banner

Duurzaamheid van onze PVC Vloeren

Boekhout Bedrijfsvloeren heeft duurzaamheid centraal staan. Duurzaamheid realiseren we met de gebruikte materialen, onze aanpak en het eindresultaat. Het begint met het basismateriaal van onze vloeren. Het pvc is geproduceerd uit 100% gerecycled pvc. Uw vloer betekent daadwerkelijk een tweede leven voor pvc dat al eerder is gebruikt. Ook beperken wij de gebruikte hoeveelheid pvc tot het minimum. Door goed te meten en efficiënt om te gaan met onze pvc tegels, beperken we het restmateriaal dat over blijft. En uiteraard nemen we de restanten weer mee zodat ze opnieuw verwerkt kunnen worden bij de productie van nieuwe vloertegels.

 

Ook de vloer zelf is duurzaam. De vloertegels worden thermisch gelast, waarmee de vloer volledig vloeistofdicht is en eventuele gemorste chemicaliën nooit in het milieu kunnen weglekken. Bovendien zorgt het volledig naadloze karakter van de pvc vloer dat u in veel gevallen minder reinigingsmiddelen nodig heeft om de vloer schoon te houden. Daarnaast heeft het materiaal een uitstekende warmte-isolatie waardoor u kunt besparen op uw energieverbruik en de bijbehorende kosten.

 

 

De duurzaamheid blijkt natuurlijk ook uit de lange levensduur van onze vloeren. De slijtvastheid van het gebruikte pvc houdt de vloer tot wel tientallen jaren in een goede conditie. Niet alleen het materiaal zelf blijft kwalitatief goed, de vloer behoudt ook jarenlang zijn mooie uitstraling.

 

Meer weten over duurzame PVC vloeren?

erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving