe bent

Duidelijkheid omtrent het plaatsen is niet alleen voor u prettig, het werkt voor ons ook efficiënt en kostenbesparend.  Wij stemmen onze planning volledig af op uw wensen. In de gezondheidszorg gaat het werk altijd door. Daarom zorgen wij voor zo min mogelijk hinder tijdens het leggen. U kunt uw praktijk of zorginstelling zelfs gedeeltelijk openhouden.

 

Een PVC strokenvloer kan op iedere ondervloer worden aangebracht zonder ingewikkelde voorbereidingen. Wij bieden een perfect verlijmde strokenvloer, in korte tijd gelegd en met volledige garantie.

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133060 Magazine

iconfinder 24 2133060 Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133060 Bestekinformatie

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren