banner

Fitness vloeren | Boekhout bedrijfsvloeren

Vloeistofdichte pvc fitnessvloeren van Boekhout

Voor uw fitness school zoekt u een sportieve en representatieve vloer die voorbereid is op het intensieve gebruik dat u hebt gepland. De vloeistofdichte pvc vloeren van Boekhout passen uitstekend in dit plan.

 

Een vloeistofdichte pvc bedrijfsvloer, de beste fitnessvloer voor uw fitness school

U wilt dat de vloer van uw fitness school er schoon, fris en sportief uitziet. Maar tegelijkertijd moet de vloer uitstekend bestand zijn tegen de zware belasting van fitnessapparaten die intensief gebruikt worden. En het spreekt vanzelf dat uw fitnessvloer ook hygiënisch moet zijn en snel te reinigen. Een pvc vloeistofdichte vloer is een perfecte combinatie van eigenschappen die de vloer van uw fitness school nodig heeft.

 

Een sterke en duurzame fitness schoolvloer die bovendien hygiënisch en milieuvriendelijk is

De vloeren in uw fitness school worden zwaar belast. Vooral het intensieve gebruik van fitnessapparatuur door de sporters in uw school vormt een belasting voor uw fitnessvloer. En uw vloer moet ook tegen de training met gewichten en halters kunnen, die uiteraard ook nog wel eens op de grond kunnen vallen. De Boekhout vloeistofdichte pvc vloeren zijn stootvast en slijtvast. Uw fitnessvloer raakt niet beschadigd door schuiven en stoten en kan de belasting van alle fitnessapparaten zonder problemen dragen. En uiteraard zijn onze vloeren voorbereid op de snelle veranderingen in de fitnessmarkt. Opkomende trends en de afschrijving en vervanging van oude apparatuur maken dat er geregeld apparaten verplaatst of verschoven moeten worden. Het is allemaal geen probleem voor de robuuste pvc vloeren, die er nog jarenlang mooi uit blijven zien.

 

Stootvastheid, slijtvastheid en kracht zijn uiteraard niet de enige criteria voor de vloeren in uw fitness school. In uw fitnessruimte wordt gesport en gezweet en u zult de sport- en kleedruimtes in uw sportschool dan ook snel en effectief willen schoonmaken. De pvc vloeren zijn volkomen vloeistofdicht, wat betekent dat u snel en zonder problemen alle ruimtes nat kunt reinigen. Omdat de vloer volledig naadloos wordt geplaatst, de naden worden thermisch dichtgelast, en daarom één geheel vormt, krijgt vuil nergens de kans zich op te hopen. De vloeren voldoen aan de strenge vloeistofdichtheidsnorm VVV en u kunt ze desgewenst ook doortrekken naar de wanden om één waterdicht geheel van vloer en wand te vormen.

 

Uw nieuwe pvc fitnessvloeren zijn zeer milieuvriendelijk. Het pvc dat in de vloertegels wordt verwerkt is van 100% gerecycled pvc uit oude stroomkabels. Ook kunt u uw vloer een rol geven in uw plannen voor energiebesparing, want het pvc heeft prima temperatuur isolerende eigenschappen. En omdat de vloer vloeistofdicht is, kunnen de gebruikte schoonmaakmiddelen niet doorlekken naar andere ruimtes of in de bodem terechtkomen. Uw vloer is in alle opzichten een duurzame en milieuvriendelijke bedrijfsvloer.

Een sportieve, aangename en trendy vloer voor uw fitness school, die bovendien veilig is

In uw fitness school draagt de vloer direct bij aan de sportieve uitstraling. Boekhout heeft een ruim assortiment in kleuren en stijlen, waarmee u de ideeën voor de styling van uw vloer volledig naar wens kunt invullen en desgewenst ook de naam of het logo van uw fitnessclub in de vloer kan laten verwerken. Omdat de vloer wordt samengesteld uit losse tegels van 50 x 50 cm kan er vrijuit met kleuren worden gevarieerd. Zo kunt u kleurverschillen gebruiken om verschillende delen en functies van uw fitness school visueel van elkaar te scheiden, maar ook om looproutes te markeren.

 

Een mooie fitnessvloer betekent overigens niet dat u moet inleveren op comfort. Het pvc is niet alleen geluidsdempend, wat erg prettig is in een drukke fitnessruimte, maar ook comfortabel om op te lopen en sporten dankzij de ergonomisch veerkrachtige pvc tegels. Bovendien kunt u de vloeistofdichte vloer combineren met vloerverwarming op de plaatsen die u wilt.

 

Bovenal is de nieuw geplaatste sportvloer volkomen veilig voor uw sporters, uw trainers en andere medewerkers. Natuurlijk houdt u uw vloeren droog als er intensief wordt gesport, maar met de goede anti-slip eigenschappen van onze pvc vloeren zal er zelfs op een vochtige vloer na het schoonmaken nog maar een minimale kans op glijpartijen zijn. En dat geldt ook voor de kleedruimtes waar de vloeren natuurlijk wat vaker nat zullen worden. Bovendien dragen de vloeistofdichte vloeren direct bij aan de brandveiligheid van uw fitness school. In het pvc zitten brandvertragende materialen verwerkt waarmee de ontwikkeling van een brand in uw fitness school effectief wordt afgeremd.

 

Een zeer kosteneffectieve fitnessvloer, die snel en effectief wordt geplaatst

U wilt uw geld natuurlijk zoveel mogelijk gebruiken voor uw fitnessapparaten en geschoolde instructeurs. Boekhout is daarvoor de beste partner. We realiseren een scherpe prijs per vierkante meter dankzij de schaalvoordelen die Boekhout als grote inkoper heeft bij de producenten van kwaliteitsvloeren. Maar ook na de installatie zult u nog enthousiast zijn over de kosteneffectiviteit van uw nieuwe fitnessvloer. Uw pvc vloer is bijzonder onderhoudsarm, maar ook zeer snel te reinigen, waarmee u direct kunt besparen op uw schoonmaaktijd en -kosten.

 

We installeren uw vloer snel en efficiënt in uw fitness school. De vloer kan zonder complexe voorbehandelingen over vrijwel iedere ondervloer worden verlijmd. Vervolgens lijmen we de tegels onderling aan elkaar, lassen de naden thermisch dicht en uw fitnessvloer is gereed. Er is geen lange droogtijd en uw sportschoolvloer kan vrijwel direct volledig worden belast. Uw dagelijks trainings- en lesrooster zal slechts minimaal worden onderbroken en uiteraard plannen onze vloerenleggers de plaatsing in detail met u en uw medewerkers.

Enkele voordelen van een vloeistofvrije pvc vloer voor uw fitness school

 Zeer slijtvast en stootvast
 Eenvoudig te reinigen
 Hygiënisch (voldoet aan HACCP normen)
 Vloeistofdicht (voldoet aan VVV normen)
 Antislip
 Chemisch bestendig
 Representatief en stijlvol
 Hoogwaardig verlijmd
 Ergonomisch
 Veerkrachtig
 Warmte- en geluidisolerend
 Geschikt voor vloerverwarming
 Milieuvriendelijk
 Brandvertragend

erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving