Vloeistofdichte Dierenasielvloeren

Bent u op zoek naar een krasvaste, vloeistofdichte vloer voor uw dierenopvang? PVC vloertegels zijn geschikt voor toepassing in een dierenasiel, dierenpension of (vogel-)opvang. Met name vanwege de hygiëne, slijtvastheid en veiligheid voor mens en dier. Maar PVC heeft meer kwaliteiten die voordelig zijn voor een dierenasiel.

 

Benieuwd hoe het ervaren kan worden vanuit uw kant?

 

Dierenasiel Leiden heeft een leuke blog geplaatst over hun nieuwe vloer. 

Vloeistofdichte pvc dierenasielvloeren van Boekhout

 • Geluiddempend: dieren zijn nou eenmaal niet stil. Met PVC wordt geluid gedempt en daarmee vermindert u geluidshinder voor uw klanten, uw personeel en uw omgeving.

 • Vloeistofdicht (VVV-verklaring): wij leggen de vloer volledig vloeistofdicht, gebruik van water of andere vloeistoffen vormt geen probleem. Er zal ook niks kunnen weglekken naar de bodem.

 • Hygiënisch (volgens HACCP-norm): PVC vloertegels zijn bestand tegen vuil en urine en eenvoudig te reinigen. Door de thermisch gelaste naden blijft er geen viezigheid achter in naden en kan er ook niks weglekken.

 • Eenvoudig en snel te reinigen: olie, vetten, smeermiddelen en andere chemicaliën zorgen voor zwaar bevuilde vloeren. Voor veiligheid, comfort en een professionele uitstraling, dient uw vloer grondig schoon te zijn.

Vraag over een vloer?

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

Centraal gelegen
Kwalitatieve vloeren
Grote en kleine projecten
Snelle respons
Expert in de B2B branche

VOORDELEN BOEKHOUT PVC

 • Antislip, ook als de vloer nat is

  PVC blijft in natte toestand veilig te belopen, zonder extra risico om uit te glijden. Ook vlak na reiniging, na morsen van vloeistoffen of bij ingelopen regen/sneeuw.

 • Hygiënisch (volgens HACCP-norm) en eenvoudig te reinigen

  Een vloeistofdichte PVC-vloer past binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek ('Hazard Analysis and Critical Control Points'). HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen. Dankzij de thermisch gelaste naden heeft u een naadloze vloer die snel en grondig met water en schoonmaakmiddelen kan worden schoongemaakt. Er is nergens ruimte voor zich ophopende vuilresten. Daarmee past de vloer in een HACCP-genormeerde bedrijfsomgeving. Omdat de vloer volledig naadloos wordt gemonteerd, krijgen vuil en vettigheid geen kans om zich op te hopen. Het is tevens mogelijk om de tegels naadloos door te laten lopen op uw (keuken-)wand. Dit is niet alleen extra hygiënisch, maar geeft ook een representatieve, luxe uitstraling.

 • Vloeistofdicht (VVV-verklaring)

  PVC in combinatie met thermisch gelaste naden, maken de vloer volledig vloeistofdicht. De vloer is geschikt voor het verkrijgen van de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV).

 • Stootbestendig en slijtvast

  Schuiven met spullen, rijden met voertuigen, karren of bureaustoelen en belasting door veelvuldig belopen: deze vloer kan er tegen. Ook bij zware omstandigheden gaat PVC lang mee. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Scheurbestendig en veerkrachtig

  Het sterke PVC van Boekhout Bedrijfsvloeren scheurt niet, ook niet na jaren intensief gebruik. Samen met de slijtvaste en stootbestendige eigenschappen maakt dit de vloer bijna onverwoestbaar, hygiënisch en veilig. PVC is door de dempende, veerkrachtige werking comfortabel en ondersteunend voor medewerkers die veel staand of lopend werk doen.

 • Snel gelegd en zwaar belastbaar

  De bedrijfsvloeren kunnen vaak in een dag worden gelegd. Uw nieuwe vloer is dezelfde dag nog te belopen. De vloer heeft een bijzonder hoge drukbelastbaarheid. Het is bestand tegen een zware inventaris en veelvuldige belasting van voertuigen en machines.

 • Geschikt voor elke dragende ondervloer

  Iedere ondervloer is geschikt voor een PVC bedrijfsvloer.

 • Bestand tegen veel logen, zuren en chemicaliën

  Het dikke en sterke PVC is bestand tegen de inwerking van veel chemische stoffen.

Wilt u ook de beste leef- en werkomstandigheden voor uw dieren en de dierenverzorgers? PVC vloertegels zijn de ideale keuze als u een veilige vloer wilt, die jarenlang meegaat.

 

Omdat verschillende kleuren PVC tegels kunnen worden gecombineerd, is het mogelijk om uw dierenopvang te voorzien van een combinatie van verschillende kleuren en belijning. Hiermee kunt u bijvoorbeeld specifieke afdelingen, looproutes en werkplekken markeren.

 

Wij informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden.

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Service en een snelle levering

Het geven van eerlijk advies en goede service is een bewuste keuze, want wij zijn ervan overtuigd dat dit het meest efficiënt is voor beide partijen. Wij zorgen voor een duidelijk plaatsingsplan en minimale hinder bij het leggen van de vloer, volledig afgestemd op uw wensen. Dit is voor u als klant, de ondergebrachte dieren en voor ons het prettigst. Het is daarbij tijd- en kostenbesparend.

 

Boekhout Bedrijfsvloeren levert en plaatst snel. Een PVC vloer kan op iedere ondervloer worden aangebracht zonder ingewikkelde voorbereidingen. Uw vloer kan na de minimale droogtijd direct worden belast, ook door de dieren.

 

Kortom: wij bieden een perfect verlijmde vloer, in korte tijd gelegd en met volledige garantie.

 

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133056Magazine

iconfinder 24 2133056Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133056Bestekinformatie

iconfinder 24 2133056Specificaties

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren