Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Vloeistofdichte Vloer Vloeistofdichte Vloer

Designvloer Designvloer

Boekhout click Boekhout click

Referenties Referenties

Stalen/showroom Stalen/showroom

Prijzen Prijzen

Offerte Offerte

Betalen Betalen

Planning Planning

Legproces Legproces

Ondervloeren Ondervloeren

Vloerputten Vloerputten

Reparatie Reparatie

Onderhoud Onderhoud

Overig Overig

Antislip, ook als de vloer nat is
Courage of our questions great turbulent clouds take root and flourish stirred by starlight muse about Cambrian explosion? Star stuff harvesting star light Jean-François Champollion realm of the galaxies
Is dit een geschikte toepassing?
Nulla porttitor accumsan tincidunt. Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, conva
Wat is een vloeistofdichte Boekhout vloer?

Een vloeistofdichte vloer van Boekhout is meestal 10 mm dik en bestaat uit homogeen massief gerecycled pvc. De vloer wordt volledig vloeistofdicht opgeleverd en voldoet aan de HACCP normen. Het is ook mogelijk om een VVV-verklaring te krijgen voor uw vloer. De vloer wordt bevestigd aan de ondervloer en kan worden afgewerkt met opstaande plinten.

Wat is een pvc designvloer?

Pvc-designvloeren bestaan meestal uit 5 lagen, opgebouwd van onder naar boven: de onderlaag (balans), de middenkern (stabiliteit), de designprint (het 'kleurtje'), de slijtlaag met voelbare structuur, en als afwerking een UV-beschermingslaag.

Wat is een PVC-Boekhout clickvloer?

PVC clickvloeren van Boekhout zijn tegelvloeren gemaakt van massief pvc dat via een klikverbinding aan elkaar wordt bevestigd. Wat onze vloeren onderscheidt van 'standaard' PVC clickvloeren is dat de onze zijn opgebouwd uit homogeen materiaal, met een dikte van 5, 7 of 10 mm.

Heeft Boekhout geschikte referenties voor mij?

Boekhout heeft in vrijwel alle sectoren en toepassingen vloeistofdichte bedrijfsvloeren geïnstalleerd. We helpen u graag in contact te komen met relevante referenties en gebruikers die passen bij uw wensen en locatie. Onze adviseur kan een op maat gemaakte referentielijst voor u samenstellen. Bovendien bieden we een handige referentietool op onze website waar u honderden referenties kunt bekijken.

Hoe ontvang ik stalen?

U kunt eenvoudig stalen aanvragen via onze website. We hebben duizenden luxe samplepakketten op voorraad die als brievenbuspakket worden verstuurd. Voor privégarages bieden we kleinere samplepakketten aan. Deze stalen zijn kosteloos en worden meestal binnen één werkdag naar u verzonden.

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Hoe vraag ik een offerte aan bij Boekhout?

Een offerte aanvragen bij Boekhout is eenvoudig. U kunt dit doen via info@boekhoutvloeren.nl, ons contactformulier invullen of bellen naar 088 17 17 500. Op basis van uw wensen stellen wij een indicatief voorstel op of een maatwerkvoorstel na een locatiebezoek.

Hoe kan ik betalen?

U heeft de mogelijkheid om te betalen via Mollie of via een bankoverschrijving. Boekhout beschikt ook over een G-rekening en heeft alle benodigde documenten van de belastingdienst.

Hoe snel kan de vloer worden gelegd na akkoord?

De tijdlijn voor het leggen van uw vloer hangt af van de omvang van uw project en het seizoen. In de zomermaanden en tegen het einde van het jaar is Boekhout meestal erg druk. Over het algemeen streven we ernaar om een doorlooptijd van ongeveer 2 tot 4 weken voor uw project aan te houden. Voor kleinere projecten kan dit vaak sneller worden gerealiseerd. Onze planner bespreekt graag de beschikbaarheid met u. We ontvangen vaak complimenten voor onze flexibiliteit!

Hoe snel wordt de vloer gelegd?

Boekhout vloeren worden efficiënt gelegd. Dit betekent dat de vloer direct belastbaar is na installatie en dat we zelfs in fases kunnen werken. In kleine, bewerkelijke horecaruimtes leggen we doorgaans ongeveer 40 m² per dag, terwijl we in grotere ruimtes wel tot 200 m² per dag kunnen realiseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Hoe moet ik mijn vloerput voorbereiden voor Boekhout?

Het is van groot belang om de vloerput goed te installeren en op hetzelfde niveau te brengen als de uiteindelijke ondervloer. Voor gedetailleerde instructies verwijzen wij u graag naar onze videohandleiding.

Verzorgt Boekhout ook reparaties aan mijn vloer?

Ja, Boekhout voert reparaties uit aan zowel uw pvc vloeistofdichte vloeren als designvloeren.

Ik heb speling in de vloer, is dat erg?

De impact van speling in de vloer hangt af van de aard van de speling. Over het algemeen zijn Boekhout-vloeren zeer flexibel en kunnen ze meestal omgaan met enige mate van speling in de ondervloer. We raden aan om contact op te nemen voor specifiek advies op basis van uw situatie.

Heeft Boekhout reinigingsmiddelen?

Ja, Boekhout biedt speciaal ontwikkelde reinigingsmiddelen voor pvc-vloeren. We hebben twee varianten beschikbaar, één voor dagelijks gebruik en één voor periodiek onderhoud. Een welkomstpakket met beide varianten wordt na oplevering verstrekt, maar u kunt ze ook tegen gunstige prijzen bijbestellen. Meer informatie en onderhoudstips zijn te vinden op deze pagina.

Zijn er veel ondernemers die een vloere willen?
Courage of our questions great turbulent clouds take root and flourish stirred by starlight muse about Cambrian explosion? Star stuff harvesting star light Jean-François Champollion realm of the galaxies
Voor welke toepassing is de vloer geschikt?

De vloeistofdichte vloeren zijn geschikt voor bijna alle toepassingen en sectoren! Ze worden vaak gebruikt in horecakeukens, koel- en vriescellen, horeca-omgevingen, professionele garages, werkplaatsen en industriële settings. Er zijn talloze toepassingen waarvoor onze vloeren geschikt zijn!

Welke verschillende types zijn er beschikbaar?

Over het algemeen zijn er drie hoofdvarianten beschikbaar: de lijmvariant, de clickvariant en de looselay-variant. Meer informatie over deze varianten is te vinden op deze pagina.

Voor welke toepassing is de vloer geschikt?

Deze vloeren zijn geschikt voor toepassingen waar de vloer niet zwaar wordt belast en waar niet veel met vloeistoffen wordt gewerkt. Denk hierbij aan privégarages, droge magazijnen, opslagruimtes, showrooms, entresols, kantoren en meer.

Wat vinden andere ondernemers van Boekhout?

Bij Boekhout streven we naar minimaal een 9 in alles wat we doen. Dit is diep verankerd in onze bedrijfscultuur en we leggen onze vloeren met passie en toewijding. Dit wordt weerspiegeld in de vele positieve Google-recensies van talloze enthousiaste ondernemers die met ons hebben samengewerkt.

Moet ik de stalen terugsturen?

Nee, u hoeft de stalen niet naar Boekhout terug te sturen. Maar als u dat wilt, kunt u ze altijd terugsturen naar ons adres: Celsiusbaan 6, 3439 NC Nieuwegein.

Wat is de prijs van een design Boekhout vloer?

De prijs van een design Boekhout vloer varieert, omdat elk project uniek is en zijn eigen arbeidstijd heeft. Factoren die van invloed zijn op de prijs zijn onder andere de productie per vierkante meter per dag, voor- en nabewerkingen, bereikbaarheid en het type vloer. Meestal kunt u binnen één werkdag een indicatief voorstel ontvangen voor de kosten van een vloer die geschikt is voor uw toepassing en oppervlakte.

Hoe verloopt het offerteproces bij Boekhout?

Nadat u een offerte heeft aangevraagd, neemt een van onze verkoopcollega's contact met u op. Samen bespreken we uw wensen en het beoogde gebruik. Op basis van dit gesprek wordt bepaald welk type voorstel het meest geschikt is. Dit kan een indicatief voorstel zijn, een maatwerkvoorstel na een locatiebezoek, of wellicht heeft u baat bij een samplepakket!

Wat zijn de betalingsvoorwaarden van Boekhout?

Bij enkel een levering vragen wij doorgaans een 100% vooruitbetaling. Bij een regulier project ontvangt u een aanbetalingsfactuur van 75% van het offertebedrag 30 dagen voor aanvang van uw project. Wij verwachten de aanbetaling uiterlijk 14 dagen voor de start van uw project. De resterende 25% wordt gefactureerd na oplevering en heeft een betalingstermijn van 30 dagen.

Welke ondersteuning kan ik verwachten tijdens het planningsproces?

Boekhout heeft tientallen jaren ervaring in het plannen van B2B vloerprojecten. We zijn goed bekend met het hele planningsproces en kunnen u uitgebreid informeren over de mogelijke knelpunten tijdens het (ver)bouwproces. We nemen graag deel aan uw bouwvergaderingen en overleggen met de andere betrokken partijen tijdens uw verbouwing.

Kan de vloer in delen gelegd worden?

Ja, de vloer kan in fases worden gelegd, maar dit gebeurt zelden in kleine ruimtes, tenzij het echt noodzakelijk is. Het is belangrijk om vanaf het begin aan te geven dat u de vloer in fases gelegd wilt hebben, omdat dit meestal extra kosten met zich meebrengt. In grotere of afzonderlijke ruimtes is deze methode echter een stuk eenvoudiger toe te passen en wordt daarom regelmatig gebruikt. Dit is een unieke eigenschap van de vloeistofdichte Boekhout vloer.

Welke ondervloer is geschikt voor een pvc designvloer?

PVC designvloeren worden meestal geplaatst over beton, cementdekvloer of anhydriet. Ook is plaatsing over bestaande vloeren zoals gietvloeren, linoleum of keramische tegels mogelijk. In sommige gevallen kan plaatmateriaal als ondervloer dienen, maar dit is minder gebruikelijk. Uw adviseur zal u informeren over de geschikte ondervloer en installatieprocedure.

Is elke vloerput geschikt voor Boekhout?

Ja, ons Boekhout-vloersysteem kan worden aangepast aan elke vloerput, ongeacht het type of de specificaties.

Mijn vloer kan niet duurzaam gerepareerd worden. Hoe komt dit?

In sommige gevallen is het niet mogelijk om uw vloer duurzaam te repareren, vooral bij vloeren in horecakeukens die langdurig in gebruik zijn geweest. De kans op een succesvolle reparatie is vaak laag omdat de hechting tussen oude en nieuwe vloerstukken niet goed kan plaatsvinden. Boekhout zal u altijd vooraf informeren over de verwachte levensduur van de reparatie. Voor vloeren die echt niet meer te redden zijn, bieden we speciale waterproof tape om de levensduur tot vervanging te verlengen.

Kan de vloer met vloerverwarming?

Ja, Boekhout-pvc is uitstekend geschikt voor installatie in combinatie met vloerverwarming. Zorg er echter voor dat de vloerverwarming het juiste opstartprotocol volgt voordat het Boekhout-pvc wordt geplaatst. Gedetailleerde geleidings- en warmteafgifte-informatie is beschikbaar op onze website of kan worden verkregen bij uw adviseur.

Hoe kan ik Boekhout reinigingsmiddelen bestellen?

U kunt eenvoudig Boekhout reinigingsmiddelen bestellen via onze website of door de QR-code op de achterkant van uw Boekhout reinigingsmiddelflacon te scannen.

Droogtijd van een Boekhout vloer?
Een dummy tekst wordt vaak gebruikt door grafisch ontwerpers en webdesigners. Grafische ontwerpen bevatten natuurlijk altijd tekst en websites vaak een heleboel. Daarom wordt er vaak een dummy tekst gebruikt om te kijken hoe een ontwerp eruit komt te zien
In welke diktes is de vloer beschikbaar?

De vloer is verkrijgbaar in diktes van 6, 10 of 20 mm.

In welke diktes is de vloer beschikbaar?

De meest voorkomende lijmvariant is meestal 2,5 of 3 mm dik. Houd er rekening mee dat er nog egaline en lijm onder komt, meestal ongeveer 4 mm dik. Daardoor komt uw volledige vloer ongeveer 6,5 mm hoger te liggen. Click- en looselay-varianten hebben doorgaans variabele diktes, meestal tussen 5 en 7 mm.

In welke diktes is de vloer beschikbaar?

De vloeren zijn verkrijgbaar in diktes van 5, 7 of 10 mm.

Wie is Boekhout Bedrijfsvloeren?

Boekhout Bedrijfsvloeren is opgericht in 2013 met een duidelijke visie en gedreven door oprechte passie. We zijn toegewijd aan duurzame vloeren en langdurige relaties met onze klanten. Elke dag werken we aan het verbeteren van ons proces, zowel op het gebied van communicatie, voorbereiding als de daadwerkelijke vloerinstallatie. Hoewel we voornamelijk in Nederland en België actief zijn, hebben we ons vloeistofdichte Boekhout vloerensysteem over de hele wereld geïnstalleerd.

Wat zijn de openingstijden van de showroom?

Onze showroom is geopend van 08.30 tot 16.30 uur. U kunt altijd zonder afspraak langskomen, maar het is handig om van tevoren een afspraak te maken zodat we ervoor kunnen zorgen dat er een adviseur beschikbaar is om u te helpen met uw vragen en wensen.

Wat kost een pvc-click vloer?

Boekhout biedt verschillende pvc-clickvloeren in ons assortiment. Deze vloeren worden meestal alleen geleverd en kunnen door de gebruiker zelf worden geplaatst. We hebben verschillende diktes en kleuropties beschikbaar. Meestal ontvangt u binnen één werkdag een indicatief voorstel op basis van uw gebruik en toepassing.

Hoe snel ontvang ik mijn offerte?

Bij Boekhout streven we ernaar om indicatieve voorstellen binnen enkele werkdagen te versturen. Voor een op maat gemaakte offerte na een locatiebezoek duurt het meestal niet langer dan 2 weken na uw aanvraag. Na het locatiebezoek ontvangt u doorgaans binnen enkele werkdagen uw offerte.

Hoe kan ik contact opnemen met de administratie van Boekhout?

U kunt de administratie bereiken via 088 17 17 500, kies vervolgens het juiste keuzenummer, of u kunt een e-mail sturen naar administratie@boekhoutvloeren.nl. Wij streven ernaar om binnen één werkdag uw vraag te beantwoorden.

Kan de vloer in fasen worden gelegd?

Ja, het is mogelijk om de vloer in fasen te leggen, maar dit komt niet vaak voor, vooral niet bij kleine ruimtes, tenzij er geen andere optie is. Het is belangrijk om te weten dat een gefaseerde uitvoering al in het begin van het proces moet worden gepland en meestal extra kosten met zich meebrengt. Bij grotere ruimtes gebeurt het vaker, en dit is een unieke eigenschap van de vloeistofdichte vloer.

Welke materialen hebben droogtijd nodig?

Boekhout vloeren zijn direct belastbaar. Alleen de kitnaden langs de randen en bij obstakels hebben enige droogtijd nodig. Deze zijn na enkele uren 'handdroog', maar bereiken hun volledige sterkte na 3 dagen. Daarom raden we aan om de vloer langs de randen en obstakels de eerste 3 dagen niet te schrobben. Andere materialen zoals vochtschermen, egaline en PU coatings hebben ook droogtijd, en uw adviseur kan u informeren over de specifieke droogtijden.

Welke ondervloer is geschikt voor een PVC Boekhout clickvloer?

Boekhout PVC clickvloeren kunnen meestal op bijna elke ondervloer worden geplaatst, zolang deze maar vlak genoeg is. Het klikverbindingssysteem tussen de tegels kan kleine hoogteverschillen compenseren. In sommige gevallen kan voorbewerking zoals schuren of egaliseren nodig zijn voor het beste resultaat.

Zit er garantie op een uitgevoerde reparatie door Boekhout?

Nee, we bieden geen garantie op uitgevoerde reparaties. Ons serviceniveau is echter zeer hoog, en we behandelen elk defect bij een reparatie als een aparte zaak en beoordelen dit zorgvuldig.

Bekleden jullie de sokkels ook?

Ja, in bijna alle gevallen bekleden wij ook de sokkels als onderdeel van de vloerinstallatie. In uitzonderlijke situaties kan hiervan worden afgeweken, maar dit gebeurt altijd om specifieke redenen.

Hebben de vloeren onderhoud nodig?

Ja, net als elke vloer hebben Boekhout vloeren onderhoud nodig, zij het minimaal. Deze vloeren vergen weinig onderhoud; ze zijn gemakkelijk schoon te maken en hebben geen periodieke wax- of coatingbehandeling nodig.

Maken jullie ook putjes?

Nee, Boekhout voert geen werkzaamheden uit om putten en/of goten te installeren. We zorgen er wel voor dat onze vloer vloeistofdicht wordt aangesloten op bestaande put- en gootaansluitingen. Boekhout levert ook zijn eigen RVS putdeksels, die geïntegreerd worden in het Boekhout-pvc. Het is essentieel dat putten en goten gelijk worden gehouden met de (eind)ondervloer.

Prijs van een Boekhout vloer?
Een dummy tekst wordt vaak gebruikt door grafisch ontwerpers en webdesigners. Grafische ontwerpen bevatten natuurlijk altijd tekst en websites vaak een heleboel. Daarom wordt er vaak een dummy tekst gebruikt om te kijken hoe een ontwerp eruit komt te zien
In welke kleuren is de vloer beschikbaar?

Standaard zijn de vloeren verkrijgbaar in zwart, antraciet en grijs. Andere kleuren zijn op aanvraag beschikbaar. Vanwege het gebruik van gerecycled materiaal is elke batch tegels uniek qua kleur, waardoor exact dezelfde kleur op een volgende bestelling niet gegarandeerd kan worden.

Wordt de vloer verlijmd met de ondervloer?

De lijmvariant wordt inderdaad verlijmd met de ondervloer. De click- en looselay-varianten worden meestal zwevend geplaatst zonder lijm op de ondervloer.

Hoe wordt de vloer aan elkaar verbonden?

De vloeren worden met elkaar verbonden door middel van een clicksysteem. We bieden twee soorten bevestigingen: een blinde clickverbinding waarbij alleen een naad aan de bovenkant zichtbaar is, en een hamerslagverbinding waarbij de puzzelverbinding aan de bovenzijde zichtbaar is. U kunt meer informatie vinden op deze pagina.

Is de showroom geopend op afspraak of kan ik gewoon binnenlopen?

U kunt altijd zonder afspraak binnenlopen in onze showroom. We ontvangen u graag met gastvrijheid. Houd er echter rekening mee dat er mogelijk niet altijd een adviseur beschikbaar is om u te assisteren. Gezien de complexiteit van veel van onze projecten raden we aan om een afspraak te maken, zodat we ervoor kunnen zorgen dat een collega met de juiste expertise aanwezig is om u te helpen. U kunt een afspraak maken via 088 17 17 500 of door een e-mail te sturen naar info@boekhoutvloeren.nl.

Wat houdt de WhatsApp live locatie service in?

We begrijpen dat wachten vervelend kan zijn. Omdat we vanuit Nieuwegein vertrekken en afhankelijk zijn van het verkeer, hebben we de WhatsApp live locatie service geïntroduceerd om de wachttijd te verminderen. U kunt aangeven dat u deze service wilt ontvangen via ons controleformulier. Hiermee ontvangt u de live locatie van de Boekhout-werkbus op uw opgegeven mobiele nummer zodra deze vertrekt uit Nieuwegein.

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Ik wil graag advies over mijn ondervloer. Hoe nu verder?

We komen graag bij u op locatie om uw ondervloer te beoordelen. We beschikken over professionele apparatuur om een grondige inspectie uit te voeren. Een goede bedrijfsvloer begint immers met een geschikte ondervloer. Laten we eens afspreken?

Hoe ontvang ik een offerte voor het repareren van mijn vloer?

U kunt eenvoudig een offerte aanvragen voor een reparatie via deze pagina of door te bellen naar 088 17 17 500. Na een bezoek van onze adviseur ontvangt u een regievoorstel waarin we de verwachte tijdsduur en gebruikte materialen inschatten. Dit biedt u een duidelijk overzicht van wat u kunt verwachten.

Plaatsen jullie de sokkels ook?

Nee, Boekhout plaatst geen sokkels. Normaal gesproken worden sokkels geplaatst door aannemers, klusjesmannen of timmermannen. Er zijn verschillende constructiemethoden voor vloersokkels, waaronder ytong blokken, plaatmateriaal en balken, die vaak worden gebruikt. De hoogte van vloersokkels varieert meestal tussen de 7 en 20 cm.

Hoe kan ik krassen van mijn stoelpoten voorkomen?

Stoelpoten kunnen permanent krassen veroorzaken op uw nieuwe vloer. Het voorkomen hiervan valt onder preventief onderhoud. Boekhout biedt duurzame beschermingsartikelen voor de meest voorkomende stoelen en tafels. Uw adviseur kan u meer vertellen over de beschikbare opties.

Ondervloer geschikt voor de Boekhout vloer?
Een dummy tekst wordt vaak gebruikt door grafisch ontwerpers en webdesigners. Grafische ontwerpen bevatten natuurlijk altijd tekst en websites vaak een heleboel. Daarom wordt er vaak een dummy tekst gebruikt om te kijken hoe een ontwerp eruit komt te zien
Wordt de vloer verlijmd met de ondervloer?

Ja, de vloer wordt vrijwel altijd verlijmd met de ondervloer. Dit zorgt voor duurzaamheid en stabiliteit, omdat de vloer veel te verduren krijgt.

Kan ik de vloer in de toekomst eenvoudig verwijderen?

De click- en looselay-varianten kunnen gemakkelijk worden gedemonteerd. De lijmvariant is iets lastiger en vereist meestal een professionele 'vloerenstripper' voor verwijdering.

Kan ik met mijn auto over de vloer rijden?

Ja, het is mogelijk om met een auto over de vloer te rijden. We adviseren echter voorzichtig te zijn, vooral bij het stilstaand draaien van zware voertuigen, omdat de vloer niet verlijmd is en de tegels los van elkaar kunnen komen. Onze adviseurs kunnen u hierover meer vertellen.

Waar is de showroom gevestigd?

Onze showroom is gevestigd op het volgende adres: Celsiusbaan 6, 3439 NC Nieuwegein, Nederland.

Hoe dient u de ruimte op te leveren aan Boekhout?

We verwachten dat de ruimte leeg is en een schone, droge en draagkrachtige ondervloer heeft. Eventuele vloerverwarming moet het opstartprotocol hebben doorlopen. De ruimte moet toegankelijk zijn voor onze machines en apparatuur, en we vereisen minimaal een vloertemperatuur van 15 graden Celsius, voldoende water, verlichting en stroom (minimaal 230V/16A).

Welke vochtpercentage mag mijn ondervloer hebben?

Het drogen van een ondervloer kan tijdrovend zijn. Beton, zandcement en anhydriet drogen doorgaans met een snelheid van ongeveer 1 cm dikte per week. Voor cementdekvloeren zijn versnellers beschikbaar om de droogtijd te verkorten. Boekhout heeft ook vochtschermen om vloeren te plaatsen als er nog vocht in de ondervloer aanwezig is. De maximale restvochtigheid voor zandcement, egalines en beton is meestal 2,5%, terwijl anhydriet een maximum van 1% heeft. Boekhout kan vochtmeters gebruiken om uw ondervloer te meten en nauwkeurige prognoses te maken.

Hoe ziet het legproces eruit tijdens een reparatie?

Het legproces tijdens een reparatie is voornamelijk afhankelijk van de ondergrond en het vochtprobleem. Als uw ondervloer gesloten is, zoals een dichte gietvloer of tegelvloer, wordt de reparatie meestal in één dag of fase uitgevoerd. Als uw ondervloer echter vocht doorlaat, zoals cement of gipsgebonden ondervloeren, en er vocht onder de vloer zit, kan extra droogtijd nodig zijn. We maken graag een maatwerkplan voor uw situatie.

Maken jullie ook de vloer op afschot?

Boekhout voert geen werkzaamheden uit om vloeren op afschot te leggen. Onze standaardvloer voegt 11 mm toe aan de bestaande ondervloer zonder verdere voorbereiding. Als u specifieke wensen heeft met betrekking tot afschot, kan uw adviseur u meer informatie geven over de mogelijkheden.

Hoe moet ik mijn vloer reinigen?

Het reinigen van de vloer moet op de juiste manier gebeuren om schade te voorkomen. Het is belangrijk om de juiste verhouding tussen reinigingsmiddel en water te gebruiken en geen residu van opgedroogd reinigingsmiddel achter te laten. U vindt gedetailleerde reinigingsinstructies op deze pagina.

Waarom ligt Boekhout PVC in een garage?
Een dummy tekst wordt vaak gebruikt door grafisch ontwerpers en webdesigners. Grafische ontwerpen bevatten natuurlijk altijd tekst en websites vaak een heleboel. Daarom wordt er vaak een dummy tekst gebruikt om te kijken hoe een ontwerp eruit komt te zien
Kan ik de vloer in de toekomst eenvoudig verwijderen?

De vloer kan worden verwijderd, meestal machinaal voor grote oppervlakken en met handgereedschap voor kleinere oppervlakken. Er kan echter een lijmrest achterblijven op uw ondervloer, die u moet verwijderen door te schuren.

Wat is de levensduur van een pvc designvloer?

Pvc vloeren zijn duurzaam en gaan lang mee. Fabrikanten bieden vaak garanties van 10 tot 15 jaar of meer. De levensduur hangt echter ook af van het gebruik en onderhoud, zoals het gebruik van stoelpootbescherming en de juiste reinigingsmethoden.

Kan ik de PVC-Boekhout clickvloer zelf leggen?

Ja, de Boekhout clickvloeren zijn eenvoudig zelf te leggen. Natuurlijk kunnen wij ook de installatie voor u verzorgen. U kunt stapsgewijze instructies hier vinden.

Zijn alle kleuren getoond op de website aanwezig in de showroom?

Niet alle kleuren zijn beschikbaar als stalen in onze showroom, maar we hebben honderden kleuren pvc-vloeren die niet op de website worden getoond, maar wel in onze showroom aanwezig zijn. U bent van harte welkom om ze te komen bekijken.

Wat kan Boekhout nog meer naast het leggen van de vloer?

Boekhout biedt meer dan alleen het leggen van uw vloer. We kunnen vaak uw oude vloer verwijderen, egaliseren en behandelen tegen optrekkend vocht. Bovendien hebben we een uitgebreid assortiment accessoires om de finishing touch aan uw project te geven!

Wat is het verschil tussen een betonnen, zandcement of anhydrietvloer?

Het verschil zit voornamelijk in het materiaal waaruit de ondervloer bestaat. Beton is stevig en duurzaam, terwijl zandcement flexibeler is. Anhydriet is een calciumsulfaatvloer met uitstekende warmtegeleidingseigenschappen en wordt vaak gebruikt in vloerverwarmingssystemen. Uw adviseur kan u helpen bij het kiezen van de juiste ondervloer voor uw situatie.

Welke materialen moet ik gebruiken om gaten dicht te smeren?

Het kan nodig zijn om gaten en leidingen voorafgaand aan de reparatie dicht te smeren. Gebruik hiervoor altijd een sneldrogende mortel en vermijd zandcement of regulier beton. Zandcement en beton hebben een lange droogtijd en behouden lang hun restvocht. Een sneldrogende mortel is de beste keuze voor dit doel.

Hoeveel komt de vloer omhoog bij Boekhout-pvc?

Bij installatie komt de volledige Boekhout-pvc-vloer 11 mm omhoog, inclusief de 10 mm dikke vloer zelf en een 1 mm dikke lijm. Dit hoogteverschil wordt meestal overbrugd met speciale schuine inrij-profielen om een soepele overgang te creëren.

Ik ga verbouwen! Hoe bescherm ik mijn vloer?

Het afdekken van uw vloer tijdens een verbouwing is essentieel om permanente schade te voorkomen. Boekhout raadt non-woven afdekfolie of traditionele stucloper aan als tijdelijke vloerbescherming. Vraag ons om advies over de beschikbare opties voor tijdelijke vloerbescherming.

Offerte aanvragen bij Boekhout?

Een dummy tekst wordt vaak gebruikt door grafisch ontwerpers en webdesigners. Grafische ontwerpen bevatten natuurlijk altijd tekst en websites vaak een heleboel. Daarom wordt er vaak een dummy tekst gebruikt om te kijken hoe een ontwerp eruit komt te zien

Wat is de levensduur van een Boekhout vloer?

De levensduur van een Boekhout vloer is afhankelijk van het gebruik en de belasting. In horecakeukens kunnen ze met minimaal onderhoud 10+ jaar meegaan, terwijl ze in andere toepassingen wel 30+ jaar kunnen meegaan.

Is een pvc designvloer vloeistofdicht?

Nee, de vloer is niet vloeistofdicht. Wel is de vloer waterbestendig, wat betekent dat vocht niet in de pvc-planken kan trekken. Het is echter niet geschikt voor ruimtes waar veel vloeistoffen worden gemorst, zoals professionele keukens of discotheken. Het is wel ideaal voor gebruik in restaurants en feestzalen. Onze adviseurs kunnen u meer informatie geven over geschikte toepassingen.

Hoe wordt de vloer afgewerkt bij deuren?

Boekhout biedt een breed assortiment speciale afwerkingsoplossingen voor deuren en andere overgangen, ongeacht of de aangrenzende ruimte omhoog, omlaag of op dezelfde hoogte ligt. We hebben de juiste afwerking!

Verzorgt Boekhout ook de ondervloer?

Als dat nodig is, egaliseert Boekhout graag uw ondervloer. Het storten van dekvloeren zoals zandcement en anhydriet behoort niet tot onze diensten. We bieden ook geen ondervloerconstructies met plaatmateriaal aan.

Kunnen jullie rechtstreeks tegen de plinten van apparatuur aanleggen?

Over het algemeen vermijden we het om onze vloeren rechtstreeks tegen de plinten van apparatuur en machines te leggen. Dit gebeurt vrijwel altijd om kwaliteits- en duurzaamheidsredenen. Meestal wordt alle apparatuur verwijderd en wordt het Boekhout-pvc eronder gelegd. In zeldzame gevallen waarbij dit wel wordt gedaan, is dit een weloverwogen beslissing en gebeurt dit meestal in droge ruimtes. We raden dit aan vanwege mogelijke lekkages of condensatie onder apparatuur die op de vloer blijft staan, en om flexibiliteit te behouden bij het vervangen van apparatuur.

Wat is een Boekhout welkomstpakket?

Om ervoor te zorgen dat uw vloer schoon blijft, ontvangt u na oplevering een Boekhout welkomstpakket. Dit pakket bevat advies, reinigingsmiddelen en meer. Het is een service van Boekhout om ervoor te zorgen dat u uw nieuwe vloer goed kunt onderhouden. Gedetailleerde informatie over de inhoud van het welkomstpakket is te vinden op deze pagina.

Wat is een Boekhout vloeistofdicht vloersysteem?

Boekhout vloersystemen zijn vloeistofdichte vloeren gemaakt van ijzersterk PVC. De vloeren zijn 10 mm dik, antislip tot in de kern en vrijwel over iedere ondervloer te plaatsen.

Is een Boekhout vloer HACCP goedgekeurd?

Boekhout vloeren zijn geschikt voor gebruik in een HACCP-omgeving. Ze zijn naadloos, hygiënisch, gemakkelijk te reinigen en hebben een hoge antislipwaarde.

In welke kleuren is de vloer beschikbaar?

Pvc vloeren zijn beschikbaar in bijna elke denkbare kleur, patroon, structuur en design. Er zijn voortdurend nieuwe modellen beschikbaar. Onze adviseurs zijn op de hoogte van de laatste trends en helpen u graag bij het kiezen.

Is de PVC-Boekhout clickvloer vloeistofdicht?

Nee, de vloeren zijn niet vloeistofdicht, maar wel waterbestendig. Dat betekent dat water niet in de tegels kan trekken, maar wel naar de ondergrond kan. De vloer is niet geschikt voor professionele vloeistofdichte omgevingen waar veel met vloeistoffen wordt gewerkt.

Moet mijn vloer geëgaliseerd worden?

Voor het vloeistofdichte Boekhout vloerenconcept is egaliseren doorgaans niet nodig; de vloer wordt meestal direct over de bestaande ondervloer geplaatst. Voor verlijmde pvc designvloeren is egaliseren vaak wel noodzakelijk en wordt dit in de meeste gevallen uitgevoerd.

Wat is de Boekhout afdekservice?

De Boekhout afdekservice is een extra dienst die we aanbieden. We begrijpen dat u tijdens een verbouwing vaak druk bent en mogelijk vergeet uw vloer af te dekken. Daarom bieden wij onze "vloerenafdekservice" aan. Na oplevering bedekken wij uw vloer met speciale waterbestendige stucloper, zodat andere partijen hun werk kunnen doen zonder uw nieuwe vloer te beschadigen. U kunt deze extra service aanvinken bij het controleren van uw projectgegevens na goedkeuring van de offerte.

Wat kost een Boekhout vloeistofdicht vloersysteem?

Elk project is uniek. Daarom hanteren wij geen vaste prijzen per m². In het gunstigste geval kost een compleet vloeistofdicht Boekhout vloerenconcept inclusief aanbrengen 50 euro per m².

Krijg ik een VVV-verklaring bij mijn nieuwe vloer?

Het is mogelijk om een VVV-verklaring te verkrijgen voor uw nieuwe vloer. Dit vereist een onafhankelijke keuring van de vloer, die via derden verloopt en niet standaard bij uw offerte is inbegrepen.

Kan ik de kleuren online bekijken?

Ja, de meeste fabrikanten bieden visuele tools waarmee u uw eigen foto van de te bekleden ruimte kunt uploaden. Hiermee kunt u gemakkelijk alle kleuren, legpatronen en ontwerpen in uw eigen ruimte bekijken. Vraag onze adviseurs naar de verschillende mogelijkheden.

Wordt de vloer verlijmd met de ondergrond?

Nee, de vloer wordt meestal los gelegd zonder verlijming aan de ondergrond. Als verlijming nodig is vanwege de belasting, raden we meestal onze vloeistofdichte Boekhout vloer aan.

Hoe ziet een inrij-profiel eruit?

Boekhout maakt gebruik van inrij-profielen van zowel RVS als PVC. De keuze voor het type inrij-profiel wordt meestal gemaakt door de adviseur op basis van verschillende factoren, zoals het gebruik van karren, heftrucks, het type industrie of horeca, HACCP-normen en algemene risicoanalyses.

Is een Boekhout vloeistofdicht vloersysteem ook voor mij geschikt?

Heeft u een dragende ondervloer? Dan is in vrijwel alle gevallen een vloeistofdicht Boekhout vloerenconcept mogelijk. Wij plaatsen de extreem flexibele vloer over de meest uiteenlopende ondervloeren en door het unieke concept is de vloeistofdichte vloer d

Kan ik de Boekhout vloer ook zelf (laten) leggen?

Nee, het is vrijwel onmogelijk om een vloer te leggen die jarenlang goed blijft liggen zonder de benodigde ervaring en apparatuur. Het proces om de vloer vloeistofdicht te maken is zeer specifiek en vereist professionele kennis en apparatuur.

Heeft Boekhout ook accessoires?

Ja, Boekhout heeft een uitgebreid assortiment accessoires dat perfect is afgestemd op pvc designvloeren. Dit omvat plinten, trapbekleding, bedrukte vloeren, reinigingsmiddelen, coatings, hoekbescherming, afloopstrippen, luikringen, profielen, schoonloopzones en stoelpootbescherming, om er maar een paar te noemen!

In welke kleuren is de vloer beschikbaar?

Standaard zijn de vloeren verkrijgbaar in zwart, antraciet en grijs. Andere kleuren zijn op aanvraag beschikbaar. Vanwege het gebruik van gerecycled materiaal is elke batch tegels uniek qua kleur, waardoor exact dezelfde kleur op een volgende bestelling niet gegarandeerd kan worden.

Wie of wat bepaalt de keuze van het type inrij-profiel?

Boekhout heeft verschillende inrij-profielen tot zijn beschikking en de keuze wordt meestal gemaakt door de adviseur op basis van de specifieke behoeften van de situatie, inclusief het soort gebruik, potentiële risico's en andere relevante factoren.

Heeft Boekhout ook accessoires?

Ja, Boekhout biedt een uitgebreid assortiment accessoires speciaal ontworpen voor vloeistofdichte vloeren. Dit omvat plinten, putdeksels, bedrukte vloeren, reinigingsmiddelen, coatings, hoekbescherming, afloopstrippen, luikringen, profielen, schoonloopzones en stoelpootbescherming, om er maar een paar te noemen!

Heeft Boekhout ook accessoires?

Ja, ons assortiment is volledig afgestemd op PVC Boekhout clickvloeren. We bieden plinten, bedrukte vloeren, reinigingsmiddelen, coatings, hoekbescherming, afloopstrippen, luikringen, profielen, schoonloopzones en zelfs stoelpootbescherming. Alles wat u nodig heeft om uw vloer compleet te maken!

Hoeveel kost een gietvloer en wat zijn de verschillen?

De kosten van een gietvloer variëren afhankelijk van het gekozen type vloer, de kleur, grootte, dikte en andere specificaties. De prijs van een gietvloer kan dalen naarmate de ruimte groter is. Er zijn verschillende voordelen van een Boekhout-pvc-vloer ten opzichte van een gietvloer, waaronder demping, isolatie, geluidsreductie, slijtvastheid, snelheid van installatie en meer. Het hangt af van uw specifieke behoeften en budget om te bepalen welke vloer het meest geschikt is.

Krijg ik krassen in de vloer met motorstandaarden erop?

Elke vloer kan uiteindelijk krassen krijgen, inclusief een Boekhout pvc-vloer. Of uw vloer krassen krijgt, hangt voornamelijk af van hoe deze wordt gebruikt. Boekhout gebruikt meestal een hardere vloeistofdichte pvc-vloer in scooter- en motorzaken om de krasbestendigheid te verhogen. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het slepen van bromfietsen of scooters terwijl ze op de standaard staan.

Krijg ik schade aan de vloer bij laswerkzaamheden?

Boekhout-pvc is over het algemeen bestand tegen laswerkzaamheden. Bij alledaagse laswerkzaamheden ontstaan er doorgaans geen schadeplekken op een Boekhout-pvc-vloer. Het is echter raadzaam om een lasdeken te gebruiken om eventuele risico's uit te sluiten. In het geval van een ongelukkige gebeurtenis zal het Boekhout-pvc niet lek raken, maar kan het een klein glansverschil op het beschadigde oppervlak vertonen.

Zijn vloeren van Boekhout bestand tegen oliën?

Ja, vloeren van Boekhout zijn bestand tegen oliën en de meest voorkomende logen.

Zijn vloeren van Boekhout bestand tegen benzine?

Nee, vloeren van Boekhout zijn niet bestand tegen grote hoeveelheden benzine, omdat benzine een oplosmiddel is. Het morsen van grote hoeveelheden benzine zonder onmiddellijke reiniging kan tot beschadigingen leiden.

Kan ik een autobrug rechtstreeks op een Boekhout-vloer plaatsen?

Hoewel het in theorie mogelijk is om een autobrug rechtstreeks op een Boekhout-vloer te plaatsen, geven de meeste specialisten in het plaatsen van autobruggen de voorkeur aan installatie op beton. Het is belangrijk om de garantie- en voorwaardenkwesties met uw brugleverancier te bespreken.

Hoe kan ik de Boekhout vloer het beste reinigen?

Het onderhoud van een Boekhout-vloer begint met basispreventie en regelmatige schoonmaak. U kunt de vloer met de hand borstelen of machinaal reinigen met een schrob-zuigmachine.

Is de Boekhout vloer in natte toestand ook antislip?

Ja, zelfs wanneer de Boekhout-vloer nat is, blijft deze antislip, wat de veiligheid ten goede komt.

Waar zijn vloeren van Boekhout van gemaakt?

Boekhout-vloeren zijn gemaakt van gerecycled pvc met een dikte van 1 centimeter, en ze worden volledig vloeistofdicht aangebracht.

Waar zijn de voegnaden van een Boekhout-vloer van gemaakt?

De voegnaden van een Boekhout-vloer zijn ook gemaakt van pvc en worden met hete lucht aan de vloer zelf versmolten. Ze liggen volledig gelijk met de dekvloer.

In welke kleuren zijn de voegnaden van Boekhout beschikbaar?

De voegkleuren van Boekhout zijn beschikbaar in vrijwel alle kleuren.

Is het ook mogelijk om logos of pictogrammen in de vloer te verwerken?

Ja, met behulp van een drukproces kunnen logos nauwkeurig in de vloer worden verwerkt. Deze logos zijn vloeistofdicht en slijtvast.

Is het mogelijk om een beschadigde tegel te vervangen?

Ja, het is mogelijk om een beschadigde Boekhout-tegel te vervangen zonder de noodzaak van hak- of breekwerk. Dit kan zonder problemen en stagnatie worden uitgevoerd.

Bestaat er een kans dat de tegel gebroken wordt?

Het is niet mogelijk om een Boekhout-tegel te breken. Deze tegels zijn flexibel en kunnen geen scheuren of breuken vertonen.

De vloer is 1 cm dik, hoe doen we dit bij inritten en deuren?

Boekhout biedt industriële strippen die ideaal zijn voor inritten en deuren. Deze inrijplaten zorgen voor een duurzame en gelijkmatige overgang naar de vloer.

Hoe zwaar kan ik een Boekhout vloer belasten?

Een Boekhout-vloer kan zware belastingen weerstaan, en elk vierkante meter kan over het algemeen een extreem hoog gewicht dragen. De exacte belastbaarheid kan variëren afhankelijk van de specifieke vloerspecificaties.