Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Wat zit er in het welkomstpakket?

In principe bevat ieder welkomstpakket dezelfde inhoud, ongeacht de omvang van het project.(wanneer het gratis leveren van reinigingsmiddelen niet wenselijk is door eventuele contracten en/of certificering hebben wij welkomstpakket zonder reinigingsmiddelen).

Met dit pakket kunt u vanaf de eerste dag direct aan de slag met het juiste onderhoud en reinigingen. Wat zit er in zo’n pakket?

  •   Boekhout 5 Liter reiniging Extra 
  •   Boekhout 5 liter reiniging Neutraal 
  •   'Boekhout welkomstboekje' 
  •   Geplastificeerd reinigingsadvies extra + tips 
  •   Geplastificeerd reinigingsadvies neutraal + tips 
  •   'Putdekselwipper' 

U blij, wij blij 

Zoveel producten, helemaal kosteloos? Ja, eerlijk is eerlijk, het is meer dan alleen de vertrouwde service die wij leveren. Een goed onderhoud, daar profiteert iedereen van mee. In welke branche u ook onderneemt, het werkt nou eenmaal het prettigst op een mooie, goed onderhouden, hygiënische ondergrond. U houdt niet alleen uzelf en uw personeel tevreden, maar ook uw klanten en andere bezoekers van het bedrijfspand, die bij het zien van een strakke vloer meteen een gedegen indruk krijgen van uw bedrijf en de kwaliteit van de PVC-vloer.

 Kortom: Een goed onderhouden vloer, daar willen wij graag in investeren. Het is tenslotte niet alleen een visitekaartje voor uw eigen onderneming, maar indirect ook voor onszelf.

Voordelen van een Boekhout vloeistofdichte vloer

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Veel gestelde vragen

Wat is een Boekhout vloeistofdicht vloersysteem?

Boekhout vloersystemen zijn vloeistofdichte vloeren gemaakt van ijzersterk PVC. De vloeren zijn 10 mm dik, antislip tot in de kern en vrijwel over iedere ondervloer te plaatsen.

Hoe kan ik Boekhout reinigingsmiddelen bestellen?

U kunt eenvoudig Boekhout reinigingsmiddelen bestellen via onze website of door de QR-code op de achterkant van uw Boekhout reinigingsmiddelflacon te scannen.

Hoe moet ik mijn vloer reinigen?

Het reinigen van de vloer moet op de juiste manier gebeuren om schade te voorkomen. Het is belangrijk om de juiste verhouding tussen reinigingsmiddel en water te gebruiken en geen residu van opgedroogd reinigingsmiddel achter te laten. U vindt gedetailleerde reinigingsinstructies op deze pagina.

Klik hier voor meer veel gestelde vragen

Toch nog vragen over het onderhoud?

In de bijgeleverde documenten worden al veel vragen beantwoord en tips gegeven. Toch kan het voorkomen dat u nog vragen heeft. Dat is geen enkel probleem. Wij zijn dagelijks goed te bereiken voor alle onzekerheden en vragen. Geen vraag is te gek en wij helpen u graag.

Zijn de 5-liter-flacons leeg? De reinigingsmiddelen zijn ook bij Boekhout aan te schaffen. Deze middelen zijn speciaal ontwikkeld voor onze vloer. Wij verkopen deze reinigingsmiddelen tegen een zeer scherpe inkoopsprijs en bieden dit dan ook als een ‘service-artikel’ aan.

De middelen zijn hier na te bestellen.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies