Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Waar zet je waterdichte vloeren in?

Een Boekhout PVC-tegelvloer is 100% waterkerend en voldoet volledig aan de kenmerken en eisen die nodig zijn voor een VVV-verklaring. U heeft met een Boekhout PVC-vloer geen last van lekkage naar de ondervloer. Dit maakt de vloer geschikt voor toepassing in alle natte ruimtes. Van sauna's tot keukens en van dierenasiels tot zwembaden.

Uiteraard geldt deze waterdichtheid ook voor andere vloeistoffen. Kijk voor meer informatie over vloeistofdichte PVC-vloeren op de algemene informatiepagina over onze tegelvloeren.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

Voordelen van een waterdichte Boekhout vloer

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Contact en vraag offerte aan!

Een waterdichte vloer aanschaffen?

Wilt u graag een waterdichte vloer aanschaffen? Op de werkwijzepagina leest u hoe het hele proces van aanschaf tot en met plaatsing in zijn werk gaat. Liever zelf voelen en bekijken? Vraag dan een proefpakket aan en ervaar de kwaliteit van onze robuuste PVC-tegel.

Bent u al bijna zeker van uw keus, check dan de richtprijs van uw vloer met onze handige tool of bekijk onze referenties. Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen met uw vragen over de waterkerende werking en toepassing binnen uw branche. Wij helpen u graag.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

Veel gestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veel gestelde vragen