banner

PVC Vloeren van Boekhout zijn direct zwaar belastbaar

Direct zwaar belastbaar

Onze pvc vloeren worden volgens een standaard aanpak geplaatst door vakmensen met vele jaren ervaring in het plaatsen van bedrijfsvloeren. Boekhout doet geen concessies aan kwaliteit bij dit proces, omdat de plaatsing uw pvc vloer van grote invloed is op de uiteindelijke kwaliteit.

 

Tegelijkertijd kunt u als ondernemer al snel weer over uw bedrijfsruimte beschikken. Bij het voorbereiden van het werk aan de vloer proberen we dat in overleg met u zodanig in te plannen dat uw bedrijfsvoering minimaal worden gehinderd door onze werkzaamheden.

 

Belangrijk daarbij is dat zowel de voorbereidende activiteiten als de afronding van het werk snel gebeuren. De vloer kan veelal op de ondervloer worden aangebracht zonder ingewikkelde voorbewerkingen. De ondervloer wordt stofarm geschuurd en daarmee ontdaan van de laatste oneffenheden. Vervolgens worden de tegels tegen de vloer gelijmd en daarna onderling verlijmd. Als de pvc tegels daarna ook nog thermisch zijn gelast, kan de vloer daarna direct en zwaar worden belast. Er is geen lange droogtijd, uw vloer kan onmiddellijk intensief worden gebruikt.

 

Meer weten over PVC vloeren?

erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving