Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Recyclebaar van begin tot eind

Onze PVC-vloeren worden zoveel mogelijk gemaakt van gerecycled pvc. Daarbij is iedere door ons geleverde vloer aan het eind van zijn levensduur opnieuw recyclebaar. Dit geldt voor zowel de PVC-tegels als design PVC. We werken met handzame PVC-tegels en stroken die efficiënt zijn te verwerken. Eventuele snijverliezen die niet meer te gebruiken zijn, worden ook verzameld voor recycling.

Meer lezen over hoe PVC-vloertegels passend binnen een duurzaam bedrijf? Kijk dan op onze uitgebreide informatiepagina over duurzame vloeren.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

Voordelen van een gerecyclede Boekhout vloer

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Contact en vraag offerte aan!

Interesse in een duurzame vloer van gerecycled materiaal?

Wij kunnen ons voorstellen dat u veel vragen heeft over de kwaliteit van zo'n gerecyclede vloer, en hoe dat er dan uitziet. Vraag ons gratis proefpakket aan en ervaar het zelf. Een prijsindicatie kunt u zelf berekenen met onze eenvoudig rekentool. Toch nog vragen? Bel of mail ons en wij helpen u graag.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

Veel gestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veel gestelde vragen