Vloeistofdichte Boekhout Drukkerij vloeren

Een pvc vloer van Boekhout is naast vloeistofdicht ook ijzersterk, zeer stootvast en daarmee de perfecte drukkerijvloer. Hoe zwaar de drukpersen en andere machines uw vloer ook belasten, hij kan het aan, is slijtvast en effectief te reinigen.

Vloeistofdichte pvc drukkerijvloer van Boekhout

 • Stootvast en sterk: in- en uitrijdende auto’s, zware machines en trillende installaties vragen om een sterke, stootvaste en geluiddempende ondergrond.

 • Duurzaam: bij een grote investering wilt u dat deze lang mee gaat. Gebruik van gerecycled PVC, de vloeistofdichtheid en de wijze van reinigen helpen het milieu te sparen.

 • Vloeistofdicht: van olie en vetten tot koelvloeistof, het is belangrijk dat er niets weglekt naar andere ruimtes of de bodem, zodat uw bedrijf garant staat voor hygiëne en de vloeistofdichtheidsnorm VVV.

 • Eenvoudig en snel te reinigen: olie, vetten, smeermiddelen en andere chemicaliën zorgen voor zwaar bevuilde vloeren. Voor veiligheid, comfort en een professionele uitstraling, dient uw vloer grondig schoon te zijn.

Vraag over een vloer?

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

Meer dan 20 jaar ervaring
De meest complete service
Centraal gelegen
Kwalitatieve vloeren
Grote en kleine projecten
Snelle respons
Expert in de B2B branche

VOORDELEN BOEKHOUT PVC

 • Antislip, ook als de vloer nat is

  PVC blijft in natte toestand veilig te belopen, zonder extra risico om uit te glijden. Ook vlak na reiniging, na morsen van vloeistoffen of bij ingelopen regen/sneeuw.

 • Geluiddempend

  De PVC toplaag heeft een isolerende en geluiddempende werking. Hierdoor kan er comfortabel en rustig worden gewerkt.

 • Veerkrachtig

  PVC is door de dempende, veerkrachtige werking comfortabel en ondersteunend voor medewerkers die veel staand of lopend werk doen.

 • Hygiënisch (volgens HACCP-norm)

  Een vloeistofdichte PVC-vloer past binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek ('Hazard Analysis and Critical Control Points'). HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen.

 • Stootbestendig en slijtvast

  Schuiven met spullen, rijden met voertuigen, karren of bureaustoelen en belasting door veelvuldig belopen: deze vloer kan er tegen. Ook bij zware omstandigheden gaat PVC lang mee. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Vloeistofdicht (VVV-verklaring)

  PVC in combinatie met thermisch gelaste naden, maken de vloer volledig vloeistofdicht. De vloer is geschikt voor het verkrijgen van de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV).

 • Scheurbestendig

  Het sterke PVC van Boekhout Bedrijfsvloeren scheurt niet, ook niet na jaren intensief gebruik. Samen met de slijtvaste en stootbestendige eigenschappen maakt dit de vloer bijna onverwoestbaar, hygiënisch en veilig.

 • Snel gelegd en direct te belopen

  De bedrijfsvloeren kunnen vaak in een dag worden gelegd. Uw nieuwe vloer is dezelfde dag nog te belopen.

 • Gefaseerd aan te brengen

  Het is mogelijk om de bedrijfsvloer in fases aan te laten brengen. Wij maken dan samen met u een planning welke dagen er gelegd kan worden. Zo hoeft u uw bedrijf niet te sluiten tijdens de werkzaamheden.

 • Eenvoudig te reinigen

  Dankzij de thermisch gelaste naden heeft u een naadloze vloer die snel en grondig met water en schoonmaakmiddelen kan worden schoongemaakt. Er is nergens ruimte voor zich ophopende vuilresten. Daarmee past de vloer in een HACCP-genormeerde bedrijfsomgeving.

 • Geschikt voor vloerverwarming

  Met vloerverwarming combineert u comfort en bewust energiegebruik. Bij een PVC-vloer is vloerverwarming toepasbaar.

 • Representatief en naadloos

  Omdat de vloer volledig naadloos wordt gemonteerd, krijgen vuil en vettigheid geen kans om zich op te hopen. Het is tevens mogelijk om de tegels naadloos door te laten lopen op uw (keuken-)wand. Dit is niet alleen extra hygiënisch, maar geeft ook een representatieve, luxe uitstraling.

 • Gerecycled pvc

  Onze PVC vloeren zijn geproduceerd uit 100% gerecycled PVC. De vloeistofdichtheid garandeert dat gelekte chemicaliën niet in het milieu terechtkomen.

 • Geschikt voor elke dragende ondervloer

  Iedere ondervloer is geschikt voor een PVC bedrijfsvloer.

 • Bestand tegen veel logen, zuren en chemicaliën

  Het dikke en sterke PVC is bestand tegen de inwerking van veel chemische stoffen.

 • Bestand tegen zware belasting

  De vloer heeft een bijzonder hoge drukbelastbaarheid. Het is bestand tegen een zware inventaris en veelvuldige belasting van voertuigen en machines.

Boekhout vloeistofdichte pvc vloeren, de juiste bedrijfsvloer voor iedere drukkerij.

Een drukkersvloer moet zeer stootvast zijn en bestand zijn tegen de extreme belasting van de gebruikte machines. De machines en de verdere omstandigheden in een drukkerij stellen ook hoge eisen aan de veiligheid. En dat een drukkerijvloer ook regelmatig gereinigd moet worden, spreekt voor zich. Met een vloeistofdichte pvc vloer van Boekhout bent u op alle eisen voorbereid.

 

Een sterke en duurzame drukkerijvloer, die bovendien hygiënisch en milieuvriendelijk is

In een drukkerij wordt de vloer dagelijks zwaar belast. Of het nu om digitale printapparatuur of zware drukmachines gaat, de vloer moet kunnen omgaan met de trillingen en het gewicht. Ook het opslaan en verplaatsen van pallets papier en drukwerk met palletwagens of heftrucks stelt uiteraard eisen aan uw bedrijfsvloer. De pvc vloeren van Boekhout zijn meer dan geschikt voor deze eisen. Met een maximale drukbelasting van 50kg/cm² kunnen ze het gewicht en de trillingen van uw drukinstallaties zonder problemen aan. Het centimeters dikke pvc is volkomen stootvast en dankzij de slijtvastheid van de pvc tegels heeft u ook jaren na uw investering nog een prachtige vloer in uw drukkerij.

 

In een drukkerij is het vanzelfsprekend dat er wordt gewerkt met chemicaliën. Inkt uiteraard, maar ook smeermiddelen voor machines. U wilt niet dat zulke stoffen zomaar kunnen weglekken als er wordt gemorst en ook wilt u in dat geval snel en grondig kunnen schoonmaken. Met een vloeistofdichte vloer - de pvc vloeren van Boekhout voldoen aan de contact opnemen met onze vloerenadviseurs - zorgt u ervoor dat niets door uw vloer naar andere ruimtes of de grond in kan lekken. Maar tegelijkertijd maakt het uw vloer makkelijk reinigbaar. Zeker dankzij de thermisch dichtgelaste naden is er nergens een plaats waar vuil zich op kan hopen.

 

Alleen al het feit dat de vloer chemisch bestendig is, vloeistofdicht en geen chemicaliën laat doorlekken, maakt uw vloeistofdichte vloer tot een milieuvriendelijke investering. Maar ook zijn de pvc tegels geproduceerd uit 100% gerecycled pvc en kunt u kosten besparen met de warmte-isolerende eigenschappen ervan. Een vloeistofdichte vloer is dus om meerder redenen een duurzame keuze.

 

Een veilige drukkersvloer in een professionele en comfortabele drukkerij

Juist in productieomgevingen als een drukkerij staat de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers bovenaan. Drukpersen staan productie te draaien, palletwagens rijden voorbij en er wordt met chemicaliën gewerkt. In zo'n omgeving is brandvertraging een belangrijke eis. Boekhout vloeren voorzien hierin, want het gebruikte pvc heeft brandvertragende eigenschappen. Daarnaast zijn de vloeren ook bijzonder anti-slip. In een omgeving waar de vloer regelmatig wordt gereinigd, en zeker met water en schoonmaakmiddelen, is dat een belangrijke eigenschap om glij- en valpartijen te voorkomen.

 

Tegelijkertijd zijn onze bedrijfsvloeren wel uiterst comfortabel. Het pvc is ergonomisch veerkrachtig dankzij de gebruikte materialen en dat maakt de vloer tot een prettige werkplek voor personeel dat veel loopt of bij machines staat. De geluidsdempende eigenschappen helpen actief mee de geluidsbelasting voor uw medewerkers te beperken. En op plaatsen in uw drukkersbedrijf waar dat gewenst is, kunt u een vloeistofdichte vloer probleemloos combineren met vloerverwarming.

 

Ondanks de focus op sterkte en veiligheid, kan een drukkerijvloer er nog steeds fraai en representatief uitzien en dat is belangrijk. Niet alleen omdat klanten steeds vaker willen weten hoe het bedrijf van hun leverancier er van binnen uitziet, maar ook omdat het helpt de betrokkenheid en het kwaliteitsdenken van uw eigen medewerkers te stimuleren. U kunt daarbij kiezen uit een groot aantal kleuren en stijlen, maar ook is het mogelijk om bijvoorbeeld uw logo of bedrijfsnaam in de vloertegels laten verwerken. Door te werken met verschillende kleuren en belijningen kunt u verschillende delen van uw drukkerij of werkprocessen visueel van elkaar scheiden.

 

Een snel en perfect verlijmde, kostenefficiënte vloer voor uw drukkerij

Vanuit financieel oogpunt is een vloeistofdichte pvc drukkerijvloer een verstandige keuze. Het schaalvoordeel dat Boekhout heeft als gespecialiseerde aanbieder van deze vloeren, vertaalt zich in scherpe prijzen per vierkante meter voor onze klanten. Maar vooral ook de lage onderhoudskosten en de tijdswinst die met een vloeistofdichte vloer kan worden bereikt bij het reinigen, maken van uw nieuwe bedrijfsvloer een positieve businesscase.

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Het plaatsen van uw nieuwe pvc vloer gaat snel en efficiënt. Onze vloerenexperts overleggen met u en maken een gedetailleerd plaatsingsplan. Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met uw planning om de onderbreking van de drukkerij werkzaamheden tot een minimum te beperken. De vloer kan worden verlijmd op vrijwel ieder type ondervloer zonder ingewikkelde voorbehandelingen en is na plaatsing vrijwel direct en volledig belastbaar. U heeft in korte tijd een perfect verlijmde vloer met vanzelfsprekend volledige garantie.

 

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133056 Magazine

iconfinder 24 2133056 Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133056 Bestekinformatie

iconfinder 24 2133056 Specificaties

Ik wil graag contact met Boekhout Vloeren