Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Wanneer is een antislipvloer noodzakelijk?

Een antislipvloer pas je toe in ruimtes waar de kans bestaat dat er vocht op de vloer belandt, lees hier meer over de regelgeving omtrent antislip. Of daar waar wordt gewerkt met producten die ervoor zorgen dat de ondergrond met extra gladheid te maken krijgt. Bijvoorbeeld vetten die (geleidelijk) een gevaarlijk laagje vormen op de vloer, of autobanden die natte sporen achterlaten in een garage of werkplaats.

Ook in winkelruimtes is onze antislip-tegelvloer aan te bevelen. Op regenachtige dagen of wanneer er gedweild moet worden, ontstaat er (lokaal) gevaar om uit te glijden. Dat wilt u natuurlijk te allen tijde voorkomen. Met een Boekhout antislipvloer investeert u in een veilige bedrijfsvloer.

Uiteraard is het wel belangrijk dat u de vloer goed schoonhoudt. Alleen met goed onderhoud blijft de antislip-werking ook op lange termijn gewaarborgd. Wij leveren een vloer af met goede instructies en een onderhoudsmiddel, welke u aantreft in ons gratis welkomstpakket. Zo blijft u verzekerd van een veilige ondergrond voor uw werknemers, bezoekers en klanten.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

Voordelen van een antislip Boekhout vloer

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Contact en vraag offerte aan!

Meer informatie over onze antislip PVC-vloeren?

Bent u op zoek naar meer informatie? U vindt alles over vloeistofdichte (antislip) PVC-vloeren op onze uitgebreide informatiepagina

Liever eerst de antislipwerking uitproberen? Vraag ons gratis proefpakket aan en test het zelf. Bent u al bijna zeker van uw keus, check dan de richtprijs van uw vloer met onze handige tool of bekijk onze referenties. Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen met uw vragen.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

Veel gestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veel gestelde vragen