banner
banner

Veelgestelde vragen | Boekhout Vloeren

Vragen over onze pvc vloeren? Die beantwoorden we natuurlijk graag. Check onze veelgestelde vragen hieronder. Staat uw vraag er niet bij. Neem dan contact op en we beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

 • Wat zijn de voordelen van pvc vloeren?

  Het in Boekhout vloeren gebruikte pvc is bijzonder sterk, stootvast en krasvast. Het materiaal kan een grote druk weerstaan zodat ook het trillen, stampen en schuiven van zware inventaris geen problemen is. Daarnaast is het gebruikte pvc vloeistofdicht. We verlijmen de vloeren en kunnen de naden thermisch dichtlassen met een pvc lasdraad waardoor de vloer in het geheel vloeistofdicht wordt en eenvoudig is te reinigen. Ook is de vloer warmte isolerend, slipvast en brandvertragend.
 • Is de vloer brandbestendig?

  Het gebruikte pvc is brandvertragend. Dit zorgt ervoor dat de ontwikkeling en uitbreiding van een onverhoopte brand wordt vertraagd en draagt daarmee bij aan de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers.
 • Kan ik kiezen uit verschillende kleuren en stijlen voor mijn bedrijfsvloer?

  Zeker. Wij bieden een groot assortiment aan kleuren en stijlen. Uw pvc vloer wordt opgebouwd uit tegels of stroken. U kunt één uitvoering kiezen, maar ook eenvoudig verschillende stijlen en kleuren combineren. Zo kunnen bijvoorbeeld verschillende zones of routeringen binnen uw bedrijf met verschillende kleuren worden gemarkeerd.
 • Kan ik voor lasnaden in een andere kleur kiezen?

  Jazeker, bij onze vloeistofdichte vloeren lassen we de vloeren met een thermische lasnaad en door te variëren met de kleur van de lasnaad kan een fraai effect worden bereikt.
 • Kan ik mijn bedrijfsnaam of logo in mijn bedrijfsvloer verwerken?

  Ja, dat kan. We leveren onze vloeren in verschillende stijlen en kleuren. Daarnaast kan uw naam of logo in de vloertegels worden aangebracht. We adviseren u graag over alle mogelijkheden.
 • Kan er vloerverwarming bij mijn pvc vloer worden geïnstalleerd?

  Zeker. De vloer kan uitstekend worden gecombineerd met vloerverwarming.
 • In welke branches worden uw pvc vloeren toegepast?

  Het toepassingsgebied is bijzonder breed. Onze vloeren zijn zeer sterk, slipvast en kunnen vloeistofdicht worden geïnstalleerd. Dat maakt ze populair in intensief gebruikte ruimtes zoals magazijnen, garages en productieomgevingen. Maar ook in scholen, winkels en horecagelegenheden worden onze vloeren vaak geïnstalleerd.
 • Zijn pvc vloeren duurzaam?

  Onze pvc bedrijfsvloeren zijn in meerdere opzichten duurzaam. Allereerst is de vloer sterk en slijtvast. Ook na jarenlang intensief gebruik zal de vloer er nog mooi uitzien. De vloer heeft dus een lange levensduur, hoeft minder vaak vervangen te worden en is vanuit dat oogpunt duurzaam. Maar de vloer wordt ook geproduceerd uit 100% gerecycled pvc. Onze vloeistofdichte vloeren voorkomen lekkage in de grond van bijvoorbeeld chemicaliën. En uiteraard heeft het pvc uitstekende isolerende eigenschappen.
 • Kan ik de vloer direct gebruiken?

  Ja, dit is één van de grote voordelen. Ook als de vloer wordt verlijmd en thermisch gelast is daarna geen lange droogtijd nodig. Uw vloer kan vrijwel direct na plaatsing volledig worden belast.
 • Installeert Boekhout de vloeren zelf?

  Absoluut. Wij zijn niet alleen leverancier, maar verzorgen ook de installatie. Bij grotere projecten werken we daarbij natuurlijk in nauw overleg met uw aannemer. Boekhout werkt met eigen ervaren vakmensen die getraind zijn met de specifieke materialen en gereedschappen.
 • Werkt u met ervaren personeel?

  Veel van ons personeel heeft jarenlange ervaring met onze vloeren, maar uiteraard trainen we ook nieuwe medewerkers en fungeren we als leerbedrijf. Zonder deze enthousiaste aanwinsten kan geen bedrijf toekomstvast werken. Onze minder ervaren medewerkers worden alleen ingezet onder supervisie van ervaren vakspecialisten.
 • Kan de vloer goed worden gereinigd?

  Omdat de pvc tegels worden verlijmd en thermisch aan elkaar worden gelast, is het eindresultaat volledig naadloos. Dat betekent dat er geen naden zijn waarin vuil zich kan verzamelen en ophopen. Uw vloeren zijn zeer snel te reinigen.
 • Hoe moet ik een vloeistofdichte pvc vloer onderhouden?

  Een Boekhout vloeistofdichte pvc bedrijfsvloer is een onderhoudsarme bedrijfsvloer, waarbij reinigen volstaat. Voor dagelijks gebruik adviseren wij TASKI Jontec 300 of TASKI Jontec Tensol. Periodiek kan dan worden gereinigd met TASKI Jontec Uniforte Plus.
erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving