Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Het belang van geluiddemping

Rollende wieltjes, vallend gereedschap, machines in bedrijf; op een harde ondervloer kunnen deze geluiden extra hard klinken, vervelend weerkaatsen en leiden tot irritaties op de werkvloer of in het ergste geval zelfs kans op gehoorbeschadiging bij langdurige blootstelling. Zeker als er binnen uw bedrijf veel decibellen worden geproduceerd door machines of andere activiteiten, helpt onze geluiddempende PVC-vloer de geluidsoverlast te beperken.

Vloeren vormen de makkelijkste manier om te voorzien in geluidsisolatie, omdat het vaak om een groot oppervlak gaat, dat de hele werkruimte omvat. Het is met een PVC-vloer dus eenvoudig om een rustige werkomgeving met minder geluidoverlast te creëren. 

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

Voordelen van een geluiddempende Boekhout vloer

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Contact en vraag offerte aan

Extra geluiddempende werking dankzij verlijming

Onze PVC-tegelvloeren en design PVC-stroken worden verlijmd met de ondervloer. Dit versterkt de geluiddempende werking aanzienlijk, in tegenstelling tot bijvoorbeeld laminaat, dat zwevend wordt gelegd. Daarnaast is PVC ook nog eens fijn van structuur, waardoor geluiden beter opgenomen worden.

Bent u benieuwd naar de geluiddempende werking van onze bedrijfsvloeren? Bel of mail ons gerust voor meer informatie, wij helpen u graag. Met ons gratis proefpakket kunt u uiteraard niet goed de geluidsisolerende werking testen, u kunt wel zien en voelen hoe comfortabel PVC-tegels zijn. Gebruik onze handige rekentool om de prijs voor uw bedrijfsruimte te bepalen.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

Veel gestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veel gestelde vragen