banner

Dierenasiel vloeren | Boekhout Bedrijfsvloeren

Vloeistofdichte pvc dierenasielvloeren van Boekhout

Vloeistofdicht en krasvast zijn de pvc vloeren van Boekhout en alleen daarmee al de perfecte vloer voor de verblijven, kennels en ander ruimtes van uw dierenasiel of -pension. Of u nu honden, katten of vogels huisvest, u bent met een vloeistofdichte pvc vloer voorbereid op alles dat er kan gebeuren.

 

Boekhout vloeistofdichte pvc vloeren, de juiste bedrijfsvloer in uw asiel of pension

De vloer van een dierenasiel of dierenpension moet tegen een stootje kunnen. Dat begint al met uw gasten. Dieren hebben zonder uitzondering scherpe nagels waarmee ze de vloer te lijf gaan en de vloer krijgt ook nogal wat vuil te verwerken, zoals uitwerpselen en etensresten. De vloeren van de dierenverblijven en kennels moet dus krasvast zijn en goed en makkelijk schoon te maken. Daarbij is de veiligheid essentieel, want u moet er niet aan denken dat er iets gebeurt met de huisdieren die te gast zijn. Met de bedrijfsvloeren van Boekhout bent u uitstekend voorbereid op deze strenge eisen.

 

Een sterke vloer voor dierverzorgers, die uiterst hygiënisch, duurzaam en milieuvriendelijk is

Als beheerder of verzorger van een hondenpension, kattenpension of dierenhotel - en uiteraard ook van een dierenasiel - bent u naast de dierenverzorging bijna volcontinue aan het schoonmaken. In de dierenverzorging worden strenge eisen gesteld aan de hygiëne, want u wilt onder uw verantwoordelijkheid geen verspreiding meemaken van dierziektes of andere problemen. En er valt nogal wat schoon te maken. Urine, uitwerpselen, etensresten, haren, u treft het allemaal aan in uw dierenverblijven en verzorgingsruimten en u wilt het ook allemaal weer gereinigd hebben. Met een vloeistofdichte vloer - en dan ook écht vloeistofdicht, conform de vloeistofdichtheidsnorm VVV - heeft u een vloer waar niets doorheen en vanaf lekt en waar u dus snel, efficiënt en grondig kunt reinigen met water en reinigingsmiddelen. De vloer is thermisch gelast waardoor de naden volkomen zijn weggewerkt en er nergens vuil achter kan blijven. Eventueel kan de vloer ook worden doorgetrokken naar (een deel van) de wanden zodat er één naadloos en hygiënisch geheel ontstaat. Onze vloeren voldoen dan ook volledig aan de HACCP normen.

 

De vloer is ook zeer goed bestand tegen het gedrag van uw gasten. Hoezeer uw katten, honden en andere dieren ook proberen hun tanden en nagels in de vloer te zetten, de vloeistofdichte vloeren van Boekhout zijn ijzersterk en het centimeters dikke pvc kan er uitstekend tegen. De vloer is slijtvast en zal er ondanks het gedrag van de dieren na jaren nog bijzonder mooi uitzien.

 

En een vloer voor een dierenasiel moet uiteraard duurzaam en milieuvriendelijk zijn. De vloeistofdichtheid van de pvc vloer garandeert dat alle gemorste stoffen veilig kunnen worden opgeruimd en nooit het milieu belasten. Tegelijkertijd zijn de vloertegels zelf uit 100% gerecycled pvc uit kabel materiaal geproduceerd en dus bijzonder duurzaam. En zeer interessant is het ook dat uw vloer u helpt energie te besparen dankzij de warmte isolerende eigenschappen.

Een veilige dierenvloer waarop u professioneel en comfortabel kunt werken

Omdat u de zorg heeft over levende dieren zult u extra kritisch zijn op de veiligheid van uw vloeren en verdere inventaris. Met een pvc vloeistofdichte vloer word die veiligheid optimaal ondersteund. dat begint al met de brandwerende materialen die zijn gebruikt in de tegels, maar ook uw dagelijkse werk wordt zo veilig mogelijk gemaakt door de bijzonder grote slipvastheid van de vloer, ook in vochtige situaties als er net is schoongemaakt.

 

Toch biedt diezelfde pvc vloer uw medewerkers en de dieren veel comfort. Het gebruikte pvc is ergonomisch veerkrachtig waardoor het soms fysiek zware werk van uw medewerkers toch prettig uitgevoerd kan worden. En ook de dieren zult u met plezier over de pvc vloer zien rennen. Hij kan er prima tegen.

 

Wellicht denkt u bij een sterke vloer voor een dierenasiel niet aan een hele mooie vloer. Functioneel maar niet bijzonder. En toch hoeft dat niet, want door de juiste keuze uit het uitgebreide pallet van kleuren en stijlen kan een bijzonder mooie vloer worden samengesteld. Een vloer die dankzij de slijtvastheid ook nog lange tijd zo mooi blijft. Door het gebruik van kleuren en lijnen kunt u bovendien de verschillende ruimtes in uw bedrijf mooi accentueren. Bijvoorbeeld door andere kleuren te gebruiken voor administratieve ruimtes, of door de ruimtes voor verschillende diersoorten van een ander kleurtje te voorzien, alleen als ze dat prettig vinden uiteraard. En uw naam of logo kunnen we altijd op de grote pvc tegels verwerken. De vloer van een dierenasiel of dierenpension kan naast functioneel, ook fris, modern en representatief zijn.

 

Een snel gelegde en zeer betaalbare vloer voor uw dierenopvang

De investering in een vloeistofdichte pvc vloer past in het kostenpatroon van uw dierenbedrijf. Boekhout koopt als vloerengroothandel groot en scherp in en dat kostenvoordeel laten we zoveel mogelijk bij u als klant terechtkomen. Maar zeker bij de intensieve schoonmaakactiviteiten in uw bedrijf, zit er nog veel meer winst in de snelheid en effectiviteit waarmee u de vloeren kunt schoonmaken.

 

U kunt uw dieren niet een paar dagen wegsturen en dus plannen we samen met u het plaatsen van de vloer, zodanig dat uw dagelijkse werkzaamheden zoveel mogelijk kunnen doorgaan. Prettig aan onze pvc bedrijfsvloeren is dat ze snel en sterk op vrijwel iedere ondergrond zijn te lijmen zonder ingewikkelde voorbewerkingen. Na het lijmen op de ondergrond, worden ze mes en groef aan elkaar gelijmd, waarna via een procedé dat thermisch lassen heet een extra pvc draad in de naden wordt gesmolten. Hiermee ontstaat een volkomen egaal vloeroppervlak. Direct na het plaatsen kan de vloer volledig worden belast, er is geen droogtijd.

Enkele voordelen van een vloeistofvrije pvc vloer voor uw dierenopvang

 Zeer slijtvast en stootvast
 Hygiënisch (voldoet aan HACCP normen)
 Vloeistofdicht (voldoet aan VVV normen)
 Brandvertragend
 Eenvoudig te reinigen
 Antislip
 Strak en stijlvol
 Chemisch bestendig
 Hoogwaardig verlijmd
 Ergonomisch
 Veerkrachtig
 Warmte- en geluidisolerend
 Geschikt voor vloerverwarming
 Milieuvriendelijk

erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving