Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Vloeistofdichte vloeren

Onze liplas- en groefstalen zijn compacte voorbeelden van onze Boekhout PVC-tegels, elk met een afmeting van 490x490x10 mm of 500x500x10mm. Deze tegels zijn bij uitstek geschikt voor professionele omgevingen waar een vloeistofdichte vloer een vereiste is, zoals HACCP-omgevingen, horecakeukens, garages en intensief gebruikte werkplaatsen. Zelfs in privégarages geven klanten vaak de voorkeur aan deze bewezen vloeistofdichte vloer.

De permanente vloeistofdichte vloer wordt bevestigd aan de ondergrond met een professionele 2-componenten lijm, waarbij de tegels ook onderling koud worden gelast. Vervolgens wordt de vloer vloeistofdicht gemaakt door de tegelnaad open te frezen en deze thermisch te lassen met een PVC lasveter, zoals getoond op het meegeleverde lasblokje.

Lasblokje

Het lasblokje toont de lasveterverbinding tussen twee vloeistofdichte tegels. Na het lijmen van de tegels worden ze thermisch aan elkaar gelast met een PVC lasveter, wat resulteert in een volledig vloeistofdichte verbinding. Voor vloeistofdichte vloeren worden altijd PVC-tegels van 10 mm dikte gebruikt.

Lasveter

Bij het proefpakket voegen we een PVC lasveter van 5 mm diameter toe. Deze wordt gesmolten tussen de vloeistofdichte PVC-tegels om de vloer volledig vloeistofdicht en naadloos te maken. Het lasblokje toont de gelaste versie van de lasveter.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

PVC verhuisbare kliktegels

Onze Boekhout klikvloer is eenvoudig zelf aan te brengen. Deze kostenefficiënte tegels zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als onze vloeistofdichte PVC-vloeren. Belangrijk om te weten: een clickvloer is niet vloeistofdicht en is bedoeld voor licht intensief gebruik in droge omgevingen. Tevens is de klikvloer niet geschikt voor langdurige blootstelling aan direct zonlicht of grote temperatuurverschillen, aangezien deze zwevend wordt aangebracht en PVC van nature enigszins kan krimpen en uitzetten bij temperatuurvariaties.

PVC Designvloer

Onze designvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en zijn ontworpen voor ruimtes waarin interieur, styling en vormgeving centraal staan. Deze tegels zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze ideaal zijn voor kantoren, restaurants, vergaderruimtes en woningen. Let op: deze stroken zijn niet geschikt voor garages en werkplaatsen.

PVC Oplooptegels voor hoogteverschillen

Los moeiteloos hoogteverschillen tussen verschillende vloeren op met onze PVC oplooptegels. Naast standaardoplossingen bieden wij maatwerk aan, aangepast aan de specifieke behoeften van uw situatie. Of u nu een mise en place kar door de keuken rijdt of met een grote vrachtwagen manoeuvreert, wij hebben geschikte oplossingen om de overgang soepel te laten verlopen. Kies voor praktisch en duurzaam, zelfs bij complexe logistieke uitdagingen.

De veelzijdigheid van Boekhout PVC-vloeren biedt oplossingen voor diverse omgevingen en toepassingen, waardoor u verzekerd bent van hoogwaardige kwaliteit en functionaliteit.

Voordelen van een vloeistofdichte Boekhout Bedrijfsvloer

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Veelgestelde vragen

Voor welke toepassing is de vloer geschikt?

De vloeistofdichte vloeren zijn geschikt voor bijna alle toepassingen en sectoren! Ze worden vaak gebruikt in horecakeukens, koel- en vriescellen, horeca-omgevingen, professionele garages, werkplaatsen en industriële settings. Er zijn talloze toepassingen waarvoor onze vloeren geschikt zijn!

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Ontdek meer met onze proefpakket documentatie

Benieuwd naar meer informatie over ons PVC proefpakket? Voor gedetailleerde inzichten, technische specificaties en handige installatierichtlijnen nodigen we u uit om onze proefpakketdocumentatie te raadplegen. Klik op de onderstaande links voor directe toegang:

Download Proefpakket documentatie

Deze documenten bieden waardevolle informatie om het meeste uit uw proefpakket te halen. Voor eventuele vragen of persoonlijk advies staan we tot uw beschikking. Neem gerust contact met ons op voor verdere assistentie bij het verkennen van onze hoogwaardige vloeroplossingen.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • Garagevloeren

  • Horecavloeren

  • HACCP-vloeren

  • Restaurantvloeren design

Klik hier voor meer toepassingen