Vloeistofdichte Boekhout Discotheekvloer

De vloeistofdichte pvc vloeren van Boekhout zijn ideaal voor horecaruimtes, en zeker als discotheekvloer zijn ze bijzonder geschikt. Zoals iedere horecazaak moeten de vloeren daar stevig en onverslijtbaar zijn, maar door het uitbundige gefeest binnen een discotheek, geldt die eis daar nog net wat sterker. Onze pvc vloeren zijn er prima bestand tegen het uitbundige gedrag van uw gasten.

Op zoek naar een ideale discotheekvloer?

 • Stootvast en sterk: in- en uitrijdende auto’s, zware machines en trillende installaties vragen om een sterke, stootvaste en geluiddempende ondergrond.

 • Duurzaam: bij een grote investering wilt u dat deze lang mee gaat. Gebruik van gerecycled PVC, de vloeistofdichtheid en de wijze van reinigen helpen het milieu te sparen.

 • Vloeistofdicht: van olie en vetten tot koelvloeistof, het is belangrijk dat er niets weglekt naar andere ruimtes of de bodem, zodat uw bedrijf garant staat voor hygiëne en de vloeistofdichtheidsnorm VVV.

 • Eenvoudig en snel te reinigen: olie, vetten, smeermiddelen en andere chemicaliën zorgen voor zwaar bevuilde vloeren. Voor veiligheid, comfort en een professionele uitstraling, dient uw vloer grondig schoon te zijn.

Snel en goed geplaatst

U ondervindt minimale hinder door het leggen van de vloer. Onze vloerenexperts maken een gedetailleerd plaatsingsplan en stemmen dat met u af.

Een PVC vloer kan op iedere ondervloer worden aangebracht zonder ingewikkelde voorbereidingen. Door de vloer gefaseerd te leggen kunt u doorwerken terwijl de vakmannen van Boekhout uw vloer plaatsen. De PVC vloer kan na de minimale droogtijd direct worden belast.

Kortom: u heeft in korte tijd een perfect verlijmde vloer met vanzelfsprekend volledige garantie.

Vraag over een vloer?

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

Meer dan 20 jaar ervaring
De meest complete service
Centraal gelegen
Kwalitatieve vloeren
Grote en kleine projecten
Snelle respons
Expert in de B2B branche

VOORDELEN BOEKHOUT PVC

 • Antislip, ook als de vloer nat is

  PVC blijft in natte toestand veilig te belopen, zonder extra risico om uit te glijden. Ook vlak na reiniging, na morsen van vloeistoffen of bij ingelopen regen/sneeuw.

 • Geluiddempend

  De PVC toplaag heeft een isolerende en geluiddempende werking. Hierdoor kan er comfortabel en rustig worden gewerkt.

 • Veerkrachtig

  PVC is door de dempende, veerkrachtige werking comfortabel en ondersteunend voor medewerkers die veel staand of lopend werk doen.

 • Hygiënisch (volgens HACCP-norm)

  Een vloeistofdichte PVC-vloer past binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek ('Hazard Analysis and Critical Control Points'). HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen.

 • Stootbestendig en slijtvast

  Schuiven met spullen, rijden met voertuigen, karren of bureaustoelen en belasting door veelvuldig belopen: deze vloer kan er tegen. Ook bij zware omstandigheden gaat PVC lang mee. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Vloeistofdicht (VVV-verklaring)

  PVC in combinatie met thermisch gelaste naden, maken de vloer volledig vloeistofdicht. De vloer is geschikt voor het verkrijgen van de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV).

 • Scheurbestendig

  Het sterke PVC van Boekhout Bedrijfsvloeren scheurt niet, ook niet na jaren intensief gebruik. Samen met de slijtvaste en stootbestendige eigenschappen maakt dit de vloer bijna onverwoestbaar, hygiënisch en veilig.

 • Snel gelegd en direct te belopen

  De bedrijfsvloeren kunnen vaak in een dag worden gelegd. Uw nieuwe vloer is dezelfde dag nog te belopen.

 • Gefaseerd aan te brengen

  Het is mogelijk om de bedrijfsvloer in fases aan te laten brengen. Wij maken dan samen met u een planning welke dagen er gelegd kan worden. Zo hoeft u uw bedrijf niet te sluiten tijdens de werkzaamheden.

 • Eenvoudig te reinigen

  Dankzij de thermisch gelaste naden heeft u een naadloze vloer die snel en grondig met water en schoonmaakmiddelen kan worden schoongemaakt. Er is nergens ruimte voor zich ophopende vuilresten. Daarmee past de vloer in een HACCP-genormeerde bedrijfsomgeving.

 • Geschikt voor vloerverwarming

  Met vloerverwarming combineert u comfort en bewust energiegebruik. Bij een PVC-vloer is vloerverwarming toepasbaar.

 • Representatief en naadloos

  Omdat de vloer volledig naadloos wordt gemonteerd, krijgen vuil en vettigheid geen kans om zich op te hopen. Het is tevens mogelijk om de tegels naadloos door te laten lopen op uw (keuken-)wand. Dit is niet alleen extra hygiënisch, maar geeft ook een representatieve, luxe uitstraling.

 • Gerecycled pvc

  Onze PVC vloeren zijn geproduceerd uit 100% gerecycled PVC. De vloeistofdichtheid garandeert dat gelekte chemicaliën niet in het milieu terechtkomen.

 • Geschikt voor elke dragende ondervloer

  Iedere ondervloer is geschikt voor een PVC bedrijfsvloer.

 • Bestand tegen veel logen, zuren en chemicaliën

  Het dikke en sterke PVC is bestand tegen de inwerking van veel chemische stoffen.

 • Bestand tegen zware belasting

  De vloer heeft een bijzonder hoge drukbelastbaarheid. Het is bestand tegen een zware inventaris en veelvuldige belasting van voertuigen en machines.

Vloeistofdichte pvc discotheekvloeren van Boekhout

De vloeistofdichte pvc vloeren van Boekhout zijn ideaal voor horecaruimtes, en zeker als discotheekvloer zijn ze bijzonder geschikt. Zoals iedere horecazaak moeten de vloeren daar stevig en onverslijtbaar zijn, maar door het uitbundige gefeest binnen een discotheek, geldt die eis daar nog net wat sterker. Onze pvc vloeren zijn er prima bestand tegen het uitbundige gedrag van uw gasten.

 

Boekhout vloeistofdichte pvc discotheekvloeren, de juiste bedrijfsvloer voor uw dancing

De vloeren in uw discotheek, dancing of andere dansgelegenheid krijgen natuurlijk nogal wat te verduren. En dan hebben we het niet eens alleen over de dansvloer, want daarvoor heeft u misschien wel een speciale vloer met verlichting of andere specials laten installeren. Juist ook alle andere vloeren moeten veel kunnen hebben en gemakkelijk zijn te reinigen, of het nu de garderobe betreft of een ruimte met zitjes. En uiteraard wilt u een vloer die er ook gewoon mooi uitziet en veilig is. Onze pvc vloeren bieden u die perfecte combinatie van eigenschappen.

 

Een sterke en hygiënische dancing vloer die ook uiterst duurzaam en milieuvriendelijk is

Uw discotheekvloer wordt natuurlijk zwaar belast. Uw bezoekers zijn natuurlijk net wat drukker en uitbundiger dan in andere horecazaken en brengen hun energie en enthousiasme natuurlijk mee van de dansvloer naar de andere ruimtes. U wilt dus een vloer hebben die geschikt is voor alle ruimtes in uw dancing, van de looppaden tot de garderobe en toiletten. Die discotheekvloer moet stevig zijn, robuust en onverslijtbaar. Dan komt u vanzelf uit bij een sterke pvc vloer van Boekhout. Hoe zwaar de belasting ook is, hoe hard er ook gestampt wordt en hoeveel glas er ook op uw vloer terechtkomt, ook jaren later zal de vloer er nog uitstekend uitzien. Ook uw zware inventaris, van dj-installaties tot barmeubels, vormen geen enkel probleem voor onze pvc vloeren.

 

Minstens zo belangrijk is dat u na een lange party-night de vloer uitgebreid en goed wilt kunnen schoonmaken. Dan is het ideaal als er in die vloer geen naden zitten waar vuil zich kan ophopen en ook nergens water en schoonmaakmiddelen kunnen weglekken. Dankzij de thermische lassen waarmee de pvc tegels aan elkaar worden gelast, heeft u een volmaakt vloeistofdichte pvc vloer in uw discotheekpand. De vloeistofdichtheid is zo goed dat de vloer voldoet aan de strenge eisen van de vloeistofdichtheidsnorm VVV (Verklaring Vloeistofdichte Voorziening). Dat is niet alleen handig bij het schoonmaken, maar ook als er drankjes vallen of de vloer nat wordt in de toiletruimtes. Omdat de vloer zelfs aan de HACCP Hygiëne eisen voldoet, is de vloer ook voor uw keukengedeelte de ideale vloer. U werkt met één vloerconcept voor uw gehele discotheekcomplex.

 

Last but not least krijgt u een milieuvriendelijke vloer in uw discotheek, en dat is niet onbelangrijk voor veel van uw klanten. Voor de pvc tegels is gebruik gemaakt van 100% gerecycled pvc en dat zorgt ervoor dat uw vloer hoog scoort op het criterium duurzaamheid. Nog los van het feit dat u dankzij het vloeistofdichte karakter van de vloer zeker weet dat er geen schoonmaakmiddelen en andere chemicaliën naar de bodem kunnen lekken. Bovendien kunt u overdag tijdens werkzaamheden waarschijnlijk de verwarming wat lager zetten, want de pvc vloer is warmte-isolerend.

Een mooie, veilige en comfortabele discovloer

Brand in uw discotheek, u moet er niet aan denken en bij alles dat u aan de inrichting van uw dansgelegenheid verandert, zult u nadenken over brandveiligheid en andere veiligheidsaspecten van uw discotheek. Onze vloeistofdichte pvc vloer helpt u daarbij. In het pvc zijn materialen verwerkt die een brandvertragend effect hebben en dus de ontwikkeling van brand in uw discotheek helpen afremmen. Daarnaast is de vloer ook om andere reden bijzonder veilig. De anti-slip eigenschappen van onze pvc vloeren beperken het risico op valpartijen op de wandelroutes, het bargedeelte, bij de zitjes en in de garderobe van uw discotheek. Ook als het warm is, de mensen bezweet en de vloer vochtig.

 

Welk tijdperk, muzieksoort of dancestyle ook het centrale thema van uw discotheek is, wij hebben een vloer die daarbij past. De Boekhout vloeistofdichte vloeren zijn beschikbaar in een groot assortiment aan kleuren en stijlen en dankzij de opbouw uit losse tegels kunt u daar nog vrijuit mee combineren ook. U kunt dus werken met kleurcombinaties, bijvoorbeeld om de routing door uw discotheek te accentueren of verschillende ruimtes binnen de discotheek te accentueren. Ook kunnen we een mooi logo in uw vloer laten terugkomen.

 

Uw personeel rent heen en weer op drukke avonden, maar ook voor uw gasten hoopt u dat ze zich prettig voelen op uw discotheekvloer. Dat lukt met onze pvc vloeren, want dankzij de ergonomisch veerkrachtige pvc tegels is het prettig staan en lopen. Voor de rustigere delen van uw zaak zal het bovendien fijn zijn dat de tegels een geluidsdempend effect hebben. Voor werkruimtes zoals kantoorruimtes is het wellicht prettig dat de pvc vloer kan worden gecombineerd met vloerverwarming.

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Een bijzonder betaalbare, onderhoudsvriendelijke en professioneel geplaatste discotheekvloer

Discotheken zijn geen kleine horecabedrijfjes en met het grote vloeroppervlak van uw horeca onderneming zult u kritisch zijn op de kosten per vierkante meter. Omdat Boekhout als specialist in vloeistofdichte pvc bedrijfsvloeren scherp inkoopt, zullen de kosten u aangenaam verrassen. Nog positiever is uw rekensom als u kijkt naar de totale kosten per vierkante meter per jaar, want de vloer is bijzonder onderhoudsarm, zeer snel te reinigen en gaat zeer lang mee terwijl hij bijzonder mooi blijft.

 

We plaatsen uw vloer zeer snel. Samen met u en uw medewerkers maken onze vloerenexperts een sluitend vloerenplan. Omdat de pvc vloer op vrijwel iedere ondervloer kan worden verlijmd zonder complexe en langdurende voorbehandelingen, is het plaatsen snel gebeurd. Omdat er na plaatsing vrijwel geen droogtijd is en de vloer erna direct volledig kan worden belast, zal uw vloer weer snel beschikbaar zijn voor uw discogasten.

 

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133056 Magazine

iconfinder 24 2133056 Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133056 Bestekinformatie

iconfinder 24 2133056 Specificaties

Ik wil graag contact met Boekhout Vloeren