Egaliseren vloer | Boekhout Bedrijfsvloeren

Egaliseren ondervloer

Bij het leggen en verlijmen van een PVC vloer is het erg belangrijk dat de ondervloer schoon en egaal is. Indien de ondervloer oneffenheden vertoont, kan de PVC vloer zich minder goed hechten en geen egale vorm aannemen. Om een vlakke en duurzame vloer te realiseren in uw bedrijfsruimte is het dus van belang dat deze problemen eerst worden opgelost.

Allereerst is het dus van belang dat de basis goed is. Dit houdt onder andere in dat zuigende oppervlakten, gaten en uitsteeksels weggewerkt moeten worden. Het Boekhout Team is zeer ervaren op het gebied van egaliseren en verzorgt dit graag voor u. Maar hoe werkt dat egaliseren nou eigenlijk?

 

Hoe gaan wij te werk?

Alvorens wij de vloer egaliseren, beoordelen wij de ondervloer. Dit doen wij onder andere door te bepalen hoe egaal de vloer is, door het vochtgehalte te meten en te kijken naar eventuele lijmresten of tapijtresten.

Na deze beoordeling volgt een advies en zullen onze leggers in overleg met u de ondervloer behandelen. De vloer wordt bij het egaliseren onder andere gereinigd, stof- en vetvrij gemaakt en vervolgens bewerkt met voorbewerkingsmateriaal en egaline. Na het egaliseren is de ondervloer gereed om de PVC stroken en tegels op te monteren.

 

Meer informatie

Bij Boekhout wordt enkel gewerkt met de beste vakmensen, de beste processen en de beste materialen. Het egaliseringsproces is geen uitzondering en vormt een cruciaal onderdeel voor het verwezenlijken van een professionele bedrijfsvloer. Wij zijn u graag van dienst om u het totaalpakket te bieden van aanvraag tot oplevering. Ons huidige assortiment kunt u vinden onder het kopje ‘Catalogus’.

 

Meer weten over het egaliseren van PVC vloeren?

erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving