Egaliseren van de ondervloer door Boekhout

Alvorens wij de vloer egaliseren, beoordelen wij de ondervloer. Dit doen wij onder andere door te bepalen hoe egaal de vloer is, door het vochtgehalte te meten en te kijken naar eventuele lijmresten of tapijtresten.

Na deze beoordeling volgt een advies en zullen onze leggers in overleg met u de ondervloer behandelen. De vloer wordt bij het egaliseren onder andere gereinigd, stof- en vetvrij gemaakt en vervolgens bewerkt met voorbewerkingsmateriaal en egaline. Na het egaliseren is de ondervloer gereed om de PVC stroken en tegels op te monteren.

Meer informatie

Bij Boekhout wordt enkel gewerkt met de beste vakmensen, de beste processen en de beste materialen. Het egaliseringsproces is geen uitzondering en vormt een cruciaal onderdeel voor het verwezenlijken van een professionele bedrijfsvloer. Wij zijn u graag van dienst om u het totaalpakket te bieden van aanvraag tot oplevering. Ons huidige assortiment kunt u vinden onder het kopje ‘Catalogus’.

Vraag over vloeren?

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Bij het leggen en verlijmen van een PVC vloer is het erg belangrijk dat de ondervloer schoon en egaal is. Indien de ondervloer oneffenheden vertoont, kan de PVC vloer zich minder goed hechten en geen egale vorm aannemen. Om een vlakke en duurzame vloer te realiseren in uw bedrijfsruimte is het dus van belang dat deze problemen eerst worden opgelost.

Allereerst is het dus van belang dat de basis goed is. Dit houdt onder andere in dat zuigende oppervlakten, gaten en uitsteeksels weggewerkt moeten worden. Het Boekhout Team is zeer ervaren op het gebied van egaliseren en verzorgt dit graag voor u. Maar hoe werkt dat egaliseren nou eigenlijk?

 

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133056 Magazine

iconfinder 24 2133056 Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133056 Bestekinformatie

iconfinder 24 2133056 Specificaties

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren