Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Hoe gaat het plaatsen in zijn werk?

Onze vakmensen hebben vele jaren ervaring in het (al dan niet gefaseerd) plaatsen van bedrijfsvloeren. Boekhout doet geen concessies aan kwaliteit bij dit proces, omdat de plaatsing uw PVC-vloer van grote invloed is op de uiteindelijke kwaliteit.

Tegelijkertijd kunt u als ondernemer al snel weer over uw bedrijfsruimte beschikken. Bij het voorbereiden van het werk aan de vloer proberen we dat in overleg met u zodanig in te plannen dat uw bedrijfsvoering minimaal wordt gehinderd door onze werkzaamheden.

Belangrijk daarbij is dat zowel de voorbereidende activiteiten als de afronding van het werk snel gebeuren. De vloer kan veelal op de ondervloer worden aangebracht zonder ingewikkelde voorbewerkingen. De ondervloer wordt stof-arm geschuurd en daarmee ontdaan van de laatste oneffenheden. Vervolgens worden de tegels op de ondervloer gelijmd en daarna onderling verlijmd.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

Voordelen van een direct belastbare Boekhout vloer

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Contact en vraag offerte aan!

Korte droogtijd voor normaal gebruik

Als de PVC-tegels daarna ook nog thermisch zijn gelast, kan de vloer worden belast. Er is dus geen sprake van een lange droogtijd, uw vloer kan onmiddellijk na oplevering onder normale omstandigheden in gebruik worden genomen. Extreem intensieve belasting kan beter wachten tot 48 uur na oplevering. Dan is de 2-componenten lijm volledig uitgehard.

Heeft u gekozen voor design-PVC, ook dan kan de vloer kort na oplevering veilig in gebruik genomen worden.

Bent u op zoek naar meer informatie? U vindt alles over vloeistofdichte PVC-vloeren op onze uitgebreide informatiepagina. Liever voelen en bekijken? Vraag dan nu meteen een proefpakket aan. Bent u al bijna zeker van uw keus, check dan de richtprijs van uw vloer met onze handige tool of bekijk onze referenties. Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen met uw vragen.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

Veel gestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veel gestelde vragen