Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Voordelen van gefaseerd aanbrengen

Minimale onderbrekingen: Onze gefaseerde aanpak minimaliseert onderbrekingen in uw bedrijfsactiviteiten. Zo kunnen we bijvoorbeeld in horecagelegenheden en garages ervoor zorgen dat de vloerinstallatie zo min mogelijk impact heeft op uw dagelijkse werkzaamheden.

Flexibiliteit in gebruik van ruimte: Voor situaties waarbij grote objecten niet gemakkelijk kunnen worden verplaatst, biedt het gefaseerd aanbrengen van onze vloeistofdichte Boekhout vloer een praktische oplossing. We kunnen uw ruimte stapsgewijs behandelen, terwijl u belangrijke apparatuur of objecten blijft gebruiken, zoals bruggen in garages, die tijdens de installatie gewoon in gebruik kunnen blijven.

Klantgerichte benadering: Onze gefaseerde aanpak stelt ons in staat om flexibel te zijn en ons aan te passen aan uw planning en behoeften. Of het nu gaat om een horecavloer die aan HACCP-richtlijnen moet voldoen of een garagevloer die bestand moet zijn tegen zware belasting, wij leveren maatwerkoplossingen die aan uw eisen voldoen.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

Voordelen van een Boekhout vloer

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Contact en vraag offerte aan!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Door te kiezen voor het gefaseerd aanbrengen van onze vloeistofdichte Boekhout vloer, kunt u rekenen op een efficiënte en klantgerichte benadering die uw bedrijfsactiviteiten minimaliseert en uw ruimte optimaal benut. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe wij uw vloerproject tot een succes kunnen maken!

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

Veel gestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veel gestelde vragen