Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Eenvoudige installatie en duurzaamheid, maar niet naadloos vloeistofdicht

Bij Boekhout begrijpen we het belang van een gemakkelijke en duurzame vloeroplossing voor uw bedrijf. Onze kliktegels zijn ontworpen voor gebruiksgemak in verschillende omgevingen.

Deze tegels hebben een handig kliksysteem en zijn sterk en duurzaam. Ze zijn van zichzelf vloeistofdicht, wat betekent dat vloeistoffen niet door de tegels zelf kunnen lekken.

Echter, het is belangrijk om te weten dat de naden tussen de tegels niet volledig gesloten zijn, waardoor vloeistoffen tussen de tegels kunnen sijpelen. Daarom zijn deze tegels niet geschikt voor toepassingen waar een volledig vloeistofdichte vloer vereist is.

Houd er rekening mee dat onze kliktegels ideaal zijn voor situaties waarin volledige vloeistofdichtheid niet nodig is, zoals in veel commerciële en industriële omgevingen waar gemak en duurzaamheid centraal staan.

Kies voor onze kliktegels en investeer in een vloeroplossing die eenvoud en duurzaamheid biedt, maar wees bewust van de open naden tussen de tegels als vloeistofdichtheid cruciaal is voor uw toepassing.