banner

Drukkerij vloeren | Boekhout bedrijfsvloeren

Vloeistofdichte pvc drukkerijvloer van Boekhout

Een pvc vloer van Boekhout is naast vloeistofdicht ook ijzersterk, zeer stootvast en daarmee de perfecte drukkerijvloer. Hoe zwaar de drukpersen en andere machines uw vloer ook belasten, hij kan het aan, is slijtvast en effectief te reinigen.

 

Boekhout vloeistofdichte pvc vloeren, de juiste bedrijfsvloer voor iedere drukkerij.

Een drukkersvloer moet zeer stootvast zijn en bestand zijn tegen de extreme belasting van de gebruikte machines. De machines en de verdere omstandigheden in een drukkerij stellen ook hoge eisen aan de veiligheid. En dat een drukkerijvloer ook regelmatig gereinigd moet worden, spreekt voor zich. Met een vloeistofdichte pvc vloer van Boekhout bent u op alle eisen voorbereid.

 

Een sterke en duurzame drukkerijvloer, die bovendien hygiënisch en milieuvriendelijk is

In een drukkerij wordt de vloer dagelijks zwaar belast. Of het nu om digitale printapparatuur of zware drukmachines gaat, de vloer moet kunnen omgaan met de trillingen en het gewicht. Ook het opslaan en verplaatsen van pallets papier en drukwerk met palletwagens of heftrucks stelt uiteraard eisen aan uw bedrijfsvloer. De pvc vloeren van Boekhout zijn meer dan geschikt voor deze eisen. Met een maximale drukbelasting van 50kg/cm² kunnen ze het gewicht en de trillingen van uw drukinstallaties zonder problemen aan. Het centimeters dikke pvc is volkomen stootvast en dankzij de slijtvastheid van de pvc tegels heeft u ook jaren na uw investering nog een prachtige vloer in uw drukkerij.

 

In een drukkerij is het vanzelfsprekend dat er wordt gewerkt met chemicaliën. Inkt uiteraard, maar ook smeermiddelen voor machines. U wilt niet dat zulke stoffen zomaar kunnen weglekken als er wordt gemorst en ook wilt u in dat geval snel en grondig kunnen schoonmaken. Met een vloeistofdichte vloer - de pvc vloeren van Boekhout voldoen aan de contact opnemen met onze vloerenadviseurs - zorgt u ervoor dat niets door uw vloer naar andere ruimtes of de grond in kan lekken. Maar tegelijkertijd maakt het uw vloer makkelijk reinigbaar. Zeker dankzij de thermisch dichtgelaste naden is er nergens een plaats waar vuil zich op kan hopen.

 

Alleen al het feit dat de vloer chemisch bestendig is, vloeistofdicht en geen chemicaliën laat doorlekken, maakt uw vloeistofdichte vloer tot een milieuvriendelijke investering. Maar ook zijn de pvc tegels geproduceerd uit 100% gerecycled pvc en kunt u kosten besparen met de warmte-isolerende eigenschappen ervan. Een vloeistofdichte vloer is dus om meerder redenen een duurzame keuze.

Een veilige drukkersvloer in een professionele en comfortabele drukkerij

Juist in productieomgevingen als een drukkerij staat de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers bovenaan. Drukpersen staan productie te draaien, palletwagens rijden voorbij en er wordt met chemicaliën gewerkt. In zo'n omgeving is brandvertraging een belangrijke eis. Boekhout vloeren voorzien hierin, want het gebruikte pvc heeft brandvertragende eigenschappen. Daarnaast zijn de vloeren ook bijzonder anti-slip. In een omgeving waar de vloer regelmatig wordt gereinigd, en zeker met water en schoonmaakmiddelen, is dat een belangrijke eigenschap om glij- en valpartijen te voorkomen.

 

Tegelijkertijd zijn onze bedrijfsvloeren wel uiterst comfortabel. Het pvc is ergonomisch veerkrachtig dankzij de gebruikte materialen en dat maakt de vloer tot een prettige werkplek voor personeel dat veel loopt of bij machines staat. De geluidsdempende eigenschappen helpen actief mee de geluidsbelasting voor uw medewerkers te beperken. En op plaatsen in uw drukkersbedrijf waar dat gewenst is, kunt u een vloeistofdichte vloer probleemloos combineren met vloerverwarming.

 

Ondanks de focus op sterkte en veiligheid, kan een drukkerijvloer er nog steeds fraai en representatief uitzien en dat is belangrijk. Niet alleen omdat klanten steeds vaker willen weten hoe het bedrijf van hun leverancier er van binnen uitziet, maar ook omdat het helpt de betrokkenheid en het kwaliteitsdenken van uw eigen medewerkers te stimuleren. U kunt daarbij kiezen uit een groot aantal kleuren en stijlen, maar ook is het mogelijk om bijvoorbeeld uw logo of bedrijfsnaam in de vloertegels laten verwerken. Door te werken met verschillende kleuren en belijningen kunt u verschillende delen van uw drukkerij of werkprocessen visueel van elkaar scheiden.

 

Een snel en perfect verlijmde, kostenefficiënte vloer voor uw drukkerij

Vanuit financieel oogpunt is een vloeistofdichte pvc drukkerijvloer een verstandige keuze. Het schaalvoordeel dat Boekhout heeft als gespecialiseerde aanbieder van deze vloeren, vertaalt zich in scherpe prijzen per vierkante meter voor onze klanten. Maar vooral ook de lage onderhoudskosten en de tijdswinst die met een vloeistofdichte vloer kan worden bereikt bij het reinigen, maken van uw nieuwe bedrijfsvloer een positieve businesscase.

 

Het plaatsen van uw nieuwe pvc vloer gaat snel en efficiënt. Onze vloerenexperts overleggen met u en maken een gedetailleerd plaatsingsplan. Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met uw planning om de onderbreking van de drukkerij werkzaamheden tot een minimum te beperken. De vloer kan worden verlijmd op vrijwel ieder type ondervloer zonder ingewikkelde voorbehandelingen en is na plaatsing vrijwel direct en volledig belastbaar. U heeft in korte tijd een perfect verlijmde vloer met vanzelfsprekend volledige garantie.

Enkele voordelen van een vloeistofvrije pvc vloer voor uw drukkerij

 Zeer slijtvast en stootvast
 Hygiënisch (voldoet aan HACCP normen)
 Vloeistofdicht (voldoet aan VVV normen)
 Brandvertragend
 Eenvoudig te reinigen
 Antislip
 Strak en stijlvol
 Chemisch bestendig
 Hoogwaardig verlijmd
 Ergonomisch
 Veerkrachtig
 Warmte- en geluidisolerend
 Geschikt voor vloerverwarming
 Milieuvriendelijk

erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving