Design Boekhout Gezondheidszorgvloeren

Onze fraaie, sterke en goed reinigbare pvc strokenvloeren worden veel toegepast in de gezondheidszorg. Van huisarts tot tandarts of ziekenhuis vormt de combinatie van pvc eigenschappen het antwoord op het strenge en brede eisenpakket uit de gezondheidszorg.

 

Eindeloos combineren met pvc stroken in de gezondheidszorg

In de gezondheidszorg zoekt u een vloer die niet alleen voldoet aan uw strikte eisen op gebieden als hygiëne en onderhoud. U wilt ook dat cliënten zich op hun gemak voelen. Dat de vloer een visitekaartje is voor bijvoorbeeld uw verpleeginrichting of fysiotherapie ruimte. Met de strokenvloeren van Boekhout kunt u eindeloos combineren. Of u nu een tegelvloer in halfsteensverband of een klassiekere visgraatvloer zoekt, een rustige grijstint of juist opvallend rood, met Boekhout heeft u ruime keuze in vloeren voor zorginstellingen. U heeft de keuze uit een pvc toplaag met bijvoorbeeld fraaie natuursteenprofielen of houtnerven. Het geeft u de mogelijkheid om de vloer van uw apotheek, revalidatiecentrum of andere instelling in de gezondheidszorg volledig aan te passen aan uw verdere inrichting.

Vraag over een vloer?

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

Meer dan 20 jaar ervaring
De meest complete service
Centraal gelegen
Kwalitatieve vloeren
Grote en kleine projecten
Snelle respons
Expert in de B2B branche

VOORDELEN BOEKHOUT PVC

 • Lange levensduur

  PVC strokenvloeren zijn slijtvast en gaan daardoor lang mee zonder in kwaliteit achteruit te gaan. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Geluiddempend en stil

  PVC is geluiddempend, wat zorgt voor een comfortabele werkomgeving. De vloeren zijn zeer geschikt voor zwenkwielen met soft-wieltjes. Daarbij wordt een contactgeluidvermindering van 4dB gerealiseerd. Anders dan bij veel gangbare, zwevende vloeren is er bij PVC-stroken geen sprake van de typische klosgeluiden. Dit bespaart uw personeel stress door overlast van hinderlijke echo en andere harde werkgeluiden.

 • Allergie verlagend

  Een design PVC strokenvloer kent de gemakken van een gladde vloer. Het is eenvoudig in onderhoud en wordt strak gelegd. Stof, pollen en haren zijn makkelijk te verwijderen en zullen zich niet snel ophopen.

 • Veel designs en kleuren

  U heeft de keuze uit meer dan 150 verschillende tijdloze designs en uitvoeringen, van klassieke houtlook tot moderne tegels. Er is een design PVC-vloer passend bij iedere huisstijl en iedere onderneming.

 • Eenvoudig te reinigen

  PVC is eenvoudig te reinigen en zeer hygiënisch. Vuil en vlekken laten zich eenvoudig verwijderen van de gladde, beschermende toplaag.

 • Hygiënisch

  De design PVC-vloeren van Boekhout passen binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek, die staat voor 'Hazard Analysis and Critical Control Points'. HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen.

 • Slijtvast

  Hoeveel schuivende spullen, rijdende bureaustoelen of springende en rennende schoenen er ook dagelijks de vloer belasten, het PVC gaat jarenlang mee zonder aan kwaliteit te verliezen.

 • Geschikt voor vloerverwarming

  De vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende designs, diverse kleuren, breedtes en lengtes. Met de natuurgetrouwe designs en voelbare structuren, krijgt u een vloer met het uiterlijk van bijvoorbeeld hout of natuursteen. Een sterke, representatieve vloer, maar dan zonder kans op vroegtijdige slijtage en zonder het ingewikkelde onderhoud.

 • Representatief

  De vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende designs, diverse kleuren, breedtes en lengtes. Met de natuurgetrouwe designs en voelbare structuren, krijgt u een vloer met het uiterlijk van bijvoorbeeld hout of natuursteen. Een sterke, representatieve vloer, maar dan zonder kans op vroegtijdige slijtage en zonder het ingewikkelde onderhoud.

 • Voelt warm en comfortabel aan

  De PVC strokenvloeren zijn bijzonder comfortabel. PVC heeft van nature een dempende werking en voelt aanmerkelijk zachter dan hout of steen.

 • Vlek- en afdrukbestendig

  Omdat PVC eenvoudig te reinigen is en de beschermende toplaag niet snel hecht met de vlek, blijft uw vloer er bij goed onderhoud als nieuw uitzien. De veerkrachtige werking van PVC zorgt ervoor dat er geen afdrukken achterblijven.

 • Goed bestand tegen vocht

  PVC bedrijfsvloeren zijn niet alleen slijtvast, maar kunnen ook goed tegen vocht.

 • Makkelijk vervangen van eventueel beschadigde stroken

  Mocht het voorkomen dat een of meerdere stroken onverhoopt toch schade oplopen door extreme belasting, dan is dit geen probleem. De PVC design stroken zijn makkelijk individueel te vervangen.

 • Voordelig in de aanschaf

  De design PVC-stroken zijn zeer scherp geprijsd. Deze prijs realiseren wij door groot in te kopen bij een vaste leverancier.

IJzersterke en slijtvaste vloeren, bijvoorbeeld in uw behandelkamers

Juist als medewerkers intensief over de vloeren lopen, er met wagentjes of apparatuur overheen wordt gereden en het een komen en gaan is van patiënten, is robuustheid en slijtvastheid een belangrijke eigenschap. U wilt een blijvend fraaie vloer voor uw zorginstelling. Een vloer die er ook na jaren intensief gebruik nog even fraai uitziet. Daarvoor zijn de slijtvaste en robuuste pvc vloeren van Boekhout bij uitstek geschikt. Ook in de meest intensief belopen wachtruimte of een behandelkamer waar steeds met apparatuur wordt gereden en geschoven. De sterke en dikke pvc stroken zijn voorzien van een extra sterke toplaag. Dit geeft u niet alleen de mogelijkheid om het uiterlijk naar wens te kiezen. Het maakt de vloer ook extra sterk.

 

Hygiënische vloeren voor ziekenhuizen en andere gezondheidsinstellingen

Juist in de gezondheidszorg vraagt men ons om vloeren die snel en grondig zijn te reinigen. Onze pvc strokenvloeren kunt u kiezen in allerlei uitvoeringen en prints, van houtnerf tot natuursteen. Maar wel zonder dat u de bijbehorende problemen heeft op het gebied van hygiëne. Want pvc strokenvloeren zijn door hun egale bovenlaag zeer goed en eenvoudig te reinigen. Het materiaal is niet poreus en heeft geen kieren of barstjes. Met pvc strokenvloeren in bijvoorbeeld verpleeginrichting of orthodontistenpraktijk kunt u tussen de afspraken door de vloer razendsnel even bijwerken. En ook een grondige schoonmaakbeurt is geen probleem.

 

Comfortabele en veilige vloeren in de gezondheidszorg

Zowel uw patiënten in de wachtkamer als artsen en verplegend personeel in behandelruimtes hebben baat bij een comfortabele vloer. Dat comfort ziet u onder andere terug in de warmte-isolatie die ervoor zorgt dat het behaaglijk blijft tijdens koude dagen. En uiteraard zijn de pvc vloeren prima te combineren met vloerverwarming. Ook dempt de vloer geluiden en rumoer wat voor een prettiger behandelomgeving zorgt. Dat u als zorginstelling ook de veiligheid van uw patiënten hoog in het vaandel heeft, is vanzelfsprekend. Boekhout pvc strokenvloeren zijn daarom uiterst slipvast dankzij de sterke toplaag met antislip eigenschappen.

 

Duurzaamheid van onze pvc vloeren

Juist de gezondheidszorg vraagt vaak om duurzame vloeren. Die duurzaamheid begint met de milieuvriendelijke eigenschappen. Zo worden restanten en oude pvc stroken zoveel mogelijk hergebruikt in onze vloertegels en -stroken. Daarnaast zijn de vloeren warmte-isolerend waarmee u bespaart op uw energiegebruik. Minstens zo belangrijk voor veel zorgmanagers is de lange levensduur van onze pvc stroken. De sterke kwaliteit pvc houdt jarenlang zijn kwaliteit en uitstraling waardoor de vloer extra lang meegaat.

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Snelle plaatsing en lage cost-of-ownership

Boekhout plaatst uw pvc stroken bijzonder snel in het door u gewenste legpatroon. We verlijmen de vloer rechtstreeks op de ondervloer. Wanneer nodig zorgen we daarbij eerst voor de egalisatie van de ondervloer. Samen met u maken we een legplanning zodat de zorg aan uw patiënten en de werkzaamheden van uw personeel zo min mogelijk worden verstoord.

Boekhout pvc vloeren bieden een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, gaan zeer lang mee en u ontvangt een uitgebreide fabrieksgarantie. U investeert in een bijzonder duurzame vloer waarvan u jarenlang plezier zult hebben.

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133060 Magazine

iconfinder 24 2133060 Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133060 Bestekinformatie

Ik wil graag contact met Boekhout Vloeren