Vloeistofdichte Drukkerij vloeren

In een drukkerij wordt gewerkt met inkt en andere chemische middelen, in combinatie met zware instrumenten. Daarom dient de drukkerijvloer slijtvast te zijn en te worden afgedicht voor vloeistoffen. Voor de veiligheid van uw personeel wilt u uiteraard een goed reinigbare vloer, die bovendien brandvertragend en antislip is. De drukkerijvloeren van Boekhout Bedrijfsvloeren voldoen aan deze eisen en meer:

Op zoek naar een geschikte vloer voor een drukkerij?

 • Geluiddempend: het lawaai dat uw drukkerijmachines produceren, wordt niet hinderlijk weerkaatst. PVC heeft een geluiddempende werking, wat zorgt voor een prettigere werkomgeving, zonder hinderlijke overlast voor nabijgelegen ruimtes.
 • Stootbestendig en slijtvast:een drukkersvloer waarop veel wordt gelopen of gereden met krukken, bureaustoelen, palletwagens en werkkarren, vraagt om een stoot- en slijtvaste vloer. PVC is sterk, droogt niet uit en scheurt niet. Uw vloer gaat jarenlang mee.
 • Bestand tegen veel logen, zuren en chemicaliën: PVC heeft als kenmerk dat het bestand is tegen onverhoopt morsen met veel soorten chemische middelen zoals drukkersinkt en smeermiddelen. Daarnaast is het eenvoudig te reinigen.
 • Bestand tegen zware belasting: PVC is zelfs bestand tegen het gebruik van zware apparatuur en machines, ook als deze moeten worden verschoven.

Vraag over een vloer?

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

Centraal gelegen
Kwalitatieve vloeren
Grote en kleine projecten
Snelle respons
Expert in de B2B branche

VOORDELEN BOEKHOUT PVC

 • Antislip, ook als de vloer nat is

  PVC blijft in natte toestand veilig te belopen, zonder extra risico om uit te glijden. Ook vlak na reiniging, na morsen van vloeistoffen of bij ingelopen regen/sneeuw.

 • Hygiënisch (volgens HACCP-norm) en eenvoudig te reinigen

  Een vloeistofdichte PVC-vloer past binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek ('Hazard Analysis and Critical Control Points'). HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen. Dankzij de thermisch gelaste naden heeft u een naadloze vloer die snel en grondig met water en schoonmaakmiddelen kan worden schoongemaakt. Er is nergens ruimte voor zich ophopende vuilresten. Daarmee past de vloer in een HACCP-genormeerde bedrijfsomgeving. Omdat de vloer volledig naadloos wordt gemonteerd, krijgen vuil en vettigheid geen kans om zich op te hopen. Het is tevens mogelijk om de tegels naadloos door te laten lopen op uw (keuken-)wand. Dit is niet alleen extra hygiënisch, maar geeft ook een representatieve, luxe uitstraling.

 • Vloeistofdicht (VVV-verklaring)

  PVC in combinatie met thermisch gelaste naden, maken de vloer volledig vloeistofdicht. De vloer is geschikt voor het verkrijgen van de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV).

 • Stootbestendig en slijtvast

  Schuiven met spullen, rijden met voertuigen, karren of bureaustoelen en belasting door veelvuldig belopen: deze vloer kan er tegen. Ook bij zware omstandigheden gaat PVC lang mee. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Scheurbestendig en veerkrachtig

  Het sterke PVC van Boekhout Bedrijfsvloeren scheurt niet, ook niet na jaren intensief gebruik. Samen met de slijtvaste en stootbestendige eigenschappen maakt dit de vloer bijna onverwoestbaar, hygiënisch en veilig. PVC is door de dempende, veerkrachtige werking comfortabel en ondersteunend voor medewerkers die veel staand of lopend werk doen.

 • Snel gelegd en zwaar belastbaar

  De bedrijfsvloeren kunnen vaak in een dag worden gelegd. Uw nieuwe vloer is dezelfde dag nog te belopen. De vloer heeft een bijzonder hoge drukbelastbaarheid. Het is bestand tegen een zware inventaris en veelvuldige belasting van voertuigen en machines.

 • Geschikt voor elke dragende ondervloer

  Iedere ondervloer is geschikt voor een PVC bedrijfsvloer.

 • Bestand tegen veel logen, zuren en chemicaliën

  Het dikke en sterke PVC is bestand tegen de inwerking van veel chemische stoffen.

Omdat verschillende kleuren PVC-tegels kunnen worden gecombineerd, is het mogelijk om uw drukkerij een combinatie van verschillende kleuren en belijning geven. Hiermee kunt u bijvoorbeeld specifieke afdelingen, looproutes en werkplekken markeren. Wij informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden.

 

Uw aankoop staat garant voor service en een snelle levering

Onze heldere visie en jarenlange ervaring garanderen een strakke planning en open communicatie. Wij zorgen voor een duidelijk plaatsingsplan en minimale hinder bij het leggen van de vloer, volledig afgestemd op uw wensen. Dit werkt zowel voor u als klant als voor ons het prettigst en is daarbij tijd- en kostenbesparend.

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Boekhout Bedrijfsvloeren levert en plaatst snel. Uw drukkerij hoeft niet gesloten te worden omdat wij gefaseerd kunnen leggen. Dat wil zeggen dat u slechts een kleine sectie hoeft te ontruimen, in de overige gedeeltes kan worden doorgewerkt door uw personeel. Een PVC vloer kan op iedere ondervloer worden aangebracht zonder ingewikkelde voorbereidingen. Uw drukkerijvloer kan na de minimale droogtijd direct worden belast.

 

Oftewel: wij bieden een perfect verlijmde drukkerijvloer, in korte tijd gelegd en met volledige garantie.

 

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133056 Magazine

iconfinder 24 2133056 Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133056 Bestekinformatie

iconfinder 24 2133056 Specificaties

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren