Wat betekent een duurzame bedrijfsvloer voor Boekhout?

De duurzaamheid blijkt natuurlijk ook uit de lange levensduur van onze vloeren. De slijtvastheid van het gebruikte pvc houdt de vloer tot wel tientallen jaren in een goede conditie. Niet alleen het materiaal zelf blijft kwalitatief goed, de vloer behoudt ook jarenlang zijn mooie uitstraling.

Boekhout Bedrijfsvloeren heeft duurzaamheid centraal staan. Duurzaamheid realiseren we met de gebruikte materialen, onze aanpak en het eindresultaat. Het begint met het basismateriaal van onze vloeren. Het pvc is geproduceerd uit 100% gerecycled pvc. Uw vloer betekent daadwerkelijk een tweede leven voor pvc dat al eerder is gebruikt. Ook beperken wij de gebruikte hoeveelheid pvc tot het minimum. Door goed te meten en efficiënt om te gaan met onze pvc tegels, beperken we het restmateriaal dat over blijft. En uiteraard nemen we de restanten weer mee zodat ze opnieuw verwerkt kunnen worden bij de productie van nieuwe vloertegels.

 

Ook de vloer zelf is duurzaam. De vloertegels worden thermisch gelast, waarmee de vloer volledig vloeistofdicht is en eventuele gemorste chemicaliën nooit in het milieu kunnen weglekken. Bovendien zorgt het volledig naadloze karakter van de pvc vloer dat u in veel gevallen minder reinigingsmiddelen nodig heeft om de vloer schoon te houden. Daarnaast heeft het materiaal een uitstekende warmte-isolatie waardoor u kunt besparen op uw energieverbruik en de bijbehorende kosten.

 

Vraag over een vloer?

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

Centraal gelegen
Kwalitatieve vloeren
Grote en kleine projecten
Snelle respons
Expert in de B2B branche

VOORDELEN BOEKHOUT PVC

 • Antislip, ook als de vloer nat is

  PVC blijft in natte toestand veilig te belopen, zonder extra risico om uit te glijden. Ook vlak na reiniging, na morsen van vloeistoffen of bij ingelopen regen/sneeuw.

 • Hygiënisch (volgens HACCP-norm) en eenvoudig te reinigen

  Een vloeistofdichte PVC-vloer past binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek ('Hazard Analysis and Critical Control Points'). HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen. Dankzij de thermisch gelaste naden heeft u een naadloze vloer die snel en grondig met water en schoonmaakmiddelen kan worden schoongemaakt. Er is nergens ruimte voor zich ophopende vuilresten. Daarmee past de vloer in een HACCP-genormeerde bedrijfsomgeving. Omdat de vloer volledig naadloos wordt gemonteerd, krijgen vuil en vettigheid geen kans om zich op te hopen. Het is tevens mogelijk om de tegels naadloos door te laten lopen op uw (keuken-)wand. Dit is niet alleen extra hygiënisch, maar geeft ook een representatieve, luxe uitstraling.

 • Vloeistofdicht (VVV-verklaring)

  PVC in combinatie met thermisch gelaste naden, maken de vloer volledig vloeistofdicht. De vloer is geschikt voor het verkrijgen van de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV).

 • Stootbestendig en slijtvast

  Schuiven met spullen, rijden met voertuigen, karren of bureaustoelen en belasting door veelvuldig belopen: deze vloer kan er tegen. Ook bij zware omstandigheden gaat PVC lang mee. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Scheurbestendig en veerkrachtig

  Het sterke PVC van Boekhout Bedrijfsvloeren scheurt niet, ook niet na jaren intensief gebruik. Samen met de slijtvaste en stootbestendige eigenschappen maakt dit de vloer bijna onverwoestbaar, hygiënisch en veilig. PVC is door de dempende, veerkrachtige werking comfortabel en ondersteunend voor medewerkers die veel staand of lopend werk doen.

 • Snel gelegd en zwaar belastbaar

  De bedrijfsvloeren kunnen vaak in een dag worden gelegd. Uw nieuwe vloer is dezelfde dag nog te belopen. De vloer heeft een bijzonder hoge drukbelastbaarheid. Het is bestand tegen een zware inventaris en veelvuldige belasting van voertuigen en machines.

 • Geschikt voor elke dragende ondervloer

  Iedere ondervloer is geschikt voor een PVC bedrijfsvloer.

 • Bestand tegen veel logen, zuren en chemicaliën

  Het dikke en sterke PVC is bestand tegen de inwerking van veel chemische stoffen.

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren