Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Wat verstaan wij onder chemische bestendigheid?

Chemische bestendigheid ofwel chemische compatibiliteit van PVC, wil zeggen dat het materiaal bestand is tegen zoutoplossingen, verdunde, gedeeltelijk ook geconcentreerde zuren en logen, tegen benzine, mineraaloliën, vet en alcohol.

Een PVC-tegelvloer kan volledig vloeistofdicht worden gelegd. Hierdoor kunnen chemicaliën ook niet weglekken naar de ondervloer. Dit maakt PVC geschikt voor bijvoorbeeld toepassing in de industrie, garages of laboratoria.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

Voordelen van een chemisch bestendige Boekhout vloer

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Contact en vraag offerte aan!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Meer informatie over onze PVC-tegelvloeren vindt u op onze algemene informatiepagina. Wilt u weten of PVC ook bestand is tegen de chemicaliën waarmee uw bedrijf werkt? Mail of bel ons met al uw vragen. Ook is het mogelijk om een gratis proefpakket aan te vragen, zodat u het materiaal zelf kunt bekijken en uittesten.

Bent u al bijna zeker van uw keus? Bereken de prijs van uw vloer met onze handige rekentool. Of bel ons direct voor een afspraak.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

Veel gestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veel gestelde vragen