Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Een goed geïsoleerde ruimte begint bij een geïsoleerde vloer

Om een aangename bedrijfsruimte te creëren is het belangrijk dat de ruimte goed geïsoleerd is. Hiermee bedoelen we dat warmte wordt vastgehouden en dat geluiden niet te veel doorklinken. Een goede PVC-vloer met isolatie is in staat om warmte en geluiden op te nemen. Onze PVC-vloeren worden opgebouwd uit 1 centimeter dikke, isolerende vloertegels en zijn daarom zeer geschikt om te leggen met isolatie als doel.

Deze werking is ook gunstig in combinatie met vloerverwarming. De warmte wordt door de tegel heen getransporteerd en door de structuur van PVC vastgehouden voor optimaal isolerende werking.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

Voordelen van een isolerende Boekhout vloer

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Contact en vraag offerte aan!

Meer informatie over onze isolerende vloeren?

Bent u op zoek naar meer informatie? U vindt alles over vloeistofdichte PVC-vloeren op onze uitgebreide informatiepagina. Liever zelf voelen en bekijken? Vraag dan een proefpakket aan en ervaar de isolerende structuur van een PVC-tegel. Bent u al bijna zeker van uw keus, check dan de richtprijs van uw vloer met onze handige tool of bekijk onze referenties. Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen met uw vragen over de isolerende werking en toepassing binnen uw branche.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

Veel gestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veel gestelde vragen